Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Sorka dziewczyny ze nic nie odp więcej. Wypuszczono mnie do domu strasznie późno bo o 16 a zabieg skończył sie ok 11:30... W miedzy czasie czułam sie coraz gorzej , miałam nawrot biegunki która mnie dopadła 2 dni temu, ale ponieważ wczoraj biegunki juz nie było to nic przed zabiegiem nie mówiłam o tym no nie chciałam żeby mi go odwołali. Zgłosiłam problemy z biegunka pielęgniarce ok 24, ale pani doktor powiedziała tylko ze to na pewno nie ma nic wspólnego z hsg i tyle, nie poradziła mi jakie leki wziąć nic. Szpital w którym byłam znajduje sie w samym centrum poznania wiec o 16 były takie korki ze wracałam do domu godzinę, na szczęście przyjechał po mnie mąż. Pierwotnie miałam sama wracać ale nie spodziewałam sie ze będę sie aż tak złe czuła. W domu byliśmy ok 17 (a mieszkamy może 4km od szpita...) czułam sie fatalnie wiec sie od razu położyłam i dopiero obudziłam. Nadal mnie wszystko boli - WSZYSTKO - głowa, plecy, macica, jajniki do tego zmierzy temp i mam gorączkę 38,6...
Stad moje pytanie do osób po hsg, nie mogę znaleźć info w necie - czy gorączkowanie po hsg jest jednym z możliwych skutków ubocznych po kontraście? Wzięłam węgiel i biegunka mi przeszła ale na prawdę słabo sie czuje... Dodam ze przed zabiegiem czułam sie na prawdę dobrze.
-
Kuchcinka daj znac jak się czujesz?
Tusia87 a u ciebie który dc?
Ewelina a jak u ciebie?
InBlue do dzialajcie niech ten weekend będzie dla was pracowity. A wyznaczasz sobie dokladnie ovulacje? Mierzysz temp albo robisz testy?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej no u mnie @ na całego, już nawet nie miałam siły się złością ze znowu nie udalo sie. Chciałabym szybciej te wszystkie badania zrobic i już mieć jakąś diagnozę bo człowiek nie wiem czy coś tam nie gra czy nie trafiamy po prostu ta niewiedza mnie dobija. Nic zostaje czekanie. A Caroline jak Twoje wyniki kiedy masz do lekarza Ty już po @ ? Dziewczyny zdrówka dla Was duuuzo
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Cześć dziewczyny! Przepraszam że tak zaniedbalam forum ale chciałam odpocząć chwile od internetu...
Ściskam wszystkie dziewczynki którym @ przyszła
Mam nadzieje ze te które nadal ,,czekają" pozytywnie się zaskocza
Kuchcinka, nana, przykro mi ze gorzej z Waszym zdrowkiem Powrotu życzę -
Ja jestem po prostu zdezorientowana. Mam 11 dc przy cyklu ok. 38 dniowym a ovu... Juz mi wykrylo owulacje w 8dc... Nie wiem o co chodzi.. Czy któraś z Was tak miała? Nie kochalismy się wtedy z K bo miałam jeszcze krew! Co prawda była ciągnąca się jakby śluz no ale... Od razu po okresie...
-
Tusia myślę ze to mogła być implantacja, ale równie dobrze to mogło być spowodowane zmianą temperatury/ klimatu... Może poczekaj do dnia po planowanym @ i zrób test wtedy wszystkie obawy miną Mam nadzieję ze to dobry znak... Wiem ze ciężko jest czekać ale nie ma innego wyjścia
-
Tusia oby to byl dobry znak dziewczyny musza sie tu pojawiac wkoncu dobre wiadomosci bo juz za duzo tych zlych:( z tego co slyszalam temp jest dosc latwo zaburzyc czy alkohol przeziebienie czy inne podobne rzeczy wszystko ma wplyw. Ania co do owulacjo to roznie moze byc wczesniej czytalam ze niektore kobiety tak mialy a mialas juz tak kiedys? Moze warto sie do gina przejsc
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Tusia oby to byl dobry znak dziewczyny musza sie tu pojawiac wkoncu dobre wiadomosci bo juz za duzo tych zlych:( z tego co slyszalam temp jest dosc latwo zaburzyc czy alkohol przeziebienie czy inne podobne rzeczy wszystko ma wplyw. Ania co do owulacjo to roznie moze byc wczesniej czytalam ze niektore kobiety tak mialy a mialas juz tak kiedys? Moze warto sie do gina przejsc
Nigdy tak wczesniej nie miałam ale jak zobaczysz na mój wykres to wzrost temp był jednodniowy, teraz znów coraz niżej zobacze co to będzie, 19 idę do endokrynologa w sprawie prolaktyny wiec wtedy się zapytam... Mam nadzieje ze nie stracilismy juz szans -
nick nieaktualnycaroline29 - dupka biorę od 16dc-25dc, zaczęłam go brać 27.04, ale tylko do 29.04, wtedy wzięłąm go, bo miesiączka mi się spóźniała 46 dni, a teraz go zaczęłam brać od 04.08-13.08 i to nawet przed miesiączką jeszcze, ale zaczęłam już od 26.08-04.09 brać, czyli od 16dc-25dc i teraz znowu wezmę go od 27.09 ;p a temperatury nie mierzyłam nigdy i nie mierzę jak na razie, po prostu jak zaczyna mi się śluz, to uznaję to za początek dni płodnych i w tym czasie staramy się przytulać
Dziewczyny, ja chyba zmykam z forum na jakiś czas, jak już mówiłam, nie chcę myśleć o dziecku, chcę wyluzować, a niestety forum mi w tym nie pomoże, ale postaram się zaglądnąć w któryś dzień a Wam życzę powodzenia, trzymam mocno kciuki i zobaczycie, że nam się też uda w końcu jeszcze tu wrócę albo z dobrymi wieściami, albo z niedobrymi... -
onaa123 wrote:caroline29 - dupka biorę od 16dc-25dc, zaczęłam go brać 27.04, ale tylko do 29.04, wtedy wzięłąm go, bo miesiączka mi się spóźniała 46 dni, a teraz go zaczęłam brać od 04.08-13.08 i to nawet przed miesiączką jeszcze, ale zaczęłam już od 26.08-04.09 brać, czyli od 16dc-25dc i teraz znowu wezmę go od 27.09 ;p a temperatury nie mierzyłam nigdy i nie mierzę jak na razie, po prostu jak zaczyna mi się śluz, to uznaję to za początek dni płodnych i w tym czasie staramy się przytulać
Dziewczyny, ja chyba zmykam z forum na jakiś czas, jak już mówiłam, nie chcę myśleć o dziecku, chcę wyluzować, a niestety forum mi w tym nie pomoże, ale postaram się zaglądnąć w któryś dzień a Wam życzę powodzenia, trzymam mocno kciuki i zobaczycie, że nam się też uda w końcu jeszcze tu wrócę albo z dobrymi wieściami, albo z niedobrymi...
Mam nadzieje ze z jak najlepszymi! Również Ci życzę powodzenia i nie-dziekuje Miłego wypoczynku :* -
nick nieaktualny
-
Ewelina w środę mam lekarza w przychodni a moje wyniki sa w szpitalu i bylam u lekarza i nie podobal mi się wiec tam nie pójdę a mam nadzieje ze wyniki mi skseruja i pokaze obecnemu odbiorę w srode bo tak to bym musiała specjalnie jechac. Olciaa co u ciebie?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość