Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciaa ja tez trzymam kciuki za pęcherzyki i za wasz cykl aby byl owocny
Bluebell zdrówka , aby na dobre cie nie rozlozylo, zafunduj sobie na wieczór porzadna dawkę % ( moze byc amol ) cieszę sie ze w końcu mąż wracaBluebell1984, olciaa lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hejka dziewczyny, wrocilam od lekarza, na szczescie wszystko w porzadku! Lekarka powiedziala, ze wszystko piekne i ksztaltne (pecherzyk, zarodek i co tam jeszcze jest;)) I co najwazniejsze - widzialam serduszko! Ustawiam suwaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 14:20
Bluebell1984, Lili91, Annie1981, myszeczka89, olciaa, Natka2, Bajkaaa, Ink@, Viriki lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
KateA92 wrote:Dziewczyny czy ktoras zna jakis cudowny lek/sposób na opryszczke wargowa? Co co działa przeciwwirusowo... wyszło mi zimno I bardzo się boję, że zarazę małego A to niebezpieczne dla malutkich dzieci7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Hej wszystkim !
Przepraszam Was, że tak rzadko tu bywam i ciągle jestem w tyle.. czasu mi brakuje. Doba ma stanowczo za mało godzin
Co tam u Was słychać? Trzymacie się jakoś moje dzielne staraczki ? :* mimo, że nieraz jestem w tyle i nie zawsze wiem co u kogo, ale naprawdę o Was myślę ! Pamiętam o Was i cały czas trzymam za Was kciuki !
Zuza33 dostałaś już Ty ten okres ? Bo test był negatywny z tego co kojarzę...
Bianka87 jak u Ciebie ? Rozpoczeliscie starania już tak pełną parą po ostatniej stracie.. ? Jak się czujesz ?
Bluebell1984 Ty dalej czekasz na męża? Czy już może wrócił a ja nie doczytałam? (Co ostatnio mi się zdążą bardzo czeato)
Dombrusia Jak te Twoje długie cykle ? Dalej takie długie? Gin coś zaczął działać w tym kierunku aby je skrócić i wyregulowac ? Wybacz, Jeśli pisałaś ale nie jestem n bieżąco i potrzebuje jakiegoś streszczenia
Ewelina2605 widzę, że w tym cyklu owu po niedroznej stronie, Tak? No szkoda.. Ale może faktycznie taki cykl na odpoczynek psychiczny dobrze Wam zrobi trzymam kciuki aby kolejny cykl był już z owu po droznej stronie
Isi_87, Lili91, Marlena24, Sheerah, Wiktoria jak u Was ? Na czym stoimy ? Nie wiem czemu ale nie kojarzę u Was która z jakimi problemami się boryka.. wstyd się przyznać ale pisze otwarcie. Ehh muszę stanowczo zacząć tu częściej zaglądać wybaczcie
Mye jak Ty się trzymasz ? Ostatnio jak byłam tu i czytałam To byłaś na etapie zatapiania smutków.. pomogło trochę? Mam nadzieję, że się nie zalamalas i wstałaś i walczysz ze zdwojoną siłą byłaś już na jakiejś kolejnej wizycie ? Jakieś badania ?
Myszeczka89 jak po poronieniu? W sensie takim psychicznym ? No i medycznym też jak cykle ? Takie jak wcześniej? Bardzo przeżyłam Twoja i Bianki stratę... mam nadzieje, że już nigdy nie przezyjecie czegoś podobnego.. tfu tfu ! Że ŻADNA z nas tu tego już nie przeżyje. Poza tym widzę, że to Ty kolejna do testowania jakieś przeczucia?
Olciaa Ty zaczęłaś przygodę z clo ? Dobrze kojarzę? Ostatni miesiąc się nie udał.. A jakie plany na ten cykl ? Dalej clo ?
Szygas jak tam u zonki ? Te ciaze biochemiczne lekarka potwierdzila ? Bo chyba tam beta wyszla malutka wiec raczej ciazy nie bylo, co ? Jakie teraz plany ? Jakieś teorie czy pomysły ma gin ?
Jeszcze raz Was przepraszam, że tak nie na bieżąco jestem... potrzebuje czasem jakiegoś streszczenia bo często gdy mam chwilę czasu to tracę go na nadrabianie (I to często nie zdążę wszystkiego nadrobic) a czasu już na pisanie nie mam. Muszę jakoś się bardziej zorganizować i trochę więcej czasu wygospodarowac i Wam poświęcać. W weekendy to najbardziej w tyle jestem bo mąż w domu i często czas razem spędzamy odcięci od telefonów i Internetu
Wiesz co no ostatni cykl był książkowy 29 dni Ba była nawet owulacja dostałam sterydy maleńka dawkę na zbicie androstendionu i glucophage na cukier który mam za niski ale rzadko go jem bo mnie żołądek od niego boli może za duża dawka bo to 1000.
Czekam na kolejną miesiączkę powinna w przyszły weekend się pojawić się okaże w tym miesiącu napewno też miałam owulacje bo był książkowy kurzy śluz no nic zobaczymy co i jak dzisiaj była na oznaczeniu progesteronu i we wtorek znowu za miesiąc to samo w 21i 25 dc. I umawiam się z nim na maj na monitoringi:-) także jest lepiej napewno niż było. Nie wiem czego to jest zasługą ale jest lepiej nie chce też zapeszać ale mam nadzieję że coś się zmieniło na dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 14:31
-
nick nieaktualnyCharlutek wrote:Hejka dziewczyny, wrocilam od lekarza, na szczescie wszystko w porzadku! Lekarka powiedziala, ze wszystko piekne i ksztaltne (pecherzyk, zarodek i co tam jeszcze jest;)) I co najwazniejsze - widzialam serduszko! Ustawiam suwaczek
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Dombrusa wszystko jest na dobrej drodze
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Super wieści i widzisz po co tyle stresu ? moje kochane dziewczyny w gorącej wodzie kąpane :-*:-*:-*:-*
Oj tak, stresu, co nie miara, ale z ulgą odetchnę dopiero w 2 trymestrze. Albo i nawet wtedy nie taki mały wypierdek, a juz tyle zmartwień przysparzaBajkaaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
30.10.2017 - Levi
Charlutek. Wspaniale, gratuluję Zapraszamy na fioletową stronę
Kate. Ja nigdy nie miałam opryszczki, ale moja siostra miała notorycznie. W końcu zaczęła pić herbatę z miodem i imbirem codziennie, profilaktycznie i przeszło. Jak miała to co miesiąc to teraz ma raz na rok.
Także nie wiem co pomaga jak już wyskoczy, ale profilaktycznie to tak jak wyżej
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Charlutek. Wspaniale, gratuluję Zapraszamy na fioletową stronę
Kate. Ja nigdy nie miałam opryszczki, ale moja siostra miała notorycznie. W końcu zaczęła pić herbatę z miodem i imbirem codziennie, profilaktycznie i przeszło. Jak miała to co miesiąc to teraz ma raz na rok.
Także nie wiem co pomaga jak już wyskoczy, ale profilaktycznie to tak jak wyżej
Dziękuję Annie :* Chętnie rozgoszcze sie rowniez na fioletowej, tylko w poniedzialek wracam juz do pracy, wiec pewnie nie bede miala zbytnio czasu na aktywny udzial, ale postaram sie! Wasze wsparcie jest nieocenione!Annie1981 lubi tę wiadomość
30.10.2017 - Levi
nick nieaktualnyWiecie co tak czytałam o tych ziołach ojca Sroki i wiecie tam dziewczyny niektóre pisały że zamiast pomóc jest gorzej czy jest to możliwe?
Hymmmm okłady z Borowiny....no dobra kupię plastry się obloze borowina....a co jeśli mam drozne?
A mam pytanie nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi ( spałam tylko 4h)...no to ej...
Jak to jest jeżeli przykładowo na usg wyjdzie pęcherzyk 16mm a np dwa dni później mam śluz kurzy to czy to znaczy że pecherzyk dojrzał na tyle że pojawil się ten płodnym śluz? Czy jak? I np powiedzmy że stosunkowalam się z przyszłym niedoszłym ojcem moich dzieci no i dajmy na to 3 razy przed owu codziennie , w owu, i np dwa dni po owu skąd mam wiedzieć że ten pecherzyk zostanie uwolniony i trafi na tego co jest w sumie podobny do mojego męża (też lyse i blade...wręcz anemiczne...czyt."plemniki") pęcherzyki duży a później okres to co bo nie czaje czy wina jest niedrozny jajowod i nie puszczą jajeczka czy za mała wielkość pęcherzyka czy żołnierze są słabe i nie mogą dotrzeć do jajka bo ślina bo śluz bo im się nie chce bo dupa nie w górze itd....mógłby mi ktoś wytłumaczyć ten mechanizm? -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:00
Lili91, sheerah24, Bajkaaa, Zuza33, myszeczka89, olciaa, Bluebell1984, Viriki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hej kochane pochowałam się już na ciężarówkach wiec i tu się podzielę moimi dobrymi wieściami
Ogolnie mam mega mega dobry dzień, nie pisałam Wam wcześniej ale przyznałysmy się pare dni temu z Paulą (moja współlokatorka) do ciąży naszemu managerowi na szkoleniu. Ogólnie strasznie nam pogratulował, powiedział ze nie miał wcześniej takiej sytuacji ze na szkoleniu ktoś zaciążył a tu aż nas jest dwie hehe
Ogólnie kilka dni czekaliśmy na decyzje z biura z Budapesztu czy możemy kontynuować szkolenie, ja bardzo zaznaczyłam ze bardzo bym chciała je kontynuować bo po macierzyńskim chce wrócić do latania i teraz bez dziecka łatwiej mi będzie taki długi kurs ukończyć. Dzisiaj dostałyśmy odp od HR ze jak chcemy moezemy kontynuować szkolenie iii.... Ze podpisują z nami już od teraz umowę o prace żebyśmy miały świadczenia macierzyńskie (i zebysmy na pewno pozneij wróciły ) kumacie?! Ja nie wierze ze to się na prawdę dzieje, bo tak to miałyśmy umowę dopiero w połowie maja podpisać. Także ogólnie rozmawiałam już z tata i w trybie natychmiastowym złożyłam wypowiedzenie w jego firmie i od poniedziałku zatrudnia mnie wizz wszystko się wspaniałe ułożyło
A i wykupiłam pakiet medyczny w luxmedzie po mega okazyjnej cenie, kupiłam pakiet partnerski dla siebie i Artura za 105 zł miesięcznie wiec śmiech! Sprawdziłam opinie ich lekarzy ginekologów w Poznaniu i z siedmiu, 4 ma na prawdę dobre oceny i kobiety chwała ich pod względem prowadzenia ciąży wiec idealnie. Pakiet obejmuje 14 lekarzy specjalistów , badania usg rtg , krwi itd za takie małe pieniądze to po prostu rewelacja. Pakiet nam rusza od 1.04
A tak oprócz tego to skończyliśmy dzisiaj zajecia ok 14 i siedzę już w pociągu do DOMU do mojego kochanego MĘŻA i wspaniałego KOTECZKA ♥️