Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniło mi sie ze byłyśmy chyba w jednej klasie i był dziennik który prowadziła pani katechetka a w niej sie wpisywało imię nazwisko cykl starań i która zaszła i ja pomagałam ten dziennik prowadzić i ja miałam cykl starań drugi a były wpisy ze komuś sie udało w 527 cyklu starań Haha lol
caroline29, Ink@, Lili91, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Ewelina byłaś w labo?
U mnie jeszcze za wcześnie na test. Czekajcie ze mną cierpliwie
Z objawów ciążowe/okresowych: doszły wrażliwe sutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 09:23
caroline29, Ink@, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Ewelinka mam nadzieję, że dziś znowu nie mogłaś spać i zrobiłaś już betę?
Hej wszystkim tak spać nie mogłam i już jestem po pobraniu teraz czekamZuza33, sheerah24, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Dzień dobry promyczki, pytanie za 100 pkt ale tylko do zorientowanych w temacie jako ze śluz płodny - rozciągliwy to dla mnie nowość bo przez niedobór cynku go po prostu nie miałam, to moje pytanie brzmi - kiedy on występuje. Wujek Google podpowiada ze przed owulacja a w dniu szczytu owulacji już nie jest rozciągliwy. Wiecie jak u Was jest? kiedy pojawia się śluz płodny rozciągliwy i kiedy MNIEJ WIĘCEJ po tym jest owulacja?
Ja niestety nie pomogę w sprawie sluzu ale napewno ktoś tu będzie wiedział lepiej
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:Ewelina byłaś w labo?
U mnie jeszcze za wcześnie na test. Czekajcie ze mną cierpliwie
Z objawów ciążowe/okresowych: doszły wrażliwe sutki
Dzięki dziewczyny dam znać jak tylko będę miała wynik w dumie może być późno no dzid było dużo ludzi masakra jakaś
Olcia u Ciebie musi być dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 09:45
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Pamiętacie kiedyś wam pisałam ze zajdę w ciąże jak moj wielki zapas podpasek (kupiony przez pomyłkę przez męża) mi się skończy. Pragnę oświadczyć. Skończył się!!! Zostały mi na stanie 2 tampony
Kuchcinka Skarbie gdy miałaś 3 pecherzyki krwawienie później było jakieś większe? Niż standardowo? Bo ja się martwię czy te 2 tampony wystarcza w pierwszej godzinie potopucaroline29, Zuza33, Ink@, Lili91, Natka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Pamiętacie kiedyś wam pisałam ze zajdę w ciąże jak moj wielki zapas podpasek (kupiony przez pomyłkę przez męża) mi się skończy. Pragnę oświadczyć. Skończył się!!! Zostały mi na stanie 2 tampony
Kuchcinka Skarbie gdy miałaś 3 pecherzyki krwawienie później było jakieś większe? Niż standardowo? Bo ja się martwię czy te 2 tampony wystarcza w pierwszej godzinie potopu
Ci te tampony nie będą potrzebne he he a po porodzie to chyba jakieś specjalne się kupujeolciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:Pamiętacie kiedyś wam pisałam ze zajdę w ciąże jak moj wielki zapas podpasek (kupiony przez pomyłkę przez męża) mi się skończy. Pragnę oświadczyć. Skończył się!!! Zostały mi na stanie 2 tampony
Kuchcinka Skarbie gdy miałaś 3 pecherzyki krwawienie później było jakieś większe? Niż standardowo? Bo ja się martwię czy te 2 tampony wystarcza w pierwszej godzinie potopu
Ci te tampony nie będą potrzebne he he a po porodzie to chyba jakieś specjalne się kupuje
4 cykl z CLO
2 IUI- -
-
Kuchcinka. U mnie owu była po szczycie tj. następnego dnia, jak już kremowy się pojawiał. Chociaż tylko 3 cykle miałam z płodnym, odkąd zaczęłam pić siemię lniane.
olciaa. To wszystkie znaki przemawiają za dwoma kreseczkami. Trzymam kciuki
Ewelina2605. Czekam z niecierpliwością na wyniki, mam nadzieję, że będą jak najszybciej
sheerah24 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ewelinka czekam z niecierpliwoscią
Olcia zapas sie skończył i moze juz go nie trzeba bedzie przez długo czas odnawiać trzymam kciuki za to!
Kuchcinka mi sie wydaje ze owu mam dzien albo nawet dwa po szczycie śluzu płodnego. Ale to tylko moje przypuszczenia bo monitoringów nie miałam ani temp nie mierze.
Inka zazdroszczę pizzy u mnie dzisiaj bedzie zapiekanka z krewetkami i warzywami, zobaczymy jak to wyjdziesheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny