Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dlatego wole poczekać i myślę ze dopóki ból będzie i jeszcze jeżeli będzie silniejszy to i do poniedziałku poczekam na test albo i nawet do środy żeby nie robić na 1 listopada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:A ja zaczynam się obawiać ze jednak @ zawita
Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą
Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda
Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę. -
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam? Szłam na pobranie krwi żeby skontrolować TSH i w domu opróżniłam do zera portfel żeby mnie nie podkusiło zrobienie bety przy okazji
Viola999, kania901, Zuza33 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:19ina19 gratuluję świetny pomysł Ja też mijam apteki w tych dniach jak tylko mogę
Zuza głupia Ty jak nie ten to nastepny kochanie myślisz ze to hop siup.. niestety starania uczą nas cierpliwośći:* i musimy się trzymać bo jak przychodzi @ musimy nabrać siły.. Popatrz na mnie już 9 msc nie powiem mam dni załamania, ale jak Natka mi czy Martynka napisze kopniak w dupę.. t od razu staje na nogi na nastepny cykl:)
Więc co Ty się tu humorzysz szykuj wiesiołka i następny cykl jest nasz.. -
Zuza33 wrote:Ja wczoraj głupia zrobiłam test
Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą
Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda
Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę.ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dziewczyny nie wiecie jak to jest z badaniami prenatalnymi? Czy jak chodzę prywatnie do lekarza to te badania też prywatnie trzeba robić jak coś czy panstwowo je robią?