Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sobie nie wyobrażam byc na utrzymaniu męża zawsze trzeba mieć swoją kasę
Bluebell1984, kania901 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Sheerah zejdź całe sama nie żałuj sobie!Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Już pomijam że powoli trafia mnie lekko mówiąc szlag, bo i ja i on pracujemy 8h a widocznie to do mnie tylko należy gotowanie i pranie, bo jak ja nie włączę prania to zaraz byłaby góra ubrań do sufitu, co się przed ślubem notorycznie zdarzało, jak z nim nie mieszkałam.
A jak ja obiadu nie zrobię, to obiadu nie ma, i dzisiaj pierdzielę, nie będzie obiadu, JEST CIASTO. Jestem tak zrąbana po pracy, mam pracę umysłową, ciągle muszę liczyć, wyliczać - mój mózg przez 8h jest ciągle aktywny i naprawdę po pracy jestem padnięta i jedyne o czym marzę to odpoczynek a ja nie, muszę lecieć do sklepu i robić obiad... Jestem coraz bardziej tym zmęczona.
Wyobraź sobie że ja mam to samo mam na głowie siebie męża i cały dom przy każdym PMS mam taką o to wkurwioze że masakra to ja trzymam kasę ja płacę rachunki ją chodzę za jego dupa po urzędach ja załatwiałam kredyt na mieszkanie ją piorę sprzątam i gotuje on się udziela jedynie wtedy jak ktoś z gości ma przyjść i tyle na co dzień nie robi nic jak go nie zagonie to nie zrobi nic. No ale z drugiej strony jestem z siebie dumna że dzwignelam wszystko sama ze daje sobie radę i całkiem nieźle ni to wychodzi potrafię sobie ugotować wyprać wyprasować a pieniędzmi tak rządzę że pomimo że mamy wysokie opłaty potrafię tak ułożyć plan miesiąca że jeszcze sporo zostaje. Nie dołuj się bo faceci tacy są jak nie popchniesz to nie zrobi....właśnie mi mąż zrobił kolację.....parówkę....hmm nie odzywam się nic liczy się gest....dzisiaj środa dzień na loda....zrobiłam co trzeba i mam święty spokój przynajmniej nie będzie strzelał fochami nie dołuj się pociesz się tym że upieklas pyszne ciasto a co niektórzy nawet z pudełka nie potrafią jak np moja koleżanka z pracy przypada nawet czajnik bo zapomniała że wody nie wlala..jesteś rozsądna piękna kobietą pełna wigoru i wdzieku a to że czasami jest gorszy dzień no cóż....każdy ma czasami taki dzień głowa do góry :-* -
nick nieaktualnySprostowanie: wchodzę do kuchni i pytam gdzie moja parówka on patrzy na mnie jak ciele na malowane wrota i mówi no nie zrobiłem Ci bo nie wiedziałem czy będziesz chciała jeść....no co ja aha...dziękuję Ci bardzo pfff jutro jak będę gotować obiad to też ugotuje tylko dla siebie bo nie wiem czy Ty będziesz jadł....no i widzisz tak to z nimi jest ....ehhhh...zaciskam zęby i dziękuję Bogu że nie dał mi mocy bo bym go zabiła
sheerah24, Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:55
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Kurczę...jak Was czytam to doceniam mojego męża
Idealny nie jest ale...nigdy nie placilam żadnego rachunku oprócz swojego za telefon, mamy oddzielne konta- mój mąż opłaca rachunki a ja ze swojej kasy kupuję co mi się podoba;-) zakupy płaci ten kot idzie je zrobić a jak idziemy razem to kto ma portfel na wierzchu;-) ja piore mój mąż prasuje, jak nie mam ochoty robić obiadu to dzwonię lub pisze eska z informacja: zorganizuj obiad bo nic dziś nie robię, sprawy urzedowe załatwiamy w zależności od tego kto ma czas lub kogo dotyczą (mamy rozdzielosc majatkowa), nigdy nie zalatwialam żadnych przeglądów czy ubezpieczeń samochodów...nawet o tym nie myślałam bo z automatu robi to mój mąż...
Fakt że do sprzątania muszę to "zagonic" albo po prostu dac wyraźne "polecenie" typu poodkurzaj ale jak tak myślę to chyba to nie doceniam....
jak sie bedziesz rozwodzic to ja chce jego numer!!!Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:55
stella_88, sheerah24, Ink@, Zuza33, Bluebell1984, kania901, Marlena24 lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-