Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Zuza na moje jutro Ci odbije i juz poleci w gore.
ObyMąż już sił nie ma
Tusia na tym etapie to jeszcze przeliczam, gdybym miała leki i witaminy kupować to bym na to inaczej patrzyła
Viola masz rację testy kłamią, mało tego wykresy teżViola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Tusia a dlaczego w ogole robisz testy owulacyjne? Przeciez mozesz wywnioskowac z wlasnych obserwacji, czy ovu byla czy nie. A przeciez testy i tak Ci nie pokaza, czy pecherzyk faktycznie pekl czy nie. Nie lepiej po prostu kochac sie z mezem w dni plodne, tak jak Ci pokazuje Twoj wlasny organizm ? Na podstawie obserwacji temperatury, sluzu i szyjki? Ja zrobilam s jednym miesiacu test owulacyjny, ale wtedy nic wiecej nie sprawdzalam wiec tak tylko w sumie z ciekawosci go zrobilam
czemu wlasciwie je robisz, skoro i tak wyniki sa jakies takie niejednoznaczne?
Szczerze? Z czystej ciekawości bo mnie te jajniki pobolewają i wiem jak to mniej więcej wygląda. Wiesz starając się ttle człowiek robi wszystko żeby mieć jakiś tam podglądale mimo wszystko nie biorę jakoś specjalnie do siebie ani tych testów ani temperatury po prostu chce wiedzieć jak to wygląda i pokrywa się kolejny 3 miesiąc juz z testami owulacyjnymi ze wychodzą pozytywy w 16dc
-
Zuza33 wrote:Ja gdybym miała jakikolwiek śluz to było by mi łatwiej a u mnie śluz rozciągliwy to tylko w jajach widziałam
Są takie ala patyczki ze sprezynka na końcu i jak tym się bada śluz to na tej sprężynce te białko się okreca bo często na palcu nie zostaje -
Zuza33 wrote:Oby
Mąż już sił nie ma
Tusia na tym etapie to jeszcze przeliczam, gdybym miała leki i witaminy kupować to bym na to inaczej patrzyła
Viola masz rację testy kłamią, mało tego wykresy też
Oj tak bo tak jak już któraś z dziewczyn pod moim wykresem z zeszłego cyklu napisała ze.gdyby nie to ze miałam monitoring i potwierdzona owulacje byłaby pewna na 100% ze miałam cykl bezowulacyjny -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:13
Tusia_87, Martynka1234, Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
-
wlasnie dziewczyny apropos testów ovu, jak pisałam wczoraj to zaczęłam robić je zaraz po okresie, zawsze była 1 kreska a dziś zobaczyłam drugą (dzisiejszy oczywiście) ale bledziutką, czy to znak że "zaczyna się" i powiedzmy jutro będą 2 mocne krechy czy uznac to jak niegatywny ?
-
nick nieaktualnyMamusia_Ksawusia wrote:wlasnie dziewczyny apropos testów ovu, jak pisałam wczoraj to zaczęłam robić je zaraz po okresie, zawsze była 1 kreska a dziś zobaczyłam drugą (dzisiejszy oczywiście) ale bledziutką, czy to znak że "zaczyna się" i powiedzmy jutro będą 2 mocne krechy czy uznac to jak niegatywny ?
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hej dziewczynki, właśnie wróciłam do domu po badaniach męża. W nagrodę zabrałam go po spuszczeniu sie do kubeczka na pizzę
niestety androlog jest na urlopie wiec wyniki dostaniemy dopiero w czwartek
Tusia juz dawno Ci mówiłam żebyś przestała robić te głupie testy owu -
Mamusia_Ksawusia wrote:wlasnie dziewczyny apropos testów ovu, jak pisałam wczoraj to zaczęłam robić je zaraz po okresie, zawsze była 1 kreska a dziś zobaczyłam drugą (dzisiejszy oczywiście) ale bledziutką, czy to znak że "zaczyna się" i powiedzmy jutro będą 2 mocne krechy czy uznac to jak niegatywny ?
Ja miałam tam ze z dnia na dzień były troszkę mocniejsze i w końcu pozytyw z bladziutkiej na mocna nigdy nie przeskoczyło
Kuchcinka to mój ostatni cykl z testami obiecujeWojcinka, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Mam dla Was kolejny filmik o męskiej płodności , ten akurat polecam nie tylko w kwestii starań bo jeśli będziecie miały lub macie synów to tez warto to wiedzieć.
http://vod.pl/filmy-dokumentalne/mezczyzni-zanikajacy-gatunek/c7z9h7h#