Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dombrusia wrote:Hehe no widzisz jaki ten świat mały
no niestety u nas ja sama nie chce rodzić a nasz radny wstawial się za wami do europoslow więc może jak raz że coś wskoraja i jednak przyjedziesz mnie wesprzeć na duchu na porodowke
-
Wygrzałam tą @. w końcu jest. Teraz już będzie jedynie ubywało.
OLCIA.
Jeżeli masz naprawdę problem z tym endometrium to może zapytaj swojego gin o estrofem. Bierze się go w II fazie po owu. Poprawia jakość i grubość. JA go będę brać.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Wklejałam rano ale łap
Bianka87 - 7.11
Tasza - 8.11
Kuchcinka - 8.11
Ewelina2605 - 10.11
Bluebell1984 - 12.11
Viola999 - 13.11
MyE - 14.11
Stella_88 - 19.11
Lili91 - 24.11
InBlue - 25.11
Zuza33 - 25.11
Lisa85 - 28.11 (ur)
19ina90 - 29.11
Tusia_87 - 30.11
---grudzień---
Martka10 - 1.12
Agnieszka93 - 3.12
Zuzu - 5.12
Effy - 6.12
Kuchcinka - 8.12
Tasza - 9.12
Myszeczka89 - 14.12
Ink@ - 31.12
---styczeń---
Olciaa - ?.01
Przerzucam.według OM
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:U nas śnieg z deszczem ale teraz ani śladu po niczym
a tak bardzo chce już śnieg
Ja to tak średnio lubię ślizgać się po drodze. Kiedyś bardziej mnie ten śnieg cieszył a teraz widzę głównie moją jazdę po dostępnych mi drogach - wesoło jak nie wiem.według OM
nick nieaktualny
-
W tym cyklu zaczynam wzbogaconym zestawem leków. Oby pomogło. Cieszę się że już ta @ nadeszła bo najgorsze jest to czekanie aż nadejdzie kiedy już wie się iż po zawodach na ten miesiąc. Tak więc teraz do owu. 12 dni minie już nie długo. Tak szaro zrobiło się w domu już, że palę światłem wszędzie o tej porze jest 16.według OM
Tasza wrote:Ja to tak średnio lubię ślizgać się po drodze. Kiedyś bardziej mnie ten śnieg cieszył a teraz widzę głównie moją jazdę po dostępnych mi drogach - wesoło jak nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Ja to tak średnio lubię ślizgać się po drodze. Kiedyś bardziej mnie ten śnieg cieszył a teraz widzę głównie moją jazdę po dostępnych mi drogach - wesoło jak nie wiem.
Akurat tego ja też nie lubię ale ogólnie śnieg mróz wszędzie biało ten klimat zimy lubię a nie koniecznie jazde bo moje autko jedzie jak tralala po chlapie -
olciaa wrote:Dziękuje, zapytam. Pierwszy raz ktoś mi powiedział ze jest problem. Ale...zwykle byłam u lekarza tuż przed samym okresem ito był inny lekarz który twierdził ze owulacja zawsze jest bo mam w miarę regularne miesiączki, chociaż regularne to one moim zdaniem nie były i tego ostatniego lekarza tez nie sa regularne.
Ja nie mam z grubością problemów bo prg, który biorę w II fazie prowadzi tez m.in.do rozrostu większego endometrium (podobno), ale dostałam estrofem żeby zarodek lepiej się zagnieżdżał. Z czego wiem, ze jest on też na poprawienie m.in.grubości. Zapytać nie szkodzi. Jest on dość popularny. Chyba nawet Tusia zamieściła go na 1 stronie.według OM
olciaa wrote:Dziękuje, zapytam. Pierwszy raz ktoś mi powiedział ze jest problem. Ale...zwykle byłam u lekarza tuż przed samym okresem ito był inny lekarz który twierdził ze owulacja zawsze jest bo mam w miarę regularne miesiączki, chociaż regularne to one moim zdaniem nie były i tego ostatniego lekarza tez nie sa regularne.
Olciaa a cykle ile u Ciebie trwają?