Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Kuchcinka się u was ułożyło, lepiej nie mogło
A ja wam powiem, ze właśnie wyszedł mi mój ostatni test owu jaki miałam. uwaga, uwaga... POZYTYWNY. DWIE KRESKI SĄ IDENTYCZNE.
5 dzień po rzekomej owu. Takze ja już nic nie wiemWojcinka, Zuza33, myszeczka89, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:00
Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
-
Hej dziewczyny czytam was i coś czuję e ten cykl będzie tutaj owocny dla dziewczyn;) a tak wogole to jestem jakąś dziwna wogole mam wrażenie jakbym zamieniła się z kimś na mózg mam tak wolne myślenie i wogole czasem mam wrażenie że jak mówią do mnie dzieci rodzeństwa że mówią ciągiem.. W sensie ja nie rozróżniam słów... Masakra spać mi się chce cały dzień akurat jak nie mam jak spać.
Kuchcinka cieszę się że tak Ci się udało super jednak życie potrafi czasem i pozytywnie nas zaskoczyć -
.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Wiecie co tak czytałam o tych ziołach ojca Sroki i wiecie tam dziewczyny niektóre pisały że zamiast pomóc jest gorzej czy jest to możliwe?
Hymmmm okłady z Borowiny....no dobra kupię plastry się obloze borowina....a co jeśli mam drozne?
A mam pytanie nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi ( spałam tylko 4h)...no to ej...
Jak to jest jeżeli przykładowo na usg wyjdzie pęcherzyk 16mm a np dwa dni później mam śluz kurzy to czy to znaczy że pecherzyk dojrzał na tyle że pojawil się ten płodnym śluz? Czy jak? I np powiedzmy że stosunkowalam się z przyszłym niedoszłym ojcem moich dzieci no i dajmy na to 3 razy przed owu codziennie , w owu, i np dwa dni po owu skąd mam wiedzieć że ten pecherzyk zostanie uwolniony i trafi na tego co jest w sumie podobny do mojego męża (też lyse i blade...wręcz anemiczne...czyt."plemniki") pęcherzyki duży a później okres to co bo nie czaje czy wina jest niedrozny jajowod i nie puszczą jajeczka czy za mała wielkość pęcherzyka czy żołnierze są słabe i nie mogą dotrzeć do jajka bo ślina bo śluz bo im się nie chce bo dupa nie w górze itd....mógłby mi ktoś wytłumaczyć ten mechanizm?
Dombrusia tylko borowiny nie stosuje się jak ma się endometrioze ja wiem ze nie mam bo miałam laparo. O ziołach też różnie czytałam
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Hej kochane pochowałam się już na ciężarówkach wiec i tu się podzielę moimi dobrymi wieściami
Ogolnie mam mega mega dobry dzień, nie pisałam Wam wcześniej ale przyznałysmy się pare dni temu z Paulą (moja współlokatorka) do ciąży naszemu managerowi na szkoleniu. Ogólnie strasznie nam pogratulował, powiedział ze nie miał wcześniej takiej sytuacji ze na szkoleniu ktoś zaciążył a tu aż nas jest dwie hehe
Ogólnie kilka dni czekaliśmy na decyzje z biura z Budapesztu czy możemy kontynuować szkolenie, ja bardzo zaznaczyłam ze bardzo bym chciała je kontynuować bo po macierzyńskim chce wrócić do latania i teraz bez dziecka łatwiej mi będzie taki długi kurs ukończyć. Dzisiaj dostałyśmy odp od HR ze jak chcemy moezemy kontynuować szkolenie iii.... Ze podpisują z nami już od teraz umowę o prace żebyśmy miały świadczenia macierzyńskie (i zebysmy na pewno pozneij wróciły ) kumacie?! Ja nie wierze ze to się na prawdę dzieje, bo tak to miałyśmy umowę dopiero w połowie maja podpisać. Także ogólnie rozmawiałam już z tata i w trybie natychmiastowym złożyłam wypowiedzenie w jego firmie i od poniedziałku zatrudnia mnie wizz wszystko się wspaniałe ułożyło
A i wykupiłam pakiet medyczny w luxmedzie po mega okazyjnej cenie, kupiłam pakiet partnerski dla siebie i Artura za 105 zł miesięcznie wiec śmiech! Sprawdziłam opinie ich lekarzy ginekologów w Poznaniu i z siedmiu, 4 ma na prawdę dobre oceny i kobiety chwała ich pod względem prowadzenia ciąży wiec idealnie. Pakiet obejmuje 14 lekarzy specjalistów , badania usg rtg , krwi itd za takie małe pieniądze to po prostu rewelacja. Pakiet nam rusza od 1.04
A tak oprócz tego to skończyliśmy dzisiaj zajecia ok 14 i siedzę już w pociągu do DOMU do mojego kochanego MĘŻA i wspaniałego KOTECZKA ♥️
Super Kuchcinka jak pięknie się układa ciszę sięWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:12
sheerah24 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.