Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Wlasnie czytalam, ze kobiety majace mdlosci sa mniej narazone na poronienie, moze cos w tym jest, bo ostatnim razem mi nic nie bylo na tym etapie, a przypomne, ze wtedy 7t6d poronilam. Wiec teraz bedzie dobrze
Natka pewnie że będzie dobrze musi byćI tego się trzymaj
Natka2 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dziewczyny ja od kilku dni właśnie wymiotuję, wczoraj całe śniadanie zwróciłam i mdłości dalej mam a myślałam że juz będzie przechodziło...
I teraz wyczułam między dużą a małą wargą coś jakby guzek czy syfekNie wiem co to jest... dobrze ze we wtorek ide do lekarza to zapytam...
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:A propos wózka to ja mowię ostatnio do męża ze juz sie nie moge doczekać aż będę wózek wybierała, a on na to ze śmiertelnym fochem ze super ze on to na pewno nie bedzie miał w tej kwestii nic do powiedzenia jak zawsze bo ja sie nie liczę z jego zdaniem. Opowiedziałam zeby sie ogarnął, ze od kiedy to dla niego ma znaczenia jaki wózek będziemy mieli i ze on dokskonale wie ze mam dobry gust i zawsze mnie za to chwalił a teraz nagle foch. A ten gamoń dalej w zaparte obrażony, ja słowo daje nie wiedziałam co go kurna ugryzło. Potem on zaczął oglądać na otomoto samochody wiec mowię ze ja mu sie nie wpierdzielam w samochody to niech on mi sie nie wpierdziela mi sie w wózki Haha i pokazałam mu pierwsze lepsze zdj wózka w necie który mi sie podoba a on na to "no ładny" i jak ręka odjął koniec focha. Normalnie ja z nim kiedyś nie wytrzymam
Chciałabym być już na tym etapie.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:19
-
Kuchcinka wrote:Ja zdecydowanie tez, na razie pozostają marzenia
Mdłościami ciążowym tez bym teraz nie pogardziła
Jak dla mnie to mogę je mieć do porodu jeśli ciąży to przeszkadzać nie będzie.według OM
Tasza wrote:Jak dla mnie to mogę je mieć do porodu jeśli ciąży to przeszkadzać nie będzie.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:14
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny tak sobie myśle ze moze zaczęłabym brać jakiś kompleks witamin dla staraczek. Do tej pory brałam tylko kwas foliowy i sceptycznie podchodziłam do innych witamin bo w miarę dobrze sie odżywiam, ale po 14cs moze jednak bym cos włączyła do swojej diety, co polecacie?? Od razu mowię ze wolałbym jakiś kompleks witamin a nie każda witaminke z osobna - tak wiem lenistwo
Ja łykam Femibion 1.
W ciążę jeszcze nie zaszłam ale biorę go ok 7 miesięcy i włosy mam ładne (pełno nowych zaczęło mi rosnąć),cera jakas ładniejszaMi pasują
Wojcinka, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny tak sobie myśle ze moze zaczęłabym brać jakiś kompleks witamin dla staraczek. Do tej pory brałam tylko kwas foliowy i sceptycznie podchodziłam do innych witamin bo w miarę dobrze sie odżywiam, ale po 14cs moze jednak bym cos włączyła do swojej diety, co polecacie?? Od razu mowię ze wolałbym jakiś kompleks witamin a nie każda witaminke z osobna - tak wiem lenistwo
Ja biorę folian (lepiej wchłania się od kw.foliowego). Bardzo dobre są wit.dla kobiet firmy solgar (ja kupuję te dla kobiet w ciąży). Mają swoją cenę, ale warto.według OM
Tasza wrote:Ja biorę folian (lepiej wchłania się od kw.foliowego). Bardzo dobre są wit.dla kobiet firmy solgar (ja kupuję te dla kobiet w ciąży). Mają swoją cenę, ale warto.
Razem: wit.solgar dla kobiet w ciąży,a do tego folian, mg,potas, d3 i k2.według OM
nana266 wrote:Ja wiem, że to podobno lepiej jak się ma mdłości ale ja chodzę nadal do pracy i to jednak troszkę przeszkadza zwłaszcza, że nie mogę sobie tak o wyjść z sali i zostawić 20 dzieci bo mi niedobrze...
Nana dlaczego jeszcze nie na l4?według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs