Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Tusia chyba będziemy żyły
Bóle jajnika związane z owulacją – to najczęstsza przyczyna dolegliwości bólowych w okolicy podbrzusza. Uczucie dyskomfortu przypada na połowę cyklu menstruacyjnego, kiedy pęka pęcherzyk Graafa i dochodzi do uwolnienia komórki jajowej wychwytywanej przez zakończenia jajowodów zwane strzępkami. Zazwyczaj pojawia się ból prawego jajnika. Ból owulacyjny pojawia się po prawej stronie, a tylko sporadycznie po przeciwnej. Cechą charakterystyczną jest krótki czas występowania dolegliwości, rzędu 2–3 dni. Aby złagodzić objawy, zaleca się: ciepłe kąpiele, spożywanie dużej ilości płynów, a w ostateczności – sięgnięcie po tabletki przeciwbólowe dostępne bez recepty.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:13
Martka10, InBlue, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja to spać nie mogę
za to Was nadrobilam cały weekend przelatany to u rodzinki to znajomych i tak zlecialo. VIOLA trzymam kciuki oby @ nie przyszła powtórz test i przekaz nam dobre wieści w Tobie nadzieja
Witaj Ewelina przykro mi z powodu Twojej straty
ale teraz będzie dobrze zobaczysz uda się, uszy do góry
Ja jutro do lekarza boję się ze nie będzie jeszcze pęcherzyków bo to będzie 6dc a nawet jak będą to po niedrozne stronie
W sobotę widziałam się ze znajomą i też się starają i nie wychodzi poleciłam im iść do lekarza trochę ściemniać, ze to starania dłużej trwają i niech sie zbadaja.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
No i po weekendzie, znowu zaczynamy prace...o jak mnie ona wkurza!
Wczoraj stwierdziliśmy ze chcemy aby maź sie przebadał. Od czego proponujecie zaczac? Od badania nasienia? Macie jakas klinikę godna polecenia we Wrocławiu? Jakiegoś konkretnego lekarza? Pomóżcie cos. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:MyE - niestety nie wiem, mierzę tempke dopiero od kilku dni
7.11 miałam 37.03, 12.11 37.02, 13.11 37.03, a dzisiaj już 37.0
Niczym się nie martw. Taki spadek to jeszcze nie spadekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 - o matko! Współczuję bardzo, na pewno bardzo się wystraszyłaś, taka mała osóbka, a taka temperatura
Ink@ - ja tak samo nienawidzę poniedziałków, też mam na 14 do pracy i do 22 ;/ wczoraj również robiłam od 14 do 20 ;/
Dzisiaj mnie tak boli ta noga jeszcze, a dopiero mam wizytę w poradni urazowo ortopedycznej 22.11 -
nick nieaktualnyViola999 patrząc logicznie to tak, ponieważ za taki śluz odpowiada estrogen a w ciąży powinien przeważać progestron.
Przed miesiączką progestron spada, dlatego spada temperatura.
Wtedy zaczyna rosnąć estrogen i może się pojwić śluz przypominający płodny a później miesiączka.
Ale każdy organizm jest inny.
Bywa przecież, że i w początkowej ciąży kobiety zauważają u siebie taki śluz a nawet (tak jak moja mama) mają regularne "krwawienia miesiączkowe" a jednak w ciąży są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny