X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    A ja zaczynam się obawiać ze jednak @ zawita :-(
    Tusia, idz po mlotekvi wybij sobie zle mysli z glowy :-) Natka miala pozytywne nastawienie i co? Sa dwie kreski! Tez masz takie miec, a napewno bedzie zielono :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Zaczyna mnie ćmic w

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jezeli chodzi o bol podbrzusza to on o niczym nie swiadczy, ja w dzien spodziewanej @ mialam taki normalny, okresowy, a nawet o wiele silniejszy, bylam prawie ze pewna, ze to @ i nawet tabletke wzielam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia a moze cos z Twoim termometrem nie tak? Bo dziwnie ci ta temperatura skacze. Czy to zawsze tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Dlatego wole poczekać i myślę ze dopóki ból będzie i jeszcze jeżeli będzie silniejszy to i do poniedziałku poczekam na test albo i nawet do środy żeby nie robić na 1 listopada
    Chociaz wiesz, z drugiej steony Ty potrafisz miec dlugie cykle i taka niepewnosc tez tylko ci zaszkodzi ... No a z drugiej strony testy tez ci pozno wychodzily choc teraz moze byc inaczej. Jesli chcesz mojej rady to jazrobilabym test jutro i jesli wyjdzie negatywny to wtedy czekalabym do srody spokojnie. Ale zrobisz jak uwazasz iczywiscie :-)

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Twój wykres to jakaś sinusoida :D może faktycznie termometr do wymiany, bo to aż dziwne te skoki.
    Osobiście widziałam ciążowe wykresy podobne do Twoich :)

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 22:18

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nieduży, ja też wczoraj miałam i większy jak u Ciebie...a dzisiaj lekko w górę...

rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    Ale nieduży, ja też wczoraj miałam i większy jak u Ciebie...a dzisiaj lekko w górę...
    I kiedy tescik bedziesz robic?

• kania901 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:02

Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka nie wiem właśnie kiedy robić, może w niedziele. Jeszcze nie kupiłam więc mnie nie ciągnie, bo gdyby leżał w domu to pewnie i jutro poszedł by w ruch :D

rg50skjo5rku753a.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    A ja zaczynam się obawiać ze jednak @ zawita :-(
    Ja wczoraj głupia zrobiłam test ;-)
    Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
    Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
    Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą ;-)
    Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda :-(

Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę.

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam? Szłam na pobranie krwi żeby skontrolować TSH i w domu opróżniłam do zera portfel żeby mnie nie podkusiło zrobienie bety przy okazji :D

Viola999, kania901, Zuza33 lubią tę wiadomość

rg50skjo5rku753a.png
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:03

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ina haha :)
    Ja mam tak z testami. Nigdy nie kupuje na zapas żeby w domu nie leżały bo wszystkie zużyje tak mnie korci ;-)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    19ina19 gratuluję:) świetny pomysł:) Ja też mijam apteki w tych dniach jak tylko mogę:)

Zuza głupia Ty jak nie ten to nastepny kochanie myślisz ze to hop siup.. niestety starania uczą nas cierpliwośći:* i musimy się trzymać bo jak przychodzi @ musimy nabrać siły.. Popatrz na mnie już 9 msc nie powiem mam dni załamania, ale jak Natka mi czy Martynka napisze kopniak w dupę.. t od razu staje na nogi na nastepny cykl:)
    Więc co Ty się tu humorzysz szykuj wiesiołka i następny cykl jest nasz..
    Viola ja wszystko wiem tylko, że już starawa się robię i muszę się spieszyć ;-)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiecie jak to jest z badaniami prenatalnymi? Czy jak chodzę prywatnie do lekarza to te badania też prywatnie trzeba robić jak coś czy panstwowo je robią?

• zuzu Koleżanka

Wysłany: 28 października 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Ja wczoraj głupia zrobiłam test ;-)
    Od dziś nic mi się nie chce. Płaczę z byle powodu i wszystko działa mi na nerwy.
    Chyba też czekam na @. W niedzielę albo w poniedziałek.
    Kurde w tym miesiącu byłam 80% pewna tak mnie nakreciłyście swoją wiarą ;-)
    Najgorsze jest to, że dziś mam taki dzień że nie wierzę że kiedykolwiek się uda :-(

Dziewczyny napiszcie jakie badania robiłyście i w którym dniu cyklu trzeba robić. Miałam iść do lekarza, ale bez sensu za wizytę płacić żeby więc wolę je prywatnie zrobić i wtedy pójdę.
    Ja tez dzis zrobiłam test i co.jedna krecha.... wiem co czujesz depresja... jutro wizyta u lekarza. A ja czuje takie kucie w jajnikach jak na okres ... jutro pewnie @ przyjdzie i zbadania nawet nic nie wyjdzie.. ciężki dzien mnie dzis czeka. <placze>

ostatnia @ 05.11
    6 cs. O pierwsza fasolkę :-)
    27 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Dziewczyny nie wiecie jak to jest z badaniami prenatalnymi? Czy jak chodzę prywatnie do lekarza to te badania też prywatnie trzeba robić jak coś czy panstwowo je robią?
    Prywatnie musisz robic :-) nawet na nfz nie masz za darmo. Ale ja np nue robilam. Zrobilam tylko badanie u mojego gina, powiedzial, ze z tych duzym rzeczy wszystko wyglada dobrze, wiec to mi syarczy. A okolo 20 tyg ide na usg 4 d zeby miec filmik :-)

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ