Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
myszeczka89 wrote:miesznka ojca sroki nr 3 na owulację, duzo opinii mozna znalezc w necie
mozna na allegro ale watpliwej jakosci ja kupilam w internetowym sklepie zielarskim.
Kobiety po bardzo długich staraniach zachodzily w ciaze po 1-2 cyklach picia tych ziołek
-
effy gratuluje córeczki!
Olcia trzymam kciuki za choc jedno z tych trzech a najlepiej za trzy
ja dzis po usg, dzidziuś na miejscu, tętno 170, NT 1,7 i widoczna kosć nosowa.
Dzidzius mniejszy niz wskazuje na to kalendarzyk i to by sie pokrywalo z moimi dlugimi cyklami, wiec sie jakos tym nie martwię.
Ogólnie lekarz mowi, ze nie ma sie do czego przyczepićsheerah24, Effy, stella_88, Wojcinka, Wiktoria_20, Ink@, olciaa, Annie1981, kania901 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Wczoraj widziałam się z moja przyjaciółką i powiedziała mi, ze wygladam jakbym była w ciąży. Ja taka pełną nadziei pytam, po czym tak wnioskuje. A ona na to: jakaś pulchniejsza się na twarzy zrobiłas.
Super przyjaciolkaWojcinka, Wiktoria_20, olciaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Viriki wrote:effy gratuluje córeczki!
Olcia trzymam kciuki za choc jedno z tych trzech a najlepiej za trzy
ja dzis po usg, dzidziuś na miejscu, tętno 170, NT 1,7 i widoczna kosć nosowa.
Dzidzius mniejszy niz wskazuje na to kalendarzyk i to by sie pokrywalo z moimi dlugimi cyklami, wiec sie jakos tym nie martwię.
Ogólnie lekarz mowi, ze nie ma sie do czego przyczepić
-
sheerah24 wrote:Wczoraj widziałam się z moja przyjaciółką i powiedziała mi, ze wygladam jakbym była w ciąży. Ja taka pełną nadziei pytam, po czym tak wnioskuje. A ona na to: jakaś pulchniejsza się na twarzy zrobiłas.
Super przyjaciolka
Nic nie wie ta koleżanka o życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:23
sheerah24, Wojcinka, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Na twarzy pulchniejsza w ciąży pewnie się zrobisz pod koniec ciąży a nie w pierwszym tygodniu .... pfff
Nic nie wie ta koleżanka o życiu
Haha, no właśnie
A myślałam, że usłyszę coś mądrego Poza tym jedyna ciąża w jakiej jestem to ciąża spożywczaolciaa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:33
olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Hej dostałam@ wykreslcie mnie z testowania i nie wpisujcie póki co pozdrawiamStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Szkoda ze jednak @ przyszla. Co sie dzieje ? Ostatnio rzadko tez zaglądasz ?
sheerah24, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Dombrusia, przykro mi Ściskam mocno :*
A ja wczoraj próbowałam zapisać męża online na badanie nasienia, ale ciągle się ładuje i ładuje, i nic, więc dziś wysłałam maila do jednej kliniki z zapytaniem o wolne terminy. Mój mąż na co dzień pracuje z farbami i obawiam się, że może to mieć wpływ na jakość jego plemników, gdzieś to kiedyś wyczytałam -
Dombrusia ale szanuje Twoja decyzje:* będzie Cię tu brakować
X
Sheerah ja męża umówiłam telefonicznie. Nie martw się na zapas, bo to nic nie da. Natomiast bardzo dobrze rozumiem Twój niepokój.
X
Caroline opowiadaj jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 09:18
-
Witajcie Moje Kochane
Steskniłam się za Wami
Przeczytałam już wszystko i wracam do żywych
Olciaa, Kuchcinka znam mojego męża 18 lat i.ostatnio ciągle mnie zadziwia
Ja mu mówię, że byłam u lekarza co mówił itp.a on pomimo tego że niby słucha to ciągle pyta o to samo. Aż mnie wkurza czasami
Z tego miejsca chciałam Wam podziękować bo.dzieki naszym gadaniom na forum zmieniłam nastawienie na niektóre sprawy i mój mąż zastanawia się co we mnie wystąpiło że tak się zmieniłam. On myśli że to sprawa Greya i książek które czytałam więc mówi że kupi mi ich jeszcze więcej a ja mam nic nie robić tylko czytać :)Ale ja wiem, że to dzięki Wam i nie będę wdawala się w szczegóły bo trochę takie intymne są
Dobrusia przykro, że przyszła ale głowa do góry
Sheerah jeśli chodzi o lakiery i farby to to jest prawda. Mój mąż często lakieruje samochody i jak przychodzi do domu to pomimo maski czuć mu z buzi farbą i kaszle. I napewno nie zostaje to obojętne. Dlatego ja nawet bez badania nasienia kupiłam mu witaminy. Ostatnio zapisałam go do urologa i on stwierdził że skoro łyka witaminy to nie musimy nasienia badać bo nawet jak by było mocno źle to do Kliniki żadnej nie pojedziemy. Ale wy młodzi jesteście, więc jak najbardziej trzeba to zbadać
Bluebell jak tam jest Pięknie
Zazdroszczę Ci tego wszystkiego.....
Nooo ale nie można mieć wszystkiego.Nie jeden mi zazdrości że nad jeziorem mieszkam, więc każdy ma jakieś "Chiny" u siebie. :-*
Myszeczka przyjdzie i na Ciebie pora
Olciaa, Ewelinka nie mogę się doczekać Waszego testowania. Kuchcinka pisała że za Was trzyma najmocniej kciuki... Więc ja trzymam razem z nią w Tym miesiącu najmocniej jak się daWojcinka, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość