Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Ewelina1987, w grupie siła

Viola trzymam kciuki cały czas ale myślę, że nie ma po co bo ciąża jest na stówę. Albo prawdziwa albo urojona
Ja też dziś chciałam wziąść córkę do kina, ale niestety @ dostała i ma takie jazdy że strach się zbliżać do niej
Jak mi się nie chce poniedziałku. Mam prawie codziennie wizyty u lekarzy z dziećmi.Cały dzień zmarnowany bo lekarze 90km od nas. Tak więc niedziela mogła by trwać wiecznie
Aaa i w tym miesiącu ciągle na pieska za waszą radą więc jak się nie uda to tym razem będę miała na kogo zwalić winę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 20:47
-
to było puste jajo płodowe, źle się rozwijało i to było przyczyną podobno, no już listopad to 5ms starań a tak na prawdę nie wliczam go do starań jakby coś było to cuuud na prawdę z tym, że już organizm daje znaki, że okres idzie trudno się mówi a jak to u Ciebie Ola wygląda?Ewelina1987

-
Póki ginekolog kazał dać sobie dobry rok bez paniki, strachu, obaw itd to do tego czasu się staramy chyba, że coś nas zaniepokoi a czuję wewnętrznie, że nie było w tym winy po prostu jak to lekarz powiedział tak się zdarza widocznie coś się genetycznie nie połącvzyło... oby teraz była silna twarda fasolka nawet bliźnięta hehe
olciaa lubi tę wiadomość
Ewelina1987
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:24
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
InBlue wrote:Witaj Ewelina
mam nadzieję ,ze już niebawem ponownie zobaczysz 2 kreseczki i zostaniesz szczęśliwą mamusia 
A ja miło spędzam czas z mezusiem. Muszę się nim nacieszyć bo w piątek znów wyjeżdża i będzie za 3 tyg.
Butla z azotem kupiona? Hihihu