Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dlatego wole poczekać i myślę ze dopóki ból będzie i jeszcze jeżeli będzie silniejszy to i do poniedziałku poczekam na test albo i nawet do środy żeby nie robić na 1 listopada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:A ja zaczynam się obawiać ze jednak @ zawita
Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą
Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda
Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę. -
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam? Szłam na pobranie krwi żeby skontrolować TSH i w domu opróżniłam do zera portfel żeby mnie nie podkusiło zrobienie bety przy okazji
Viola999, kania901, Zuza33 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:19ina19 gratuluję
świetny pomysł
Ja też mijam apteki w tych dniach jak tylko mogę
Zuza głupia Ty jak nie ten to nastepny kochanie myślisz ze to hop siup.. niestety starania uczą nas cierpliwośći:* i musimy się trzymać bo jak przychodzi @ musimy nabrać siły.. Popatrz na mnie już 9 msc nie powiem mam dni załamania, ale jak Natka mi czy Martynka napisze kopniak w dupę.. t od razu staje na nogi na nastepny cykl:)
Więc co Ty się tu humorzysz szykuj wiesiołka i następny cykl jest nasz.. -
Zuza33 wrote:Ja wczoraj głupia zrobiłam test
Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą
Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda
Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę.ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dziewczyny nie wiecie jak to jest z badaniami prenatalnymi? Czy jak chodzę prywatnie do lekarza to te badania też prywatnie trzeba robić jak coś czy panstwowo je robią?
nawet na nfz nie masz za darmo. Ale ja np nue robilam. Zrobilam tylko badanie u mojego gina, powiedzial, ze z tych duzym rzeczy wszystko wyglada dobrze, wiec to mi syarczy. A okolo 20 tyg ide na usg 4 d zeby miec filmik