Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Kuchcinka się u was ułożyło, lepiej nie mogło
A ja wam powiem, ze właśnie wyszedł mi mój ostatni test owu jaki miałam. uwaga, uwaga... POZYTYWNY. DWIE KRESKI SĄ IDENTYCZNE.
5 dzień po rzekomej owu. Takze ja już nic nie wiemWojcinka, Zuza33, myszeczka89, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:00
Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
17/03 - połówkowe! 420g Szczęścia 🩷 Lea zdrowa, łożysko nisko, do obserwacji 🤞
02/04 - następna wizyta 🤞+ krzywa cukrowa
-
.
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Hej dziewczyny czytam was i coś czuję e ten cykl będzie tutaj owocny dla dziewczyn;) a tak wogole to jestem jakąś dziwna wogole mam wrażenie jakbym zamieniła się z kimś na mózg mam tak wolne myślenie i wogole czasem mam wrażenie że jak mówią do mnie dzieci rodzeństwa że mówią ciągiem.. W sensie ja nie rozróżniam słów... Masakra spać mi się chce cały dzień akurat jak nie mam jak spać.
Kuchcinka cieszę się że tak Ci się udałosuper jednak życie potrafi czasem i pozytywnie nas zaskoczyć
-
.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Dombrusia wrote:Wiecie co tak czytałam o tych ziołach ojca Sroki i wiecie tam dziewczyny niektóre pisały że zamiast pomóc jest gorzej czy jest to możliwe?
Hymmmm okłady z Borowiny....no dobra kupię plastry się obloze borowina....a co jeśli mam drozne?
A mam pytanie nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi ( spałam tylko 4h)...no to ej...
Jak to jest jeżeli przykładowo na usg wyjdzie pęcherzyk 16mm a np dwa dni później mam śluz kurzy to czy to znaczy że pecherzyk dojrzał na tyle że pojawil się ten płodnym śluz? Czy jak? I np powiedzmy że stosunkowalam się z przyszłym niedoszłym ojcem moich dzieci no i dajmy na to 3 razy przed owu codziennie , w owu, i np dwa dni po owu skąd mam wiedzieć że ten pecherzyk zostanie uwolniony i trafi na tego co jest w sumie podobny do mojego męża (też lyse i blade...wręcz anemiczne...czyt."plemniki") pęcherzyki duży a później okres to co bo nie czaje czy wina jest niedrozny jajowod i nie puszczą jajeczka czy za mała wielkość pęcherzyka czy żołnierze są słabe i nie mogą dotrzeć do jajka bo ślina bo śluz bo im się nie chce bo dupa nie w górze itd....mógłby mi ktoś wytłumaczyć ten mechanizm?
Dombrusia tylko borowiny nie stosuje się jak ma się endometrioze ja wiem ze nie mam bo miałam laparo. O ziołach też różnie czytałam
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Hej kochane pochowałam się już na ciężarówkach wiec i tu się podzielę moimi dobrymi wieściami
Ogolnie mam mega mega dobry dzień, nie pisałam Wam wcześniej ale przyznałysmy się pare dni temu z Paulą (moja współlokatorka) do ciąży naszemu managerowi na szkoleniu. Ogólnie strasznie nam pogratulował, powiedział ze nie miał wcześniej takiej sytuacji ze na szkoleniu ktoś zaciążył a tu aż nas jest dwie hehe
Ogólnie kilka dni czekaliśmy na decyzje z biura z Budapesztu czy możemy kontynuować szkolenie, ja bardzo zaznaczyłam ze bardzo bym chciała je kontynuować bo po macierzyńskim chce wrócić do latania i teraz bez dziecka łatwiej mi będzie taki długi kurs ukończyć. Dzisiaj dostałyśmy odp od HR ze jak chcemy moezemy kontynuować szkolenie iii.... Ze podpisują z nami już od teraz umowę o prace żebyśmy miały świadczenia macierzyńskie (i zebysmy na pewno pozneij wróciły) kumacie?! Ja nie wierze ze to się na prawdę dzieje, bo tak to miałyśmy umowę dopiero w połowie maja podpisać. Także ogólnie rozmawiałam już z tata i w trybie natychmiastowym złożyłam wypowiedzenie w jego firmie i od poniedziałku zatrudnia mnie wizz
wszystko się wspaniałe ułożyło
A i wykupiłam pakiet medyczny w luxmedzie po mega okazyjnej cenie, kupiłam pakiet partnerski dla siebie i Artura za 105 zł miesięcznie wiec śmiech! Sprawdziłam opinie ich lekarzy ginekologów w Poznaniu i z siedmiu, 4 ma na prawdę dobre oceny i kobiety chwała ich pod względem prowadzenia ciąży wiec idealnie. Pakiet obejmuje 14 lekarzy specjalistów , badania usg rtg , krwi itd za takie małe pieniądze to po prostu rewelacja. Pakiet nam rusza od 1.04
A tak oprócz tego to skończyliśmy dzisiaj zajecia ok 14 i siedzę już w pociągu do DOMU do mojego kochanego MĘŻA i wspaniałego KOTECZKA♥️
Super Kuchcinka jak pięknie się układa ciszę sięWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:12
sheerah24 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.