X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektórym zaburza a innym nie. Skąd mogę wiedzieć, w której grupie jestem? nie chce zaburzyć owu. Nie po to męczę się, co miesiąc po 12 dni z temp.zaklinając wykresy żeby już, już w końcu była owu żeby potem mieć z nią problem. Potem będę męczyć się niepękniętym pęcherzykiem, albo torbielą jaka powstanie z tego i powodu.Chyba wezmę po owu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:05

olciaa lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu zawsze jest takim wyczekanym momentem w miesiącu. Nie zbyt optymistycznie napawa mnie upośledzanie tego proc.skoro do tej pory z tym nie miałam problemów.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza. Ja się nie znam na takich lekach, ale jeżeli mogłyby zaburzyć owu to bym chuchała na zimne i wzięła po.

Tusia. Czemu jeszcze robisz testy owu?

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 14:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy wogole miałyście najwcześniejsze objawy ciąży? Bo moje koleżanki z pracy różnie jedna jest w 8 tygodniu dobrze się czuję ani jej nawet brzucha nie widać drugą natomiast jest w 5 tygodniu i wymiotuje jak kot do tego co godzinę musi coś zjeść bo ja mdli. A jak u was było?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:58

InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    Owu zawsze jest takim wyczekanym momentem w miesiącu. Nie zbyt optymistycznie napawa mnie upośledzanie tego proc.skoro do tej pory z tym nie miałam problemów.

Choć jakie leki opozniaja owulacje ja miałam 2 ostatnie miesiące na aviomarinie bo mam straszną chorobę lokomocyjna a musiałam co chwile jeździć na Kraków i podobno on też opóźnia furagina która biorę codziennie od miesiąca na pęcherz 2x wieczorem też podobno opóźnia także sterydy to już wogole jest poważna ingerencja w układy więc napewno nie pozostanie obojętna na owulacje

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola czekam na wynik bety :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    O matko jakie pustki tu dzis. Ja sie spodziewałam godzinnego nadrabiania po całodziennej nieobecności a tak szybko poszło :D
    Viola czekam na betę :D oby wredna @ nie przyszła no...
    Tusia jak sie dzieciom Trolle podobały? Ja byłam z moim synkiem i powiem ze bardzo przyjemna bajka :)
    Ja dzis troche zakupy, potem obiad w orientalnej i kawa u moich rodziców :) teraz juz leżenie do końca wieczoru i spanko :)

To chyba przez ten śnieg jest taka cisza tu....wszystkie siedzą w oknach i podziwiaja widoki :-D

InBlue, Martka10, anq05 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka się gdzieś zawieruszyła dzisiaj. Natka wszystko ok?

Natka2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    To chyba przez ten śnieg jest taka cisza tu....wszystkie siedzą w oknach i podziwiaja widoki :-D

U mnie deszcz :( , za to syn ma świateczny nastrój - śpiewa świąteczne piosenki, prezd chwilą się pytał kiedy ubieramy choinkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:40

InBlue, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość

• olciaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:24

InBlue lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Holandii choinki ubierane są przed 5 grudnia, w wigilię Św. Mikołaja dzieci otrzymują prezenty. Trochę inaczej niż w Polsce. Mamy dziecko więc też wcześniej ubieramy choinkę, w Polsce robiłam to tradycyjnie w wigilię. Jakie świąteczne tradycje Wy macie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka10 wrote:
    U mnie deszcz :( , za to syn ma świateczny nastrój - śpiewa świąteczne piosenki, prezd chwilą się pytał kiedy ubieramy choinkę :)

He he to nie tylko jemu widzę nastrój się udzielił mój mąż już planuję gdzie powiesimy świąteczne ozdoby w końcu pierwsze święta w Nowym mieszkaniu

Martka10 lubi tę wiadomość

• olciaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka10 wrote:
    Hahaha
    Moja mama dziś była dobra, najpier zaczęła negować świąteczne reklamy, a potem zaczęła liczyć na kalendarzu ile do świat ;)

Martka10, InBlue lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Hahaha
    Moja mama dziś była dobra, najpier zaczęła negować świąteczne reklamy, a potem zaczęła liczyć na kalendarzu ile do świat ;)

Ja będąc w Tesco prawie weszłam na dzieci wyubierane w łańcuchy gdyby nie to że się wydzieraly pomyślałabym że to choinki 100 cm

• Tasza Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Choć jakie leki opozniaja owulacje ja miałam 2 ostatnie miesiące na aviomarinie bo mam straszną chorobę lokomocyjna a musiałam co chwile jeździć na Kraków i podobno on też opóźnia furagina która biorę codziennie od miesiąca na pęcherz 2x wieczorem też podobno opóźnia także sterydy to już wogole jest poważna ingerencja w układy więc napewno nie pozostanie obojętna na owulacje

No to juz sama nie wiem...super jest jak każdy lekarz mówi coś innego...

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    No to juz sama nie wiem...super jest jak każdy lekarz mówi coś innego...

No to jest najlepsze tak jak mi lekarka powiedziała że moje zapalenie pęcherza to mój urok......drugą że sobie to w głowie zakodowalam a trzecia że nie ma na to lekarstwa a furagina to zioła.....dopiero urolog w innym mieście znalazł przyczynę i zaczął leczyć Ci pseudo lekarze to znachorzy a nie doktorzy mojemu siostrzencowi lekarka na pogotowiu przepisała antybiotyk na świnkę ( świnki 5 lat już nie ma) i okazało się że raz to lęk na jakies zapalenie opon mózgowych a dwa konska dawka na następny dzień młody na 2tygodnie poszedł do szpitala okazało się że ma zatkane slinianki taki efekt uboczny dojrzewania

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stella_88 wrote:
    Mój Mały dziś latarek i 39 stopni gorączki! Mam nadzieję że to tylko wirus jakiś...

O rany współczuję to napewno jakaś 3dniowka

‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ