Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:05
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Ja wiem ze w UK ale czy w dużym mieście pewnie UK nie różni sie od Polski i w małych miastach sobie pozwala pracodawca na więcej -niewiadomo czemu, a w dużych jest wueisza kultura pracy
Ja bardziej mam teorie, ze duze firmy sobie na to nie pozwalaja a w malych jest wolna amerykanka. Moja firma to duza korporacja, ktora ma tu znana marke i bardzo dba o swoja reputacje.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
U mnie nic nowego. leze i czekam na wyniki krwi(beda ok. 17-18). Krwawic noe krwawie tzn. nie ma nic na wkladce, jak wloze palucha to mam zabarwiony sluz. a no i cycki przestaly mnie bolec, co nie jest chyba dobrym znakiem7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
meggi90 wrote:Isi dalej się staracie , bo pisałaś że musicie przerwac że względu na pracę? Jak z tą praca wyszło?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziewczynki niedawno wstałam od razu wzięłam się za obiad także zupka na kaczych skrzydelkach już się gotuję kotlety dla męża upieczone ja sobie zjem ziemniaczki z jajem a z jajek bułki tartej i mąki i kilku łyżek mleka zrobię pyszny placek który można zjeść sobie po obiadku szkoda wyrzucać jak można wykorzystać pozostałości po panierce.
Piersi dalej mega bolą z każdym dniem coraz bardziej w piątek mam krew na progesteron i we wtorek jeżeli będzie powyżej 20 może jest szansa że coś się tam zaklulo jeśli nie to będę wiedziała że testu nie ma co robic -
Dombrusia wrote:Ale to co masz za krótka umowę ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 11:09
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:05
-
Kuchcinka wrote:Hiperstymulacja, może się zrobić za dużo pęcherzyków i mogą się np przekształcić w torbiele, ale Tobie to nie grozi na razie bo 3 tab to było zdecydowanie za mało i większość osób bierze jednak 5. Ja mimo normalnych prawidłowych owulacji brałam 5 tabletek i raz zrobiła mi się torbiel ale niegroźna i sama się wchłonęła. A ogólnie mimo 5 tabletek to nie miałam dużej różnicy w owulacjach względem tych cykli kedy nic nie brałam.
Czyli ja se w tym miesiącu zaaplikuje 5 tabletekNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyisi_87 wrote:Tzn u mnie sprawa wygląda tak że pracuję na umowę w celu zastępstwa. Dziewczyna którą zastępuję urodziła i jest już na macierzyńskim. Jeśli ja teraz zaszłabym w ciążę i umowa skończyłaby mi się przed terminem porodu ( a w tej chwili już tak jest), to zostaję bez niczego..żadnego chorobowego,macierzyńskiego,nic..w tej chwili wiem że ta dziewczyna na pewno wroci do pracy po macierzyńskim. Teoretycznie możemy starać się dalej i później poprosić znajomych albo dwie osoby z rodziny które mają własne firmy żeby mnie zatrudnili i mój mąż nie ma z tym problemu, a ja mam właśnie odwrotnie nie chcę nikogo prosić, zastanawiać się tylko spokojnie iść na l4 i cieszyc się ciążą. Może wy mi doradzicie co sądzicie? nie rozmawiałam o tym z nikim bo nikt nie wie oprócz mojej siostry że się staramy. Jeden radca prawny mi powiedział że mimo że umowa by mi się skończyła zostałaby ona porzełużona i kolega którego żona była w tej samej sytuacji mówił że u nich tak właśnie było. Nie chce mi się w to wierzyć bo wszędzie gdzie szukałam znalazłam inf że zostaję bez niczego. Nie wiem już kompletnie co robic;/