Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Ja też pomału przygotowywałam się do in vitro. W trakcie badań (bardzo drogich) kiedy wiedziałam ze mamy kiepskie wyniki i nie mamy innego wyjścia okazało się ze jestem w ciąży. Pamiętam wtedy (zanim zaszlam)ze miałam jakąś bakterie nie pamiętam co to było..ale miałam najpierw się podleczyc więc nie myślałam o in vitro. Leczenia nie podjęłam bo okazało się ze zostanę mamą. Na szczescie ta bakteria nie wpłynęła w żaden sposób na moją ciążę
InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:15
olciaa, InBlue lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:15
Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ja wiem ze po 4 nieudanej IUI zacznę myślec o in vitro, wiem ze naturalnie mamy spora szanse na ciaze, ale mie wiadomo kiedy i ja nie wytrzymam życia w niepewności i czekaniu na cud np przez 5 lat, żeby dopiero wtedy zdecydować sie na in vitro. Czasami lepiej szybko podjąć taka decyzje i mieć juz cały ten ból starań za sobą.
ludzie staraja sie czasami 3,4 lata, wydaja kupe kasy na leczenie a o in vitro slyszec nie chca. Ja juz bym o tym myslala, jesli po 2, 2,5 latach by nie wychodzilo.
InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam w pracy obok siebie koleżankę która jak mówiłam że znowu się nie udało to ta "jasna Dupa" ale czego tak o Jezu co się dzieje załamuję ręce i woła Boga a ja do niej " weź nie przesadzaj" zdrowa para to taka która przez rok się stara jeżeli po roku nie wychodzi to dopiero trzeba się zastanowić i kierować się na badania ją przynajmniej tak do tego podchodzę i nie użalam się nad nikim komu nie wychodzi bo zawsze podświadomie wierzę że każdemu się uda nawet bez farmakologii i nie ma co biadolic jak ktoś nie chce dziecka to nie będzie nic robił bo najwyraźniej jest mu na rękę życie tylko we dwoje
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Hej dziewczynki
Pitbulla polecam bardzo! Dla mnie najlepsza cześć ze wszystkich.
Ja sie wczoraj bałam plamien bo był dzien @
Ale odpukać nic sie nie dzieje narazie, panicznie sie boje ze bedzie cos noe takNie martw się
Ja na początku miałam jakby @ a dziś jestem w 13 tyg
Bianka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Tusia moja koleżanka kiedyś źle skoczyla na wf (to były skoki w dal) i zaczęły się schody. Najpierw delikatne bóle, później noga w szynie, w gipsie i jakieś prądy miała na to kolano bo ból robił się coraz mocniejszy,kolano puchlo i woda sie zbierała. Trochę przeszła z tym kolanem. Miała operacje i usunęli jej łękotkę i już jest ok. Mam nadzieje ze u ciebie mascie pomogą
Właśnie mąż mi też mówił dziś o takim rozwiązaniu ze się usuwa ale później na 3 tygodnie joga w gipsie masakra.
Zobaczymy narazie jakoś kustykam nie widzę siebie znowu w szpitalu mam dosyć juz operacji wizyt i do tego jeszcze gips i człowiek unieruchomiony nie wyobrażam sobie tego -
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Tak tak o płeć, pytam bo wczoraj przyjaciółka miała wizytę, 12 tydzień ciąży, trójwymiarowe pokazało juz płeć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Ja mam we wtorek wizytę i będę mieć to USG co sprawdzają czy nie ma wad genetycznych itp. na takim lepszym aparacie to może coś bedzie widac
To właśnie genetyczne miała, mnie z synem powiedział na wizycie w 15 tyg, w związku z wada macicy miałam wizyty co trzy tyg -
nick nieaktualny