Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dziewczyny, koniec, ja się nie chce z nikim kłócić, Martynka Ty nam jesteś bardzo potrzebna na tym forum,w końcu kto nam tak doradzi jak Ty, czy Natka i inne które mają dzieci, czy są w ciąży. Wy staraczkom też jesteście baardzo potrzebne, ale czasem nas też zrozumcie trochę bardziej, szczególnie początkujące, nawet w sprawach testów owu, wierzcie mi, że nie na wszystkich jest intrukcja obsługi, np.na niektrych z allegro nie ma
Ja chyba zacznę dokładnie opisywać, co mam na myśli, zanim coś wstawię czy napiszę, bo w waszych komentarzach potem ja czytam jakieś rzeczy, z którymi naprawdę się nie zgadzam.
Jesteśmy zgraną paczką, nie psujmy tego.
Martynka, Marlena, tulas na zgodę
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 19:07
Zuza33, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Ja też nie, ale moja koleżanka wygryzła sobie same hybrydy, zresztą ogólnie kiepsko się trzymają i szybko schodzi
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Marlena po prostu uczepilas sie Martynki bardzo niepotrzebnie i dalej ciagniesz tenat, ktory byl juz dawno zamkniety. Chyba wszystkie zrozumialy o co chodzilo Sheerah. Ona tez nie potrzebuje adwokata, bo sama pieknie wytlumaczyla i sprawa jasna. Prosze skonczcie juz temat, bo naorawde czlowiek boi sie odezwac tym bardziej, ze wiekszosc jest tu bardzo zzyta ze soba. A my mamy wrazenie, ze jestesmy gorsze, bo jestesmy ciezarne. Tylko nie zapominajcie, ze kazda ma swoje zycie i niekiedy tez wiele naprawde wiele przeszla zeby ta ciaze miec i donosic. Jezeli przeszkadza wam nasza obecnosc albo rady to wprost a nie wjezdzanie jedna na druga. Ja szczerze wchodze tu tylko dla kilku osob na ktorych mi zalezy i ktorych los mnie interesuje, wiec nie robcie nieprzyjemnej atmosfery, bo az sie tu wchodzic nie chce momentami
Od wczoraj, odkąd napisalam swoje posty nie było mnie, więc chciałam wytłumaczyć całą sytuację. Jak przeczytałam opinie Virki, Kuchicinki, już nie pamiętam a nie chce mi się cofać wstecz z tymi postami, ale Ty chyba też skomentowałaś moją wypowiedź, chciałam po prostu wszystko wyprostować. Nie rozumiem, dlaczego się tak wkurwiacie. Rozumiem że WY jestescie zżyte, ze to jest WASZE forum i ze dziewczyny które dołączyły później traktujecie niczym niepotrzebne intruzy. Szkoda tylko, że na dzień dobry piszemy komuś , że zapraszamy, poczym po jakiejś niewinnej sprzeczce każdy nadinterpretuje jedno zdanie i stwierdza ze nieprzyjemnie się tu wchodzi. Takie są fora, nieraz jest fajnie i rozmawia się o spermie i lodach nieraz o tematach które wprowadzają lekkie zamieszanie.. jak w życiu
NIGDZIE nie napisałam że nie chcemy Waszych rad, że nie chcemy żebyście się wypowiadały itd.
WYprostowałam to a tu nadal czytam o nadinterpretacjach. brrrr
Dziwi mnie fakt, że nie dość że tłumaczę, o co mi chodziło, przepraszam, itd to nadal jestem traktowana jak przeciwnik. Jakaś abstrakcja. Jeśli coś się powiedziało i doprowadziło to do jakiś komentarzy z którymi się nie zgadzam to chyba mogę to wyprostować.
-
Kuchcinka to Tobie się należy dziś klaps w dupę za tęsknienie za gownoburzą
Chciałam Was tylko powiadomić że zgłosiłam Was do programu WYBACZ MIMarlena24, myszeczka89, sheerah24, Dombrusia, Ink@, Bajkaaa, Natka2, Wojcinka, caroline29, Bluebell1984, Wiktoria_20, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa gryzlam hybrydy zeli już nie i moja ta kosmetyczka od żelu pracuje na wysokiej jakości produktach i NIGDY ani jeden się nie złamał ani nie odpadł a semilaca ma bratowa i miałam robione dzień przed weselem u szwagierki dzień po weselu odpadły ....więc srał pies tego semilaca mnie natomiast drażniła bardzo odżywka eveline8in1 o ja pierdziu to było dopiero hardkorowe ból po nałożeniu nie do zniesienia cały paznokieć dosłownie sinial nigdy więcej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:26
sheerah24, Dombrusia, Marlena24 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.