Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Kurwa dobrze że bzykania nie słyszysz bo pewnie wibratora nie zabrałaś ze sobą
Zuza33 lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Hej kobitki ja jakoś spać nie mogę co do wspólnych kont my z mezem mamy wspólne tam kasę przelewamy na życie i rachunki a resztę co zostanie odkładamy. Ale ja tez nie wyobrażam sobie nie pracować i swojej kasy nie mieć. Kuchcinka dla Twojego taty szacun ze nawet po rozwodzie umiał się zachować naprawdę mało spotykane trzymam dziewczynki za Was kciuki
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Dombrusia, mamy trochę podobnie. Ja już zajmuję się rachunkami, bo jak on płacił to ciągle były niedopłaty, bo płacił po terminie, a jak ja się tym zajęłam to teraz z kolei mamy paręset zł nadpłaty i przynajmniej mam spokój.
Co do gotowania to mój mąż umie gotować i to zajebiście, to że ja gotuję go chyba za bardzo rozleniwiło, co wraca z pracy to ma wszystko podane na stole. Ale ja już się buntuję, bo jak tak będę pozwalać to już tak zostanie Parę razy on zrobił jak mu delikatnie dawałam do zrozumienia, ale od ślubu nawet nie wiem czy to było 10 razy... (po ślubie jesteśmy prawie rok)
Kochana a nie powinnaś swojego troszkę też zagonić do roboty?
Sama sobie świetnie ze wszystkim dajesz radę ale i ile jest łatwiej, jak druga strona nam pomoże :*
Ja napisałam mojemu soczystego smsa z tym wszystkim, na co jestem wkur..a, ciekawe czy da mu to do myślenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 05:22
-
nick nieaktualnyAle dosyć narzekania dzisiaj wielki dzień man już neta w telefonie więc będę na bieżąco chce widzieć same pozytywy!!!! dziewczynki moje. Jak tylko znajdę chwilę żeby zerknąć w telefon albo przerwy śniadaniowe to będę patrzeć :-*
Kuchcinka a ja myślę że Cię nie zaleje:-)
A i jeszcze jedna sprawa moje biedna najstarsza siostra dostała wczoraj skierowanie na gastroskopie i kolonoskopie:-(biedulka:-(
Nic ogarniam się do pracy kawka toaleta i pakuje się do bratowej do auta (nienawidzę autobusów) podkarpacie zasypało od nowa śnieg z deszczem:-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 05:55
-
Zuza33 wrote:Kurde spałam trzy godziny!!!
Ewelinka kiedy powinnaś dostać @?
Oj biedna dla pocieszenia Ci powiem ze też źle dziś spałam a @ normalnie powinna być sobota/ niedziela ale już od wczoraj nie biorę luteiny i nie wiem czy to jakoś mk wydłuży cykl oby nie
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Oj biedna dla pocieszenia Ci powiem ze też źle dziś spałam a @ normalnie powinna być sobota/ niedziela ale już od wczoraj nie biorę luteiny i nie wiem czy to jakoś mk wydłuży cykl oby nie
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:W ciągu 5-7 dni powinna pojawić się @ ja jak brałam to nie raz dostałam zaraz po odstawieniu a nie raz dopiero w tydzień lub dwa po
Właśnie boję się ze o tydz mi się wydłuży cykl nk zobaczymy oby nie. Jak zawsze jak już wiem ze nic z tego to bym chciała jak najszybciej dostać @ dzięki za inf. :)Dziś lecę do apteki po witaminki stwierdziłam ze muszę zacząć ćwiczyć i chce chodzić na basen muszę meza zmobilizować
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Dzień dobry.
U mnie negatyw
U mnie to 11dpo albo 13dpo.
Więc albo jutro przyjdzie @, albo za 3 dni a jeśli nie to znów zatestuje.
Trzymam kciuki za resztę! :* :*
MyE póki nie ma jest dobrzeMyE lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI-