Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:29
Lili91, Bluebell1984, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Cześć Słoneczka ja już w Poznaniu.
Od rana jaja jak berety. Szukałam wczoraj długo i namiętnie przejazdu na blabla , ale nie było nic ciekawego - albo za wcześnie albo z jakiegoś durnego miejsca odjazd gdzie nei chcialo mi się dojeżdżać wiec zdesperowana kupiłam bilet na pociąg na 7:20 (tez za wcześnie ale nie było wyboru) i oczywiście za późno wyszłam z domu Haha jechałam metrem na dworzec i jak się zorientowałam ze są nikłe szanse ze zdążę na ten pociąg to szybko znalazłam jakiś przejazd na blabla o 7:30,wyjazd z Ochoty - zrobiłam rezerwacje, przesiadłam się do tramwaju żeby dojechać na Ochotę i zwróciłam szybko przez internet bilet na pociąg i o 7:35 siedziałam już w samochodzie do Poz
A No i nie dość ze wygodniejsza podróż niz pociągiem to jeszcze taniej bo bilet na pociąg 61zl a za blabla zapłaciłam 27zl
Ty to umiesz interesy robic
Ty to interesy robiszWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:24
Lili91, anq05, Natka2, Bluebell1984, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Ale frajde miala widac ze najlepszy prezent ciocia zrobila fajnie ogladac usmiechniete dzieciaczki jeszcze niektorym dzieciom niewiele potrzeba do szczescia no i Kuchcinka najlepsza ciocia swiata
Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Hej :*
ja na chwilę. W pracy dziś byłam sama w pokoju, także zapier.. miałam niezły. Tu dzwoni telefon, odbieram, a w międzyczasie kolejka się ustawiała w moim pokoju, nie miałam się nawet kiedy za przeproszeniem po d.. podrapać...
Jak poszłam do łazienki do ludzie pod moim pokojem się ustawiali. MA SA KRA. A jeszcze miałam rano aferę, źle coś zrobiłam i było trochę zamieszania, ale koniec końców wyjaśniłam całą sprawę kierowniczce i na szczęście przyznała mi rację i ucieszyła się, że sama do tego doszłam i wyjaśniłam to z innymi działami, zanim od niej zebrałam opieprz, także jest dobrze. Ale stres był rano okropny... i musiałam jeszcze dłuzej zostać.
A zaraz lecę do przyjaciółki na ploty i ploteczki -
Ewelina nadal trzymam kciuki, nic nie puszczam. Jutro bede sprawdzać co 15 min forum
W pracy miałam masakrę, nawet nie chce tego komentować chciałam wyjść wcześniej bo dziś do rodziców jadę, a miałam taki przypadek ze to dziewczyny musiały na mnie czekać. Wszystko co jechało, To mi uciekło, teraz czekam na busa mam nadzieje ze przyjedzie jak nie to jeszcze pociąg mi został.
-
Kuchcinka wrote:A oto uradowana Amelka - to nie są najlepsze zdj bo radość była znacznie większa niż to na nich widać
Widzę, że wszystkie dziś miały nawal pracy.
A ja zaczynam męża się czepiać, że wiecznie czasu dla mnie nie ma. A jak już w niedzielę ma czas to wiezie mnie do teściów i muszę siedzieć i gadać z nimi. Raz na jakiś czas to ok, ale non stop to ja nie mam ochoty.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:Ewelina nadal trzymam kciuki, nic nie puszczam. Jutro bede sprawdzać co 15 min forum
W pracy miałam masakrę, nawet nie chce tego komentować chciałam wyjść wcześniej bo dziś do rodziców jadę, a miałam taki przypadek ze to dziewczyny musiały na mnie czekać. Wszystko co jechało, To mi uciekło, teraz czekam na busa mam nadzieje ze przyjedzie jak nie to jeszcze pociąg mi został.
Olcia ja za Ciebie też mocno trzymam kciukasy A ja jutro pewnie wyniki po południu dopiero to spokojniesheerah24 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:24
-
Ewelina czekamy na wynik bety!!!!
-
nick nieaktualny