Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia. I co w końcu z tym pęcherzem wyszło? Mi też lekarze mówią, że jak sie raz złapie to ciągle wraca i to normalne.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:43

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Dombrusia. I co w końcu z tym pęcherzem wyszło? Mi też lekarze mówią, że jak sie raz złapie to ciągle wraca i to normalne.

A no nic wina była w pochwie zakażenie grzybicze dostalam antybiotyki i codziennie jem 2 tabletki furaginy na wieczór i 1/2 tabletki cardury na rozszerzenie cewki wyniki robię w czwartek i się okaże czy antybiotyki coś pomogły bo jako tako w posiewie moczu nie miałam bakterii ale w posiewie z kanału szyjki macicy drozdzaki były więc ginekolog lub urolog będzie wiedział co Ci przepisać żeby się nie nawracalo. Ja miałam to 6 lat z częstotliwością 3razy w miesiącu a najbardziej dawało się we znaki podczas owu od 2 miesięcy odpukać mam spokoj

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak za bardzo z mężem poszaleje to profilaktycznie biorę dopochwowo lacibios femina a dookoła smaruje iladian żelem po podmyciu po stosunku

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:58

Wojcinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ewelina1987 :) Znajoma

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ewelina1987 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:18

nick nieaktualny, Wojcinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Kochane moje ale ja nie jestem smutna..
    Przecież ja jestem w ciąży nie ma chuja ha ha toż nie ba darmo mnie sutki bolą i sluz mam rano rozciagliwy.... testy wadliwe mam po prostu
    Nie testy wadliwe, tylko godzina wadliwa - jutro rano widze tu dwie kreski koniec kropka haha :-)

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM STARACZKI :) czekam na @ i pomyślałam, że tu będzie mi raźniej :)

nick nieaktualny, olciaa, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina1987 :) wrote:
    WITAM STARACZKI :) czekam na @ i pomyślałam, że tu będzie mi raźniej :)
    Witamy napisz cos o sobie, wiek, ktory cykl staran, ktore dziecko itp :-)

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rocznik podany w nicku 24 listopada mam urodziny :)
    moja historia wygląda tak staraliśmy się 6ms i nagle 2 kreski 5 testów pozytywnych niestety puste jajo płodowe poronienie niestety niecałkowite więc wywołanie skurczów i łyżeczkowanie w 7tygodniu a było to w marcu br. trafiłam do fatalnego szpitala i przeżyłam ko0szmar ale to już inna bajka
    3 ms przerwy wizyta u specjalisty niby wszystko ok i kolejne starania trwające aż do dziś w ciągu 3 dni mam mieć @ więc zobaczymy ale w tym ms starań praktycznie nie było raptem 3 x w dni płodne gdzie ovu wskazuje na nikłe szanse.
    Po prostu kupno mieszkania, przeprowadzka, brak czasu...
    ale zobaczymy

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps starania o 1 dziecko ale fatalny ms w dzień moich urodzin powinno urodzić się dziecko z nieudanego zajścia ech....
    w tym ms miałam dużo białego śluzu, teraz jedynie szyjka dziwnie miękka ale płynny śluz w środku i barwi się już chyba na różowo

• olciaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rocznik podany w nicku 24 listopada mam urodziny :)
    moja historia wygląda tak staraliśmy się 6ms i nagle 2 kreski 5 testów pozytywnych niestety puste jajo płodowe poronienie niestety niecałkowite więc wywołanie skurczów i łyżeczkowanie w 7tygodniu a było to w marcu br. trafiłam do fatalnego szpitala i przeżyłam ko0szmar ale to już inna bajka
    3 ms przerwy wizyta u specjalisty niby wszystko ok i kolejne starania trwające aż do dziś w ciągu 3 dni mam mieć @ więc zobaczymy ale w tym ms starań praktycznie nie było raptem 3 x w dni płodne gdzie ovu wskazuje na nikłe szanse.
    Po prostu kupno mieszkania, przeprowadzka, brak czasu...
    ale zobaczymy
    Bardzo mi przykro ;(
    Witaj u nas. Będzie nam wszystkim raźniej ;)
    Sluz barwiący na różowo jeszcze nie świadczy o najgorszym, w całe w krew nie musi sie przeobrazić.

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo wierzę, że będziemy rodzicami :) na pewno płodni jesteśmy już raz się udało!
    Powiem Wan ciekawostkę lekarz powiedział, że duże szanse są w pozycji uwaga uwaga na pieska, której nie lubię.... generalnie już bym chciała być po @ bo to czekanie zaczynanie cyklu....

• olciaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo wierzę, że będziemy rodzicami :) na pewno płodni jesteśmy już raz się udało!
    Powiem Wan ciekawostkę lekarz powiedział, że duże szanse są w pozycji uwaga uwaga na pieska, której nie lubię.... generalnie już bym chciała być po @ bo to czekanie zaczynanie cyklu....
    O tej pozycji to my tu bardzo dobrze wiemy ;) hehehe.

nick nieaktualny, Natka2, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:13

Ewelina1987 :) lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia to co przykre już za mną :) no szans sb w tym ms raczej nie daję od 3x jak to ovu wskazuje to raczej się nie da :) powiem Wam, że na przełomie lutego/marca jak zaszłam to test 5dni przed okresem mi wyszedł pozytywny a kupiłam właśnie bo się dziwnie czułam bardzo słabo ale żadnych żyłek na piersiach nudności i innych nie wykryłam.
    ale niestety później się zaczęły plamienia i wiedziałam, że tracę... jedyne co się wtedy zgadzało to szyjka wysoko i miękko a piersi w normie i chyba jednak objawy są przeróżne jak się zachodzi w ciąże uważam że z 1 dzieckiem można mieć inne i z drugim inne mimo, że organizm mamy jeden

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    O matko jakie pustki tu dzis. Ja sie spodziewałam godzinnego nadrabiania po całodziennej nieobecności a tak szybko poszło :D
    Viola czekam na betę :D oby wredna @ nie przyszła no...
    Tusia jak sie dzieciom Trolle podobały? Ja byłam z moim synkiem i powiem ze bardzo przyjemna bajka :)
    Ja dzis troche zakupy, potem obiad w orientalnej i kawa u moich rodziców :) teraz juz leżenie do końca wieczoru i spanko :)

No dzieciaki wniebowzięte bajka ja akurat na tym nie byłam, a juz syn chce ja mieć na kompie hehe.

Tasza dlaczego robiłam testy jeszcze bo nie byłam pewna owulacji czy była :-)
    Skoku temp nie było podejrzewamy ze jeszcze dzisiaj owulacja trwa/ trwała bo szyjka wysoko miekka i otwarta wiec prawdopodobnie tak. Albo cykl bez owu będzie. Zobaczymy.

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej Ewelina :-)
    Mój rocznik jak miło :-)
    My też kończymy na pieska później 5 minut pupą wypieta i z tej pozycji nogi pod sciane.
    Narazie tak kończymy 2 cykl i się nie udało w poprzednim zobaczymy jak to będzie w tym cyklu :-)

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia to co przykre już za mną :) no szans sb w tym ms raczej nie daję od 3x jak to ovu wskazuje to raczej się nie da :) powiem Wam, że na przełomie lutego/marca jak zaszłam to test 5dni przed okresem mi wyszedł pozytywny a kupiłam właśnie bo się dziwnie czułam bardzo słabo ale żadnych żyłek na piersiach nudności i innych nie wykryłam.
    ale niestety później się zaczęły plamienia i wiedziałam, że tracę... jedyne co się wtedy zgadzało to szyjka wysoko i miękko a piersi w normie i chyba jednak objawy są przeróżne jak się zachodzi w ciąże uważam że z 1 dzieckiem można mieć inne i z drugim inne mimo, że organizm mamy jeden
    A długo sie staraliście przed poronieniem?

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ