Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem Wam ze ja ogólnie jestem w życiu sceptyczna to tematów stereotypowych. I tez mam zdanie, ze chyba raczej to niczemu nie szkodzi, może tez po tym poronieniu tak już lajtowo podchodzę do wszystkiego na zasadzie co ma być to będzie. Coś czuje ze chyba to bedzie mój pierwszy cykl starań
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to widzę w chłopaka przeczucia
Wiadomo ze najważniejsze to żeby zdrowe było ale jednak płeć to największa zagadka wczesnej coazy a ja jak już wiedziałam co będzie jakoś bardziej personalnie mogłam dalej sobie w tej ciąży odnosić się do dziecka a nie jako per fasol -
nick nieaktualnyolciaa wrote:Na stronie mama ginekolog jest post o lataniu. I ja będę się jej słuchać bilety lotnicze mamy kupione na 22 kwietnia i raczej na 99,99 % lecimy. Gorzej bo pod koniec marca jedziemy do Budapesztu na weekend i to autokarem( polecam Lux express, za nas dwoje 140zl z Krakowa, grosze!) a ja autobusem bez awiomarinu nie dam rady. W razie ciąży będę musiała dopytać ginekologa o odpowiedni lek, najwyżej pępek plastrem zakleję, plotki głoszą ze pomaga)
Hehe -
Ja się nie będę chwaliła ile zjadłam pączków bo to wstyd, jedyne co mogę powiedzieć to,że za dużo.
Ogólnie to jadłam dziś tylko śniadanie, a później tylko pączki i dlatego nie mogę na nie już patrzeć.
O 20 szykuję normalną kolację- w sumie obiado-kolację. Bo już mam dość słodkiego
-
Ja zrobilam i pączki i faworki i żremy dziś
Bianka ja w ciaży leciałam już w sumie 4 razy w pierwszym trymestrze. Jutro ci powiem czy wszystko ok bo mam usg. Ale wierze w badania naukowe, ktore twierdza że nie ma to żadnego zwiazku z poronieniem bo jak masz poronic to to zrobisz czy w samolocie czy w domu.
Wiadomo, stresik miałam, ale w styczniu lecialam 4tc wracalam w 5tc
a teraz wakacje wylecialam w 8tc a wracalam w 10tc
olciaa, Bianka87 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Dziś zjadłam tylko pączki
Na razie tylko 3 .
Z rana byłam na badaniu krwi, więc nie jadłam śniadania. Jak przyszłam do pracy to szefowa od razu przywitała mnie pączkami i jeszcze Klient nam przyniósł karton pączków. Nie mówiąc już ze stałam 30 minut ponad w kolejce za pączkami, ale kupiłam tylko 4 dla męża .
Za raz jem obiado/ kolacje...spaghettisheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:33
Effy lubi tę wiadomość
-
Aneta nie wiem w którym Ty dniu cyklu jesteś ( przepraszam pewnie pisalas ale nie pamieram) moze idźbete zrób a jak nie to do giną idź to wiele rzeczy może być ciężko tak gdybac bedzie dobrze nie denerwuj sie
Natka a Tynie miałaś wczoraj słuchać swojego Maluszka u położnej ?
Virki czekamy na Twoje usg
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-