Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektórym zaburza a innym nie. Skąd mogę wiedzieć, w której grupie jestem? nie chce zaburzyć owu. Nie po to męczę się, co miesiąc po 12 dni z temp.zaklinając wykresy żeby już, już w końcu była owu żeby potem mieć z nią problem. Potem będę męczyć się niepękniętym pęcherzykiem, albo torbielą jaka powstanie z tego i powodu.Chyba wezmę po owu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:05
olciaa lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiedy wogole miałyście najwcześniejsze objawy ciąży? Bo moje koleżanki z pracy różnie jedna jest w 8 tygodniu dobrze się czuję ani jej nawet brzucha nie widać drugą natomiast jest w 5 tygodniu i wymiotuje jak kot do tego co godzinę musi coś zjeść bo ja mdli. A jak u was było?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Owu zawsze jest takim wyczekanym momentem w miesiącu. Nie zbyt optymistycznie napawa mnie upośledzanie tego proc.skoro do tej pory z tym nie miałam problemów.
Choć jakie leki opozniaja owulacje ja miałam 2 ostatnie miesiące na aviomarinie bo mam straszną chorobę lokomocyjna a musiałam co chwile jeździć na Kraków i podobno on też opóźnia furagina która biorę codziennie od miesiąca na pęcherz 2x wieczorem też podobno opóźnia także sterydy to już wogole jest poważna ingerencja w układy więc napewno nie pozostanie obojętna na owulacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:O matko jakie pustki tu dzis. Ja sie spodziewałam godzinnego nadrabiania po całodziennej nieobecności a tak szybko poszło
Viola czekam na betęoby wredna @ nie przyszła no...
Tusia jak sie dzieciom Trolle podobały? Ja byłam z moim synkiem i powiem ze bardzo przyjemna bajka
Ja dzis troche zakupy, potem obiad w orientalnej i kawa u moich rodzicówteraz juz leżenie do końca wieczoru i spanko
To chyba przez ten śnieg jest taka cisza tu....wszystkie siedzą w oknach i podziwiaja widokiInBlue, Martka10, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:To chyba przez ten śnieg jest taka cisza tu....wszystkie siedzą w oknach i podziwiaja widoki
U mnie deszcz, za to syn ma świateczny nastrój - śpiewa świąteczne piosenki, prezd chwilą się pytał kiedy ubieramy choinkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:40
InBlue, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Holandii choinki ubierane są przed 5 grudnia, w wigilię Św. Mikołaja dzieci otrzymują prezenty. Trochę inaczej niż w Polsce. Mamy dziecko więc też wcześniej ubieramy choinkę, w Polsce robiłam to tradycyjnie w wigilię. Jakie świąteczne tradycje Wy macie??
-
nick nieaktualnyMartka10 wrote:U mnie deszcz
, za to syn ma świateczny nastrój - śpiewa świąteczne piosenki, prezd chwilą się pytał kiedy ubieramy choinkę
He he to nie tylko jemu widzę nastrój się udzielił mój mąż już planuję gdzie powiesimy świąteczne ozdoby w końcu pierwsze święta w Nowym mieszkaniuMartka10 lubi tę wiadomość
-
Martka10 wrote:U mnie deszcz
, za to syn ma świateczny nastrój - śpiewa świąteczne piosenki, prezd chwilą się pytał kiedy ubieramy choinkę
Moja mama dziś była dobra, najpier zaczęła negować świąteczne reklamy, a potem zaczęła liczyć na kalendarzu ile do światMartka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Hahaha
Moja mama dziś była dobra, najpier zaczęła negować świąteczne reklamy, a potem zaczęła liczyć na kalendarzu ile do świat
Ja będąc w Tesco prawie weszłam na dzieci wyubierane w łańcuchy gdyby nie to że się wydzieraly pomyślałabym że to choinki 100 cm -
Dombrusia wrote:Choć jakie leki opozniaja owulacje ja miałam 2 ostatnie miesiące na aviomarinie bo mam straszną chorobę lokomocyjna a musiałam co chwile jeździć na Kraków i podobno on też opóźnia furagina która biorę codziennie od miesiąca na pęcherz 2x wieczorem też podobno opóźnia także sterydy to już wogole jest poważna ingerencja w układy więc napewno nie pozostanie obojętna na owulacje
No to juz sama nie wiem...super jest jak każdy lekarz mówi coś innego...według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyTasza wrote:No to juz sama nie wiem...super jest jak każdy lekarz mówi coś innego...
No to jest najlepsze tak jak mi lekarka powiedziała że moje zapalenie pęcherza to mój urok......drugą że sobie to w głowie zakodowalam a trzecia że nie ma na to lekarstwa a furagina to zioła.....dopiero urolog w innym mieście znalazł przyczynę i zaczął leczyć Ci pseudo lekarze to znachorzy a nie doktorzy mojemu siostrzencowi lekarka na pogotowiu przepisała antybiotyk na świnkę ( świnki 5 lat już nie ma) i okazało się że raz to lęk na jakies zapalenie opon mózgowych a dwa konska dawka na następny dzień młody na 2tygodnie poszedł do szpitala okazało się że ma zatkane slinianki taki efekt uboczny dojrzewania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny