Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki piękne te Wasze brzuszki.
U mnie podobnie jak u Violi, większy niż u was
Mój M.ma chyba dość dni płodnych
Wczoraj już leżał a ja wchodzę do łóżka z kremem do stóp.
Ten się zerwał i mówi "Co ty tam masz"
Mówię "krem do stóp"
Ten taki wystraszony kładzie się znowu i mówi " Myślałem, że znowu jakimś specyfikiem będziesz cipke smarować i chciałem Spierdalać "Ink@, Natka2, InBlue, Martka10, 19ina90, anq05, myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:25
InBlue lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tusia_87 wrote:Hahaha dobre bez kitu zgadzam się w 100% x tym haha a ja dziś mam lenia nic mi się nie chce
A weżcie ja to roboty nie lubię nie powiem nawet jak bo nie wypada.. ale normalnie zmieniając robotę zmieniłam na gorszą i teraz czekam na dwie kreski i żegnam ha ha stanowisko pracy walę od razu na zwolnienie:)Tusia_87, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:A weżcie ja to roboty nie lubię nie powiem nawet jak bo nie wypada.. ale normalnie zmieniając robotę zmieniłam na gorszą i teraz czekam na dwie kreski i żegnam ha ha stanowisko pracy walę od razu na zwolnienie:)
Ja lubię swoją pracę
Kontakt z ludźmi perfumy nie jest ciężko i na swoim ale czasem człowiekowi die po prostu nie chce nic
Siedzę i ziewam -
Viola999 wrote:No no jakie lachony w lesie;)
fiu fiu.. mówisz po obiadku tylko:) NO to dobry musiał być ten obiad:*
Placek po wegiersku ale taki konkret full wielki ze hoho i mnie właśnie po takich rzeczach wywala brzuch ;-)a rano jako takoInBlue lubi tę wiadomość