Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:No właśnie tu jest problem, bo ja tez doskonale rozumiem kobity które zostają w domu z dziećmi, sama bym tak chciała bo wiadomo ze nigdzie nie maja maluchy lepiej jak w domu przy mamie No ale tak jak pisałam rożnie w życiu bywa i wolałbym sie nie znaleźć w sytuacji takiej jak moja mama, a nie jest to sytuacja niecodzienna. Niecodzienna moze pod katem postawy mojego ojca bo pewnie większość kobiet w sytuacji mojej mamy dostaje alimenty 300zl na dziecko i nara.
Ale np moja bratowa znalazła na to sposób. Będąc jeszcze na macierzyńskim i potem na L4 przez wiele miesięcy zaczęła sie uczyć fotografii i teraz juz w ten sposób dorabia, oczywiście nie moze na razie tego robić oficjalnie bo będąc na macierzyńskim czy L4 nie wolno jej podejmować pracy zarobkowej ale i tak fotografując tylko po znajomosci wyciąga ok 2500 miesięcznie. Teraz jak zaszła rzutem na taśmę w ciaze znowu bedzie dostawała 100% swojego poprzedniego wynagrodzenia i ma teraz 2 lata zeby dalej sie szkolić na spokojnie w fotografii a jak juz sie drugie dziecko urodzi i odchowa to bedzie mogła przejść na wychowawczy i otworzyć własna firmę
A co do Twojego taty, super sie zachował. Powiem Ci ze znam sporo osób po rozwodzie, i faceci tak wylewni nie byli.....także szacunek, ale rozumiem Twoją mamę. Wiadomo, że by nie umarła z głodu nawet jakby zostało jej to 2.5 tys ale zaburza ta sytuacja jej poczucie bezpieczeństwa itd....Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:A wiecie co Wam jeszcze powiem ze zajebiscie mi sie podoba ze jesteśmy tutaj takie rożne, inne rodziny, inne domy, inne problemy , inni mężowie a połączył nas wspolńy temat Starań o Dziecko fajnie ze możemy sie podzielić doświadczeniami, posłuchać troche jak wyglada życie kogos kto ma je zupełnie inne od naszego własnego itd
Mamy tu np zarabiające miliony Effy czy Bluebell i wielomiesięczna (prawie) bezrobotna Kuchcinke która jedzie właśnie do Gdańska po tajemniczą pracę hehe
Kocham Was
Tak super, że jesteśmy inne ale mam nadzieje, że kazda rozumie sytuacje innych dziewczyn triszeczkę nawet jesli diametralnie się one różniąInk@, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:56
Ink@ lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Ink@ wrote:jedziesz sama czy ktos Ci towarzyszy?Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Ink@ wrote:noo ja twarda jeZZdem i nie pacze w strone lodowki od 18 ale wieem, ze sa tam takie pyszne kabanosiki.. kuzwaaa
Ale musze troszkę jeść bo na razie przytyłam tylko pół kilo jak sie okazuje. Troszkę mało. Chociaz nie wiem.
Tobie tez sie należy kabanosik bez jaj
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote:O ja odważnie Ci powiem bardzo. O tej porze
Ink@, Effy, Zuza33 lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Ink@ wrote:ooo maaasz no! My Cie Lofciamy
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Effy, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Kuchcinka wrote:Bo ja odważna dziewczyna jestem hehe nie no tak serio to czego tu sie bać pełna kulturka
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Moje Kochane czytam Was prawie na bieżąco.... Ba, mam nawet przemyślenia co do wszystkich ale....
Teraz się pakuje i później napiszę bo pewnie nie będę spała całą noc przed jutremZuza33, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Melduje sie z hotelu, ide umyć zeby i zaraz wracam
Ink@, Effy, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
O boże to ja mam szanse byc taka mamą Kuchcinki jak mnie mąż w dupe kopnie, albo ja jego
dlatego pracuję w zawodzie chociażby wlasnie dorywczo po to by nie miec pustej kartki w cv jak mnie ktos zapyta co ja takiego robilam przez ostatnie 7 lat
Ink@, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Viriki wrote:O boże to ja mam szanse byc taka mamą Kuchcinki jak mnie mąż w dupe kopnie, albo ja jego
dlatego pracuję w zawodzie chociażby wlasnie dorywczo po to by nie miec pustej kartki w cv jak mnie ktos zapyta co ja takiego robilam przez ostatnie 7 lat
Skad Wy dziewczyny te co maja dzieci znajdujecie sile i chęci na kolejne
Trójka to jest juz hardcoreInk@, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
No wiec a propos podróżowania samotnie w wagonie, to jak wstałam zeby zacząć zbierać sie do wyjścia zorientowałam sie ze od conajmniej jednej stacji jadę w takim towarzystwie:
A pokoik w hotelu wyglada tak:
I oficjalnie melduje ze właśnie rozpoczęłam 15dpo czyli dzisiaj powinna przyjść @Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 00:11
Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Zacznę od waszych rannych przemyśleń dotyczących zakładania rodziny...Jak wszystkim tu wiadomo szybko zaczęłam ją zakładać
Mój mąż to był drugi chłopak w moim życiu. Pierwszy w łóżku
Jak zaszłam w ciążę to szybko musieliśmy dorosnąć. Jedyną dobrą rzeczą było to że mój mąż jest pracowity i nigdy nikt nam nie musiał finansowo pomagać. My dorabialismy się wszystkiego jak już były dzieci.Skonczylam liceum jak dzieci były już duże.
Caroline życzę Ci Wszystkiego co Najlepsze. A najważniejsze żeby Twój chlopiec urodził się silny i zdrowy
Marlena lecz się szybko i raz dwa będziesz w ciazy
Martynka strasznie mocno trzymałam kciuki więc nie wiem o co chodzi. Chyba puściłam na trochę jak samolot lądował
Ale @ jeszcze nie ma więc czekamy dalej
Wątróbka u mnie jest na obiad wtedy kiedy mój mąż mnie wkurzy ;)On ma wstręt do niej. Uwielbiam jak przychodzi na obiad i gesią skórkę ma z obrzydzenia. Taka wtedy dumna jestem
Sheerah ja często robię sernik z Oreo. Tylko do serka dodaje jeszcze likieru mietowego... PYSZNY jest
Ink@ jutro mam nadzieję nas nie zawiedziesz i sikniesz porządnie
Kania super że synek zdrowy. Oby tak dalej
Pisałyście też coś o mężach więc też napiszę a co
Mój mąż pracuje od 8 do 18 często dłużej. Oczywiście wkurwia mnie czasami do granic możliwości
On nie ma konta wcale ( trzyma swoje pieniądze w skarpecie) bo twierdzi że nie lubi. Moje konto jest tylko na mnie. On tylko podpisał kredyt że jako ja umrę to on go splaci. On ma jedno mieszkanie na siebie, drugie ja na siebie. Ja główne oszczędności mam na swoim koncie. Rachunki, dom, zakupy są na mojej głowie. Ale jeśli trzeba to on wszystko zrobi oprócz gotowania. Z psem wychodzi On bo ja nie lubię. Kiedyś jeszcze śmieci wyrzucał ale teraz przejął to syn
On ogarnia samochód bo ja jak prawdziwa blondyna nie wiem nawet z której strony jest wlew od paliwa
Dodam jeszcze, że ja nigdy prawdziwej pracy nie miałam bo kiedy się córka urodziła kilka razy próbowałam ale byłam więcej na zwolnieniu niż w pracy. Pomagam wujkowi prowadzić sklep i tyle mi starcza. Kurde i tak se myślę że dobry ten mój mąż ogólnie
Ostatnia sprawa...
Kuchcinka dobrze napisała, że dobrze ze jesteśmy wszystkie inne bo nudno by było
Nooo i wiadomo od kogo można stówę pożyczyć haha
Effy dumna z siebie jestem jak przeczytałam o tych milionach .Ja mam co miesiąc jedną czwartą tego co Ty i niczego nam nie brakuje i odłożę coś co miesiąc. Kurde a mój mąż mówi że rozrzutna jestem
Ink@, Wojcinka, Effy, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Kuzwa nie uwierzycie, za ściana z jednego pokoju słyszę chrapanie a z drugiego głośno grający telewizor... -.-Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Dobra, za 6h muszę wstać. Ide wiec spróbować spać