Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina2605 wrote:Dziewczynki i chłopaku ja wiem, ze miałam jutro testować ale stwierdziłam ze dzień nie zmieni nic i byłam dziś po południu na pobraniu krwi no i tak jak myślałam wynik 0,584 to końcówka pregnalu tak więc nie będę jutro Wam Paula statystyki reszcie życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki za wszystkie razem i każda z osobna teraz odstawiam luteine jutro do giną po receptę na clo i od Nowa no nic trzeba miec nadzieję
-
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Dombrusia ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki i życzę byś jak najszybciej ujrzała dwie kreski kurczę nas organizm jest bardzo skomplikowany
pod wiatr to nic na nas nie poleci hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 20:07
Ink@, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:54
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
sheerah24 wrote:Poki trzymamy się razem wszystkie, uda nam się!
Amen byle do przodu jak jest smutno źle to winko i już lepiej a przy okazji endometrium skorzysta i dalej do przodu dziwny mam ten humor a nie piłam nie palilam nie poznaje siebie wiecie co ja się chyba przyzwyczajam do tego ze się nie udaje
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Tak w ogóle to trzymajcie kciuki, żeby mi sernik wyszedł, robię go z ciasteczkami OREO i pierwszy raz! Boję się efektu końcowego
Za prawie godzinę go wyciągam z piekarnika
Ja miałam robić karpatkę ale padłam jak długasheerah24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kochanie nie sadze w takim razie aby była to pozostałość po pregnylu, zastrzyk robiłaś 13 dni temu, juz dawno wszytsko wyparowało. A jak duży był pęcherzyk jak miałaś IUI ?
W dniu IUI miał 21 mm więc trochę myślę ze może był za maly
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyInk@ wrote:Oj karpatki to bym zjadla.. uwielbiam
Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Tak w ogóle to trzymajcie kciuki, żeby mi sernik wyszedł, robię go z ciasteczkami OREO i pierwszy raz! Boję się efektu końcowego
Za prawie godzinę go wyciągam z piekarnika
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Badanie polowkowe wypadło bardzo dobrze. Mój synek zdrowy i dzisiaj nawet ja widziałam że to chłopak
Ooo to super cieszę się bardzo teraz duzo zdrowka odpoczynku oj piękne uczucie to musi być ja ciągle wierzę ze kiedyś też to poczuje.kania901 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny