Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmień lekarza, powiedz, że masz za częste mdłości, wymioty. Zastępstwo zawsze się znajdzie - najważniejsza jesteś Ty. I Twoje samopoczucie.
nana266, Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:Zmień lekarza, powiedz, że masz za częste mdłości, wymioty. Zastępstwo zawsze się znajdzie - najważniejsza jesteś Ty. I Twoje samopoczucie.
nana266 lubi tę wiadomość
-
nana266 wrote:A i zapomniałam Wam napisać, że w moim miasteczku chcą od nowego roku zamknąć oddział ginekologiczno-położniczy i noworodkowy więc nie będę miała gdzie rodzić
I pewnie będę musiała zmienić lekarza i poszukać nowego szpitala...
nana266 lubi tę wiadomość
-
nana266 wrote:Naszło mnie na wspominki i oglądam zdjęcia
Pochwalę się Wam naszym zdjęciem z podróży poślubnej z rejsu statkiem po Sekwanie
następny raz w Paryżu planujemy Disneyland z przyszłym dzieciaczkiem
nana266, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:14
-
Kuchcinka wrote:Effy przy którym szpitalu? Bo jak powiesz ze na Madalińskiego to zwątpię
najlepszy to on napewno nie jest hehe prędzej najgorszy
Kurde dziewczyny mam awarie ! Zaczęłam sprzątać w domu, odkurzyłam, posprzątałam kuwetę, i biorę sie za mycie podłóg a tam kurna kot nasikał do skorzynych butów męża! Ja pierdole jakby nasikał do moim to luz shit happens to to mnie sie od męża oberwie za te butyboje sie ich teraz wyprać bo to buty skórzane
jakaś gosposia tutaj powie mi co mam zrobic?
O kurde siki kota trudno usunąć
Może wywal te buty i udawaj, że nie masz pojęcia co się z nimi stało jak zapytaInBlue lubi tę wiadomość
-
.
-
Viola999 wrote:Hejka kochane.. wszystko ładnie pięknie.. aa mnie się szyjka otwiera.. nosz jaka durna pindzia po chuj.. przecież równie dobrze mogłaby być 9 msc otwarta.. toż bym się nie obraziła wcale;)
Jak otwarta??!!! Zatkaj ją
Jak do każdej będzie @ przychodzić w listopadzie to dupa blada
Viola999 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Mąż ma stopę 48 i z tego powodów buty sa na wagę złota, nosi te buty codziennie , nie ma opcji zeby dało sie je "zgubić" boje sie ze jak wrzucę je do pralki to sie totalnie rozwala nawet na delikatnym programie
Mój sposób na usunięcie zapachu kociego moczu.
ansie1 09.09.11, 11:45
Po wypróbowaniu chyba wszystkiego (octu, szamponów, różnych płynów i innych mieszanek wybuchowych, a nawet rozpuszczalnika birol) znalazłam suteczny sposób na pozbycie się zapachu kociego moczu. Używam do tego najzwyklejszej WODY UTLENIONEJ i to działa!
Ponieważ w aptekach sprzedają tylko 3% wodę utl. i na dodatek w małych buteleczkach poszłam do sklepu kosmetycznego i kupiłam utleniacz do farbowania włosów 12% o pojemności 130 g za ok. 4 zł. Wymieszałam go z dwoma szklankami wody w umytej butelce ze spryskiwaczem po płynie do mycia szyb (trzeba umyć butelkę, bo płyn do mycia szyb często zawiera amoniak, który ponoć przyciąga koty). Wychodzi trochę śliski jak rozwodniony kisiel roztwór, którym spryskuję porządnie miejsca, które kocury oznaczają moczem. Zostawiam do wychnięcia i raczej już nie zmywam tego. Po ok. 15 minutach przestaje smierdzieć. Można zmyć pierwszą warstwę po kilku godiznach i jeszcze raz spryskać już na stałe. Przed użyciem zawsze porządnie wstrząsnąć. Płyn starcza na długo i się nie psuje.
Piszą jeszcze o środkach super dostępnych w necie Vitopar i Bio StalfrisWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 14:37
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
/