Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
heeej
co mnie ominęło ?
ochłonęłam po tych mężowych wynikach, trochę mi lepiej...
bolą mnie jajniki, to chyba mój czas - nie marnuję go bo podobno liczy się nie ilość a jakość więc może jednemu się uda...
Co miesiąc kłuje mnie lewy jajnik i się zastanawiam czy aby czasem nie mam częściej owulacji z lewego, też tak macie?
Viola ja już nie wiem co z Toba!! wykres ładny !! testy to chyba z allegrodawaj nam dwie kreski, ratuj listopad bo narazie tylko jedna ciążą a reszta smuteczki??? Bierz to na klatę
Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Martka10 wrote:Jak się czujesz Caroline ?
Martka10 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Viola999 wrote:Kochana Caroline jak zdrówko.. ile fasolek już ma?
Kochana powiedz mi kiedy poszłaś na I wizytę w sensie jak ile byłaś w ciąży?a jak u ciebie jakies przeczucia, miałaś testowac.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Kate a używasz wkładek higienicznych? Ja się zastanawiam czy te wszystkie infekcje się od nich nie biorą. Ja z synkiem jak byłam w ciąży to cały czas miałam infekcje, jak nie jakieś grzybki to kij wie co, wiecznie zielonkawy śluz. Całą ciążę, a faktycznie wkładki nosiłam. A teraz nie noszę, wolę przebrać majtki w ciągu dnia, a mam spokój. Wszystko pięknie ładnie i zero swędzenia itp. Więc tak myślę czy to ni była wina wkładek. Jeszcze po tym artykule co któraś wrzuciła z czego robi się podpaski i wkładki.
Prawda! Jak ja miałam w zeszłym cyklu ttle śluzu nosiłam kilka dni wkładki i juz zaraz poobcierana swędzenie się zaczęło wiec poszły w pizdziet i wOle mieć bielizne brudnaanq05 lubi tę wiadomość