Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie dość ze mam dola to jeszcze te wadze niedobre wieści calkiem mnie dobiły. Eh!!!! Nie dobrze ze @ do was zawitały.
Ewelina czasami warto poddac się badania by sprawdzić i miec pewność ze wszystko w porządku.
Martka 10 a miałaś ponownie wybrac się do lekarza? Kochana moze jest jeszcze szansa przy endometriozie? Niechciala bys sie wybrac do polski by się poddac leczeniu mimo odległości???Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Olciaa nie poddawaj się długo już staracie się z mężem o dzidzie?
Nana ja bd robić test ale 18 a potem 19 wiec prawie z Toba najpierw ja dobre wieści potem Ty hehehe:D mnie dalej brzuch boli ciągle tempka 37 wiec MKE czekam na @!:p ale chcę już niedziele....nana266 lubi tę wiadomość
Niecierpliwa -
Kuchcinka bidulku a ty jak tam? Mam nadzieje ze przyjmą cie dzis i ze dlugo nie będziesz musiała czekać bo najgorsze jest te czekanie .. .
Tusia 87 moze to cykl bezowulacyjny ja tak miałam w tamtym cyklu ze dlugo utrzymywala się temp36.4 na chwile podniosła sie nab36.6 i tak skakala i trwal 48 dni.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Martynka1234 wrote:Kurcze, 3 zle wiadomosci dzisiaj Ewelina, rowniez wspolczuje
Malla a nie mieliscie jakies tam przerwy dwu miesiecznej? Cos mi sie tak kojarzy...
Uszy do gory, wiem, ze te miesiace sie dluza, sama jak sie staralam to wkurzalo mnie, ze @ przychodzila. Ja na szczescie mialam cykle 26 dniowe, wiec szybko to lecialo. Jedyne co moge poradzic to to, ze w dzien, kiedy dostawalam @ to zawsze szlam sie napic, to mi poprawialo humor, z mezem to byl taki dzien dla nas i w ten sam dzien juz snulismy plany na kolejny miesiac, maz wlasciwie przejmowal sie tylko pare minut, zaraz mi mowil, ze kilka miesiecy w ciagu calego zycia to jest nic i ze za 10 lat sie bedziemy z tego smieli. Mowil, ze nikt z nas nie umiera i pare miesiecy w ta czy w ta nic nie zmieni. I tak pomalutku, pomalutku i w kwietniu bede mama Mam nadzieje, ze poprawilam komus humorek i bedziecie pozytywnie nastawione
-
Kuchcinka wrote:Dzięki dziewczyny ze o mnie pamiętacie, siedzę właśnie na izbie przyjęć, przyjechałam o 7:30 tak jak kazali jest 8:30 a ja nadal czekam. Na razie dowiedziałam sie tylko tyle ze jest 10 osób zapisanych do przyjęcia a maja 8 miejsc na oddziale - jakiś żart! Zgadnijcie kto jest ostatni na liście...
Potem pielęgniarka dodała zeby sie nie przejmować bo najwyżej położą nas na patologie ciąży, zastanawiam sie tylko bo myślałam ze przy badaniu HSG nie ma potrzeby przyjmowania na oddział. W końcu miałam stad wyjsć o 14 wiec nic juz nie rozumiem. Dobrze ze przezornie wzięłam ze sobą klapeczki i szlafrok
-
Martka ojoj wspolczuje pewnie jak na szpilkach siedzisz oby tylko nic powaznego oj zawsze cos. Niektorzy maja szczescie e zyciu a nawet sie o nie nie prosza a na czlowieka zawsze cos spada ze zawsze ma pod gorke ojjj ja mam wizyte 4.10 i tez mysle ze juz sie duzo wyjasni biore meza pod pache niech poslucha co lekarz mowi o jego badaniach
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny