X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    A ja zaczynam się obawiać ze jednak @ zawita :-(
    Tusia, idz po mlotekvi wybij sobie zle mysli z glowy :-) Natka miala pozytywne nastawienie i co? Sa dwie kreski! Tez masz takie miec, a napewno bedzie zielono :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Zaczyna mnie ćmic w

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jezeli chodzi o bol podbrzusza to on o niczym nie swiadczy, ja w dzien spodziewanej @ mialam taki normalny, okresowy, a nawet o wiele silniejszy, bylam prawie ze pewna, ze to @ i nawet tabletke wzielam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia a moze cos z Twoim termometrem nie tak? Bo dziwnie ci ta temperatura skacze. Czy to zawsze tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Dlatego wole poczekać i myślę ze dopóki ból będzie i jeszcze jeżeli będzie silniejszy to i do poniedziałku poczekam na test albo i nawet do środy żeby nie robić na 1 listopada
    Chociaz wiesz, z drugiej steony Ty potrafisz miec dlugie cykle i taka niepewnosc tez tylko ci zaszkodzi ... No a z drugiej strony testy tez ci pozno wychodzily choc teraz moze byc inaczej. Jesli chcesz mojej rady to jazrobilabym test jutro i jesli wyjdzie negatywny to wtedy czekalabym do srody spokojnie. Ale zrobisz jak uwazasz iczywiscie :-)

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Twój wykres to jakaś sinusoida :D może faktycznie termometr do wymiany, bo to aż dziwne te skoki.
    Osobiście widziałam ciążowe wykresy podobne do Twoich :)

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 22:18

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nieduży, ja też wczoraj miałam i większy jak u Ciebie...a dzisiaj lekko w górę...

rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    Ale nieduży, ja też wczoraj miałam i większy jak u Ciebie...a dzisiaj lekko w górę...
    I kiedy tescik bedziesz robic?

• kania901 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:02

Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka nie wiem właśnie kiedy robić, może w niedziele. Jeszcze nie kupiłam więc mnie nie ciągnie, bo gdyby leżał w domu to pewnie i jutro poszedł by w ruch :D

rg50skjo5rku753a.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    A ja zaczynam się obawiać ze jednak @ zawita :-(
    Ja wczoraj głupia zrobiłam test ;-)
    Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
    Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
    Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą ;-)
    Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda :-(

Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę.

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam? Szłam na pobranie krwi żeby skontrolować TSH i w domu opróżniłam do zera portfel żeby mnie nie podkusiło zrobienie bety przy okazji :D

Viola999, kania901, Zuza33 lubią tę wiadomość

rg50skjo5rku753a.png
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:03

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ina haha :)
    Ja mam tak z testami. Nigdy nie kupuje na zapas żeby w domu nie leżały bo wszystkie zużyje tak mnie korci ;-)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    19ina19 gratuluję:) świetny pomysł:) Ja też mijam apteki w tych dniach jak tylko mogę:)

Zuza głupia Ty jak nie ten to nastepny kochanie myślisz ze to hop siup.. niestety starania uczą nas cierpliwośći:* i musimy się trzymać bo jak przychodzi @ musimy nabrać siły.. Popatrz na mnie już 9 msc nie powiem mam dni załamania, ale jak Natka mi czy Martynka napisze kopniak w dupę.. t od razu staje na nogi na nastepny cykl:)
    Więc co Ty się tu humorzysz szykuj wiesiołka i następny cykl jest nasz..
    Viola ja wszystko wiem tylko, że już starawa się robię i muszę się spieszyć ;-)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiecie jak to jest z badaniami prenatalnymi? Czy jak chodzę prywatnie do lekarza to te badania też prywatnie trzeba robić jak coś czy panstwowo je robią?

• zuzu Koleżanka

Wysłany: 28 października 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Ja wczoraj głupia zrobiłam test ;-)
    Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
    Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
    Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą ;-)
    Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda :-(

Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę.
    Ja tez dzis zrobiłam test i co.jedna krecha.... wiem co czujesz depresja... jutro wizyta u lekarza. A ja czuje takie kucie w jajnikach jak na okres ... jutro pewnie @ przyjdzie i zbadania nawet nic nie wyjdzie.. ciężki dzien mnie dzis czeka. <placze>

ostatnia @ 05.11
    6 cs. O pierwsza fasolkę :-)
    27 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Dziewczyny nie wiecie jak to jest z badaniami prenatalnymi? Czy jak chodzę prywatnie do lekarza to te badania też prywatnie trzeba robić jak coś czy panstwowo je robią?
    Prywatnie musisz robic :-) nawet na nfz nie masz za darmo. Ale ja np nue robilam. Zrobilam tylko badanie u mojego gina, powiedzial, ze z tych duzym rzeczy wszystko wyglada dobrze, wiec to mi syarczy. A okolo 20 tyg ide na usg 4 d zeby miec filmik :-)

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ