Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:55
-
Kate nie wiem czy bedzie bo mnie albo zjedziecie ze sie zamartwiam bez sensu albo sie nakrece bardziej. Otoz mamy umowe ze w ciazy to on zajmuje sie kocia kuweta, ale teraz umarla mu babcia, w domu nas prawie nie bylo i ja wczoraj patrze, a w kuwecie jakas masakra, ze 3 dni nie sprzątal, ja nie sprawdzalam... ja sie w sumie mojego kota nie boje bo ona jest niewychodzaca i nie je surowizny, jednak 3-dniowa kocia kupa w domu plus ciaza to jednak dziala na wyobraznie. No i tak sie wpedzilam w nerwice. Ja nigdy nie mialam toksoplazmozy, wiec jestem super uwazna, ale nie mam wplywu na wszystko, czasem sie zagapie, a najbardziej mnie meczy zawsze mysl ze niechcacy zrobie cos czym zaszkodze i to jest istota moich zmartwien, zawsze to samo. Ze czyms zawinie. Nie wiem co bedzie przez najblizsze 8 miesiecy, dzisiaj jest kiepsko:/ poza tym tak czuje ze mnie wszystko przerasta, balagan w domu, zabkowanie, dzisiaj na szczescie obie mamuski wpadną, bo maz wroci po 20 a ja chyba nawet na spacer nie wyjde bo pada a mlody ma lekki katar.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualnyCaroline, w sumie z mężem stwierdziliśmy, że co ma być to będzie. Przestałam obserwować temp, szyjkę i śluz Jeśli mam być w ciąży to pewnie będę. Przytulamy się dość regularnie, co 2 dzień, czasami codziennie.
Co do tej polskiej kliniki, można wykonać u nich usg, cytologię, ale jeśli coś będzie nie tak to oni kierują do holenderskiego szpitala, a tu jak już pisałam, nie przejmują się, normy mają zawyżone i koło się zamyka Cieszymy się, ze mamy syna :)Staram się czytać Was codziennie, nigdzie nie odchodzę, pomimo tego iż rzadko się udzielam. Trzymam za każdą z Was kciuki.
Ewelina trzymam kciuki, daj znać co u Ciebie. Będzie dobrze, pewnie słyszałaś to już setki razy, to ja to powiem 101 będzie dobrze
Monia co u Ciebie, strasznie się martwię ??
Wielochna odpuściłaś?? Odezwij się
Ania?? Gdzie jesteś?? -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martynka u mnie w 15tc tez dużo widać nie było ja po sobie juz czułam dość wyraźnie, ale dla otoczenia, szczególnie tych którzy mnie na co dzień nie widywali nie miałam brzucha wcale
Musze dokleic aktualna fotkę, bo już 29tc mamZuza33 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:55
-
nick nieaktualnykaśka2608 wrote:Kate nie wiem czy bedzie bo mnie albo zjedziecie ze sie zamartwiam bez sensu albo sie nakrece bardziej. Otoz mamy umowe ze w ciazy to on zajmuje sie kocia kuweta, ale teraz umarla mu babcia, w domu nas prawie nie bylo i ja wczoraj patrze, a w kuwecie jakas masakra, ze 3 dni nie sprzątal, ja nie sprawdzalam... ja sie w sumie mojego kota nie boje bo ona jest niewychodzaca i nie je surowizny, jednak 3-dniowa kocia kupa w domu plus ciaza to jednak dziala na wyobraznie. No i tak sie wpedzilam w nerwice. Ja nigdy nie mialam toksoplazmozy, wiec jestem super uwazna, ale nie mam wplywu na wszystko, czasem sie zagapie, a najbardziej mnie meczy zawsze mysl ze niechcacy zrobie cos czym zaszkodze i to jest istota moich zmartwien, zawsze to samo. Ze czyms zawinie. Nie wiem co bedzie przez najblizsze 8 miesiecy, dzisiaj jest kiepsko:/ poza tym tak czuje ze mnie wszystko przerasta, balagan w domu, zabkowanie, dzisiaj na szczescie obie mamuski wpadną, bo maz wroci po 20 a ja chyba nawet na spacer nie wyjde bo pada a mlody ma lekki katar.
-
Kuchcinka wiem to wszystko hehe, chociaz to co powiedzial Twoj lekarz troche pociesza, ze tylko nieleczona jest niebezpieczna. Kuwete bede musiala spratac m.in. podczas wyjazdu meza przez 3 tygodnie, tylko ja to robie na swiezo, a moj to wiadomo, jak to chlop, 'zaraz' to ulubione slowo. Tak sobie tlumacze ze zawsze ja sprzatalam kocia kuwete i tokso nie mialam. Mieso obrabiam w rekawiczkach a ostatnio mi prysnelo na usta... no pwnych rzeczy nie unikne i wiem to. A jak mam gorszy dzien to sie boje wlasnego cienia.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Natka2 wrote:Moja mama urodzila mojego brata i 4 lata pozniej byla w ciazy poronila i sie okazalo, ze miala toxo, a w zyciu kota nie miala ani innych zwierzat
Natka2 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:56
-
nick nieaktualny
-
W sumie to lepiej sie wygadac. Martka moja mama obiecala przyjechac 2 razy w tyg, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Mi to by sie przydal odpoczynek psychiczny od ciaglego marudzenia bo moj syn zabkuje nieustannie od 3 miesiecy, przez ten czas wyszlo nam juz na pewno 8 zebow i chyba 2 kolejne sie teraz przebily, juz czasem nie wyrabiam, on chodzi i buczy, w nocy sie budzi z placzem, na tylku nie usiedzi, ja juz sie bardzo nauczylam cierpliwosci, ale czasem mi sie nazbiera2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Viola999 wrote:Lisa dzieki.. jakoś mnie to przybiło..
Plamię standardowo 4 dni przed okresem..
a szyjka jest wysoko i zamknięta ale miękka...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny