Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia trojaczki jak nic haaa
bluebell super podróż super widoki !!
Bedzie dziewucha u mnie
No nic będziemy sie stroić oglądać babskie bajki disneya i plesc warkoczyki dobieraneolciaa, kania901, myszeczka89, sheerah24, Annie1981, Bluebell1984, 19ina90, Bianka87, isi_87, Ink@ lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Hej
Ja miałam jutro testować, ale przedwczoraj wieczorem przyszła @. W ogóle moja faza lutealna z 14 dni przed poronieniem skróciła się do 10 teraz, więc hormony musza dojść do siebie.
Zamówiłam już sobie zioła ojca sroki i będę sumiennie pić, ponoć one pomagają wyrównać hormony no i mają super opinie na necie
Olciaa teraz czekamy niecierpliwie na pozytywny test i żebyś w końcu spełniła swoje marzenie :* Bluebell fajnie, że wróciłaś
-
Bluebell1984 wrote:Wiem wiem
Nie zamykam się na żołnierzy - ale realnie oceniam szanse. Nie chcę czekać kolejnych kilku miesięcy aż witaminy zadziałają. Ale jeśli któryś z nich postanowi ruszyć witkę i dopłynąć do celu, to proszę bardzo moje nogi będą dla niego otwarteBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Olcia trojaczki jak nic haaa
Bedzie dziewucha u mnie
No nic będziemy sie stroić oglądać babskie bajki disneya i plesc warkoczyki dobierane
Effy lubi tę wiadomość
-
Effy super! Tu deficyt dziewuch więc fajnie
Olciaa owu nie była wcześniej, bo byłam u gina 15 dc i byłam przed
Ale się nie poddaję, trochę mnie pociesza na wstępie, że kolor mojej krwi jest teraz taki jak miewałam przed poronieniem w przeciwieństwie do poprzedniej @
Effy lubi tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Effy super! Tu deficyt dziewuch więc fajnie
Olciaa owu nie była wcześniej, bo byłam u gina 15 dc i byłam przed
Ale się nie poddaję, trochę mnie pociesza na wstępie, że kolor mojej krwi jest teraz taki jak miewałam przed poronieniem w przeciwieństwie do poprzedniej @myszeczka89, sheerah24, olciaa lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Olcia trojaczki jak nic haaa
Bedzie dziewucha u mnie
No nic będziemy sie stroić oglądać babskie bajki disneya i plesc warkoczyki dobierane27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyMyszeczka u mnie chyba w normie ale tez myśle ze musimy sobie dać czas.ja się w tym cyklu "otworze" na próby ale mąż mówi ze nie chce się starać, chce po prostu iść za ideą co ma być to będzie jak się trafi to będzie super
myszeczka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:No deficyt ktoś musi rodzic żony dla tych Waszych synów ... zdecydowanie na razie mamy przewagę męska w liczebności
Effy lubi tę wiadomość
-
Wiktoria_20 wrote:Hej dziewczyny , wracam do Was .
Ciężkie dni były zaczynajac od tego ze cykl poszedł na straty bo nie było owu a kończy tym ze mam potrzeb teścia tak wiec nieciekawy okres. Ale juz do Was wracam i od następnego miesiąca ruszam z kopyta hi hi hi
Okresu jeszcze nie mam , pewnie przyjdzie we wtorek chyba ze wcześniej w poniedziałek będzie to tez go szybko powitam i niech sie nowy cykl zaczyna .
Witam nowe dziewczyny ,
Effy gratuluje córeczki
Oj przykro mi z powodu teścia
Nowy cykl nowa nadzieja
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dokładnie nowy cykl nowa nadzieja. Ja jestem tak napalona na te zioła Sroki, że już się nie mogę doczekać aż do mnie dotrą
W ogóle zapomniałam Wam się pochwalić, że urlopuję się do 13.03 w przyszły weekend chyba się wybierzemy do Zakopca, żeby powspominać z mężem nasz pierwszy wspólny wyjazdsheerah24, olciaa, Annie1981, kania901 lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Dokładnie nowy cykl nowa nadzieja. Ja jestem tak napalona na te zioła Sroki, że już się nie mogę doczekać aż do mnie dotrą
W ogóle zapomniałam Wam się pochwalić, że urlopuję się do 13.03 w przyszły weekend chyba się wybierzemy do Zakopca, żeby powspominać z mężem nasz pierwszy wspólny wyjazdWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 19:07