Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila123 wrote:Oni jak to lozysko juz bylo takie malutkie ususzone to konserwowali je posypywali jakims proszkiem ale nie wiem co z nim pozniej zrobili ale chyba wole nie wiedziec. Inna miala porod z delfinami niby to delfiny "polozne" no chore jakies kobieta nie chodzila do lekarza na hawajach to bylo nie wiedziala kiedy ma termin porodu jak poczula to poszla do wody ale ta para dziwna byla w ogole jakby cos brali.
Dlatego właśnie ja nie ogladam takich programówczłowiek patrzy z niedowierzaniem na niektórych haha.
-
Tusia_87 wrote:No to pewnie ja bym szukała juz na własną rękę jak wiesz ze prawdopodobnie nie pękają to zbadać hormony które za to odpowiadają hihi.
Ja sobie kochana powiedziałam ze w styczniu na 30 urodziny chce być w ciąży taki prezent mieć i będę najszvzesliwsza na świecie
Kuchcinka wypij wino i bierz kakao
Ja pije winko i mam chęć na budyn mniam
A moze ten jajnik tak odczuwam bo to owulacja? I lekarza zaskoczęhehehe
. Chociaż sluz na to nie wskazuje ;(
-
https://www.16personalities.com/pl/darmowy-test-osobowosci
Zróbcie sobie - fajne -
olciaa wrote:A moze ten jajnik tak odczuwam bo to owulacja? I lekarza zaskoczę
hehehe
. Chociaż sluz na to nie wskazuje ;(
Kochana śluzu możesz nie mieć możesz go nie widzieć a owulacja może wystąpić
Jajniki kłuja ale też nie oznacza o owulacji raczej to ze się przygotowują do owulacji
W sumie to nie ma takiego sposobu żeby stwierdzić zenowulacja była. Jedyny to USG. Ja tez teraz mogę tylko domniemac ze owulacja bylabo usg nie robiliśmy w tym cyklu
olciaa lubi tę wiadomość
-
Haha Mila oglądałam ten sam odcinek o łożysku i delfinach
ludzie chyba jak nie maja co robić to wymyślają takie głupoty... a ci od delfinów to musieli byc nacpani bo nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć :p
Olciaa to trzymamy kciuki za awans, pochwal sie koniecznie jak sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 21:49
Aniołek 29.12.16
-
Kuchcinka wrote:https://www.16personalities.com/pl/darmowy-test-osobowosci
Zróbcie sobie - fajne
“Jestem samolubna, niecierpiwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę nad sobą i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepsza.”
Marilyn Monroe -
Tusia_87 wrote:Śmieszne wszystko się zgadza pozaa tym ze jestem samolubna ale cytat Marilyn Monroe pasuje idealnie
“Jestem samolubna, niecierpiwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę nad sobą i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepsza.”
Marilyn Monroe -
Tusia_87 wrote:Tak a Tobie co wyszło?
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
O fujc serio ludzie jedzą swoje łożysko? Może właśnie na tej samej zasadzie co zwierzęta zjadają.
Pamiętam jak odbierałam porody swoich suczek to rozrywalam ja błony wyjmowałam szczeniaki z worków odcinałam i wiązałam pepowiny i je wycieralam u obu suczek a one zjadały to wszystko ble hehe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:12
-
Jak znajdę filmiki to wrzucę
no ale odbierałam dwa porody jakby nie patrzeć jedna sunia zaczęła rodzic ale czekała aż wrócę do domu i dopiero jak wróciłam zabraliśmy od rodziców i pojechaliśmy do siebie to zaczęła rodzic wiec czekała na mnie
Ogólnie to nic trudnego wcześniej zrobiłam USG u jedej i u drugiej i wiedziałam ile będzie szczeniąt wiec czekałam do ostatniego aż się urodzi jedna to mi rodziła co 20 minut -
Hej to ja "Poszukiwacz przygód"
“Zmieniam się w ciągu dnia, kiedy budzę się jestem kimś, a gdy zasypiam wiem , że z całą pewnością już nie jestem tą samą osobą.”
Tusia a twoje psy jak się zrzygają to też zjadają bo mój tak
Ja dziś tylko herbatka. Wczoraj niby się nie napiłam a cały dzień zdychałam.
Musiałam torta na zamówienie zrobić i dopiero skończyłam
Ale dzięki temu że wczoraj się odstresowałam to dziś test owu. Pozytywny wreszcieWojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny