Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
U mnie dziś przyszła @...
Od dwóch cykli boli mnie brzuch na maxa a miesiaczka od początku jak by kończyć się miała.
Jutro wezmę pierwszą tabletkę CLO i mam nadzieję na jakąś ciążę w niedługim czasie. Mój zegar tyka... Do końca roku się nie uda to kupię se rybki -
Inak powodzonka u lekarza daj nam koniecznie znac
Kuchcinka Ty to podroznik jestes fajnie ze praca idzie po Twojej mysli
Zuza teraz po clo zobaczysz raz dwa zaskoczyc z fasolkaInk@ lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :*
Chciałam tylko napisać ze jestem zła.. Temperatura mi dziś rano spadła - w necie pisza ze dobrze sie kochać przed owu z,rana w dniu spadku, a maz dopiero będzie koło 23 w domu
Może,się wstrzelimy, nie wiem, ale znowu mam zle przeczucie -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Hej dziewczyny :*
Chciałam tylko napisać ze jestem zła.. Temperatura mi dziś rano spadła - w necie pisza ze dobrze sie kochać przed owu z,rana w dniu spadku, a maz dopiero będzie koło 23 w domu
Może,się wstrzelimy, nie wiem, ale znowu mam zle przeczucieAnnie1981, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek jestem z powrotem w IE
te 10 dni wakacji tylko mi śmignelo przed oczami, buuu
ale bylo cudnie, sloneczko grzalo
nie nadrobie was, nie ma szans
czy moge prosic o mały skrócik, nowe ciąże? ktos urodził??
dawajcie!Natka2 lubi tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
Wypoczęłam w sumie, chociaż bylo intensywnie. Polecielismy w 14 osob w tym 8 dzieci
wiec cieżko powiedziec, ze byczylismy sie calymi dniami.
Duzo zwiedzalismy, tak duzo, ze nie mialalm czasu analizowac czy jestemw ciazy czy nie
Jedynie co wieczorne drinki mi o tym przypominaly bo kazdy sie raczyl czyms dobrym a ja o suchym pysku...
i rzygalam tylko 2 razy wiec w sumie klimat mi slużyłonaa123, sheerah24 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
Ink@ trzymam kciuki za wizytę i serduszko :*
Virki fajnie, że jesteś, bo coś forum ostatnio przysypia. Chyba nikt nie zaciążył od 10 dni
Dziewczynki mam takie pytanie, czy jak chodzicie do ginekologa będąc w ciąży lub po prostu na badanie USG, to czy lekarz zawsze daje Wam zdjęcie z obrazu USG? Bo jak chodziłam do 2 poprzednich to dostawałam, a teraz nie i nie wiem, od czego to zależy.Ink@ lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie panie
Poniedziałkowa wizyta przebiegła szybko i pomyślnie.
Niestety jeszcze nie możemy się cieszyć bo wynikły małe komplikacje zdrowotne.
Żonka ma bardzo dużo bakterii w moczu i podniósł się poziom tsh
Dostaliśmy kolejne leki i za miesiąc musi zrobić ponownie badanie moczu i posiew.
Pani doktor podejrzewa że u żonki może występować ciąża biochemiczna,więc pod koniec cyklu musi zrobić betę żeby sprawdzić czy tak faktycznie jest. Jeśli w ciągu kolejnych miesięcy nie uda nam się niczego zdziałać prawdopodobnie później będzie badanie pod kontem inmunologicznym
Effy lubi tę wiadomość
-
Viriki. Ciesze sie, ze wypoczelas i juz jestes z nami
Muszeczka. Ja bylam tylko ma 1 usg i to bylo prywatne. Dostalam kilka zdjec, w tym zdjecia malenstwa, jajnikow, cialka zoltego i macicy. Poprosilam przed badaniem, ale dla gin bylo to oczywiste.myszeczka89 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:szygas - ciąża biochemiczna? że może występować? oby nie będę trzymała kciuki za Was
Bianka87, Annie1981, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:Ink@ trzymam kciuki za wizytę i serduszko :*
Virki fajnie, że jesteś, bo coś forum ostatnio przysypia. Chyba nikt nie zaciążył od 10 dni
Dziewczynki mam takie pytanie, czy jak chodzicie do ginekologa będąc w ciąży lub po prostu na badanie USG, to czy lekarz zawsze daje Wam zdjęcie z obrazu USG? Bo jak chodziłam do 2 poprzednich to dostawałam, a teraz nie i nie wiem, od czego to zależy.
Mnie tylko w ciąży dawali, i raz jak wykryli przegrodę zrobił zdjęcia 3/4 D i do dziś tymi fotami operuje, tak to nawet te kilka razy przed poronieniem mi nie dawał a ja nie prosiłam -
nick nieaktualnyszygas wrote:Witam wszystkie panie
Dostaliśmy kolejne leki i za miesiąc musi zrobić ponownie badanie moczu i posiew.
Pani doktor podejrzewa że u żonki może występować ciąża biochemiczna,więc pod koniec cyklu musi zrobić betę żeby sprawdzić czy tak faktycznie jest. Jeśli w ciągu kolejnych miesięcy nie uda nam się niczego zdziałać prawdopodobnie później będzie badanie pod kontem inmunologicznym -
szygas wrote:Witam wszystkie panie
Pani doktor podejrzewa że u żonki może występować ciąża biochemiczna,więc pod koniec cyklu musi zrobić betę żeby sprawdzić czy tak faktycznie jest. Jeśli w ciągu kolejnych miesięcy nie uda nam się niczego zdziałać prawdopodobnie później będzie badanie pod kontem inmunologicznym
Szygas - ja jak sprawdzałam pod koniec cyklu to miałam praktycznie wyzerowaną betę w biochemicznych. Pierwszą betę robiłam przykładowo 12 dni po owu, potem po 48h sprawdzałam i wtedy albo spadała albo źle rosła. Natomiast robiąc ją pod koniec cyklu - wynik wykazywał praktycznie wynik wyzerowany jeżeli chodzi o biochemię we krwi. Także może jeśli faktycznie chcielibyście wykazać biochemię to z własnego doświadczenia ja osobiście doradzałabym trochę szybszy termin niż koniec cyklu. To są niskie bety z reguły przy biochemicznych i równie szybko zanikają jak i przestają prawidłowo przyrastać.Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs