Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny tak sobie myśle ze moze zaczęłabym brać jakiś kompleks witamin dla staraczek. Do tej pory brałam tylko kwas foliowy i sceptycznie podchodziłam do innych witamin bo w miarę dobrze sie odżywiam, ale po 14cs moze jednak bym cos włączyła do swojej diety, co polecacie?? Od razu mowię ze wolałbym jakiś kompleks witamin a nie każda witaminke z osobna - tak wiem lenistwo
moze to endometrium mi sie poprawi.
Wiecie co na tym opisie usg co dostałam jest napisane endometrium 6cm, wąska. I teraz sie zastanawiam co to znaczy "wąska".pierwszy raz sie z takim określeniem spotkałam. Ze ja wąska? Czy endometrium wąskie?
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:14
olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Kuchcinka kochanie niech naleje do drugiego i powisz mi ze hodzi w nich codziennie dlatego tak walą
olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Skąd wiesz?
Bo mieszkam bardzo blisko Ciebie i prawdopodobnie do mojego miasta będziesz kierowana rodzicchyba że wybierzesz gdzie indziej
a ja akurat u Ciebie w szpitalu chciałam rodzić jeden z lepszych oddziałów na Podkarpaciu
mam do ciebie jakieś 30 KM:-)
-
Dombrusia wrote:Bo mieszkam bardzo blisko Ciebie i prawdopodobnie do mojego miasta będziesz kierowana rodzic
chyba że wybierzesz gdzie indziej
a ja akurat u Ciebie w szpitalu chciałam rodzić jeden z lepszych oddziałów na Podkarpaciu
mam do ciebie jakieś 30 KM:-)
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Dokładnie
Myślałam że nie ma tutaj nikogo z okolicy
Widzisz niestety chcą nam zamknąć oddziałDużo dziewczyn od Was rodzi u nas a ja o Waszym oddziale słyszałam niezbyt pochlebne opinie
Ale mam cichą nadzieję, że jednak nie zamkną... -
A wiecie co a propo naszej podróży poślubnej to mój Mąż ma taką urodę, że wygląda trochę jak jakis arab i jak byliśmy we Francji u jego siostry to gdzieś ich widziała jej znajoma jak szli razem i później jej mówi tak: Ty to się z takimi nie zadawaj lepiej hehe
W ogóle dobrze że nikt nas nie zatrzymywał nigdzieBluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nana266 wrote:A wiecie co a propo naszej podróży poślubnej to mój Mąż ma taką urodę, że wygląda trochę jak jakis arab i jak byliśmy we Francji u jego siostry to gdzieś ich widziała jej znajoma jak szli razem i później jej mówi tak: Ty to się z takimi nie zadawaj lepiej hehe
W ogóle dobrze że nikt nas nie zatrzymywał nigdzie
Ze niby uchodźca ?
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dombrusia i jesteśmy rówieśniczkami
Hehe no widzisz jaki ten świat małyno niestety u nas ja sama nie chce rodzić a nasz radny wstawial się za wami do europoslow więc może jak raz że coś wskoraja i jednak przyjedziesz mnie wesprzeć na duchu na porodowke
nana266 lubi tę wiadomość