Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Dokładnie tak samo sadze. Mądry lekarz. Wiadomo ze jak dojdzie do owulacji i np pękną te 2 większe to te pozostałe najprawdopodobniej się wchłoną. Gdybys zrobiła zastrzyk to pękły by wszystkie wiec propsy dla lekarza oby tylko któryś pękł
A przypomnij jak bardzo zmienił Ci dawkę clo między tym a poprzednim cyklem?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Nie no ja tak zazartowalam z tymi czworaczkami Czworaczki to raczej mało prawdopodobne, zdarzają się baaaaaaaardzo rzadko. także tak jak Kuchcinka pisze, a dobrze pisze, trzymamy kciuki za pęknięcie pęcherzyków no i za żołnierzy, aby któryś był na tyle silny, szybki i czarujący żeby udało mu się uwieść komórkę jajowa i dała się mu zapłodnic
Jak to pięknie opisałaśWojcinka lubi tę wiadomość
-
Dzis byłam u znajomych i był program uwaga w którym kobieta 29 lat urodziła dziecko w obecności swoich rodziców i brata do wiadra.... twierdząc ze nie wiedziała ze jest w ciąży. Wiadro wystawiła do sieni, Oczywiscie z zawartością i chyba gdyby nie to ze ona miała jakies tam komplikacje po porodzie to by ten noworodek tam został do śmierci, ale go odratowali a ta idiotka teraz mówi, ze jej partner powiedział że może wychowywać dziecko to ona też może i chyba bedą sie starali o odzyskanie dziecka. Boże Bożenko
-
meggi90 wrote:Witam, podczytuję Was od dłuższego czasu, najpierw na Kafe, a teraz tutaj, można do Was dołączyć? Wy już zgraną paczką jesteście, ale czytam Was codziennie, wiem co u każdej słychać, cieszę się z każdej wiadomości o ciąży, no i już urodzonych maluchów. Jeśli chodzi o mnie to ze staraniami wstrzymujemy się do lipiec/sierpień, ale już teraz chciałabym dołączyć i z Wami przeżywać radości i smutki. W razie wątpliwości pytać i radzić się Was. Pewnie do wakacji większość z Was już zaciąży, czego Wam z całego serca życzę.
Elo melo 3 5 0
-
meggi90 wrote:dlatego ja się nie nastawiam na zajście w pierwszym cyklu, te 4 miesiące minął i wtedy będziemy się starać, przed nami jeszcze decyzja o własnym lokum, teraz mieszkamy z moimi rodzicami i to też jest mój priorytet.
wszystkie mieszkacie same, czy któraś z rodzicami, teściami?
I tak juz zostało nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami czy teściową, ze względu na moj bardzo indywidualny charakter
A czemu pytasz ?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:38
Effy lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:38
-
Witam. Jestem tu pierwszy raz wszystkich serdecznie witam. Staram się od 5m o fasolka i ciągle nic. Badania ok chormony też dobrze. Mam regularny cykl 28. Dziś jest 27 nie wytrzymałam i zrobiłam test kolo 22 wyszedł negatywnie a myślałam że się udało bo jak nigdy piersi mnie strasznie bola i są ciężkie,bola mnie jajniki i mam mdłości:/ a tu klops jedna kreska. dziewczyny macie jakieś sposoby by o tym tak nie myśleć ciągle???Aneta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote:Dzis byłam u znajomych i był program uwaga w którym kobieta 29 lat urodziła dziecko w obecności swoich rodziców i brata do wiadra.... twierdząc ze nie wiedziała ze jest w ciąży. Wiadro wystawiła do sieni, Oczywiscie z zawartością i chyba gdyby nie to ze ona miała jakies tam komplikacje po porodzie to by ten noworodek tam został do śmierci, ale go odratowali a ta idiotka teraz mówi, ze jej partner powiedział że może wychowywać dziecko to ona też może i chyba bedą sie starali o odzyskanie dziecka. Boże Bożenko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 08:58