Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiktoria_20 wrote:O ja ale pyszny będzie gdzie te iastka dodałam na spod ?
Robię go z tego przepisu: http://www.mojewypieki.com/post/sernik-z-ciasteczkami-oreo
Oreo jest i w spodzie i w masie
No i pięknie rośnie, a dopiero 20 minutInk@, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:55
sheerah24, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Marlena24 wrote:Czyli to dłuższa walka, a ja sobie pomyślałam że w 7-10 dni to załatwie... ah naiwniaczka ze mną.
Właśnie się naczytałam tego wszystkiego a ja wszystko biorę do siebie wiec lipa.
Marzenka nie bierz tak wszystko do siebie myśl pozytywnie musisz walczyć nastawienie też jest ważne uda się musisz wierzyć
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Czyli to dłuższa walka, a ja sobie pomyślałam że w 7-10 dni to załatwie... ah naiwniaczka ze mną.
Właśnie się naczytałam tego wszystkiego a ja wszystko biorę do siebie wiec lipa. -
Kuchcinka wrote:Dzięki Kochane jesteście wspaniałe i nieocenione jeśli chodzi o wsparcie ♥️♥️♥️
Nawet nie wiecie jak sie cieszę ze weekend mam wolny boje sie tylko ze w ta sobotę będę musiała odrabiać jutrzejsza nieobecność a tego bym nei chciała No ale jak ebdzie trzeba to bedzie trzeba zobaczymy....
Byle nie w następna sobotę 11.02 bo zostałam zaproszona na jeszcze jedna bardzo ważna dla mnie rozmowę rekrutacyjna tym razem w Warszawie.
Ewelinka No kto wie moze owu była jeszcze pozneij i beta Ci dopiero rośnie ja tam uwierzę w niepowodzenie dopiero jak przeczytam ze @ przyszła
Tylko ja już dziś chciałam nie brać luteine i teraz zwatplilam czy coś się stanie jak przestanę ja brać ?
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Dzięki Kochane jesteście wspaniałe i nieocenione jeśli chodzi o wsparcie ♥️♥️♥️
Nawet nie wiecie jak sie cieszę ze weekend mam wolny boje sie tylko ze w ta sobotę będę musiała odrabiać jutrzejsza nieobecność a tego bym nei chciała No ale jak ebdzie trzeba to bedzie trzeba zobaczymy....
Byle nie w następna sobotę 11.02 bo zostałam zaproszona na jeszcze jedna bardzo ważna dla mnie rozmowę rekrutacyjna tym razem w Warszawie.
Ewelinka No kto wie moze owu była jeszcze pozneij i beta Ci dopiero rośnie ja tam uwierzę w niepowodzenie dopiero jak przeczytam ze @ przyszłaMarlena24 lubi tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Wiem, wszystko wiem ale widzisz, te terminy które sobie wyznaczyłam chyba źle na mnie wpływają, muszę wyluzować....
Kochana ja też miałam tyle terminów ile łez wyslalam bo kolejny mijał a ja dalej nie w ciąży aż niedawno powiedziałam stop myślę o ciąży ale staram się wyluzować bo wariowalam już lecze się witaminy biorę ale staram się cały czas coś robi by nie myślę za dużo wiem ze łatwo nie jest ale trzeba próbowaćBluebell1984 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
sheerah24 wrote:Aż normalnie mnie zalewa... I pewnie jeszcze zajdzie w tą ciążę od razu... Ja naprawdę tego nie rozumiem i nie zrozumiem. Może powinni bardziej się skupić na dzieciach, które mają i które wymagają aod nich jednak większej uwagi, ale i tak pewnie do nich nic nie dotrze. Oni pewnie uważają, że jest wszystko ok i że świetnie sobie radzą
Napewno im się uda od razu często tak jest. To jest straszne ludzie powinni skupić się na tych dzieciach co mają najpierw tak ja uwazam bo te dzieci przynajmniej te chore potrzebuja wiecej milosci no ludzie czasami nie myslasheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Wiktoria_20 wrote:Kuchcinka szalejesz z tymi rozmowami pytałam wczoraj ale pewnie nie zauważyłaś w jakiej wogole branży szukasz pracy ?
sheerah24, Marlena24 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞