Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamusia_Ksawusia wrote:dzięki dziewczyny
tusia apropos jest to możliwe że ma się w jednym cyklu 2 owulacje, tak powstają bliźniaki które mają dwóch różnych ojców (jeżeli matka sypia z różnymi)
No to dobrze ze ja sypiam z jednym haha
Wiem mojej koleżance niedawno właśnie się urodziło dwóch synów miała owulacje z dwóch jajników i są dwujajowii jeden właśnie jest starszy o jakieś 6 dni z pomiarów z usg tak wychodziło wiec coś w tym jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 14:41
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:13
-
Życie to cud:
https://youtu.be/GZk4hT7ncv0
Od plemnika po narodziny -
Jestem taka wkurwiona ze szok !!!
Pół dnia szukałam androloga dla mojego mężą, setki telefonów i wyczytanych opinii...Aż mi gały wypaliło.
Dzwonię to tego cembała i mu mówię co i jak a on na to : "Może z tym lekarzem się wstrzymamy", ja się pytam "ale jak to wstrzymamy, ile, o co chodzi" a on na to "jak te specyfiki z apteki nie będa działały to wtedy pojadę".
ZAJEBE GO W DOMU!!!27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:13
-
Tusia. Testy owu przy PCOS nie beda wychodzily dobrze.
Tempka sie tak nie przejmuj, w zeszlym cyklu tez nie bylo skoku a mialas potwierdzona owulke, wiec trzeba wierzyc, ze teraz jest tak samo, tym bardziej, ze mialas bol owulacyjnyWojcinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:25
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tusia_87 wrote:Dziewczyny oto dowód na to aby nie ufać testom owulacyjnym
dawały mi już wynik pozytywny w 11 dc a dziś 16dc u znowu pozytyw no chyba ze miałam owulacje w 14dc z jednego jajnika a teraz będzie druga oulacja hahah
Kreska testowa mocniejsza od kontrolnej wiec pozytyw
Tusia ... ja raz miałam 6 testów pozytywnych pod rząd.To ciekawe biorąc pod uwagę, że kom tak długo nie jest w stanie żyć.
Viola po co testy jak beta daje wynik w ciągu 3h już o tym czasie wiarygodnylubisz nas trzymać pod odpowiednim ciśnieniem po prostu
szczerze mówiąc ja już nie pamiętam kiedy robiłam ostatnio test domowy - chyba pół roku temu. Ustawiaj się do kolejki i rób z krwi
Viola999 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Viola999 wrote:Viola kochana Taszo mam jakieś 10 km aby zrobić betę.. a niestety rano musze zebrać siebie i małego mamd o szkoły a niestety jeszcze dochodzi mi syndrom obawy pzed tym, żę zemdleję wiec ktoś musi ze mną jechac zawsze by prowadzić auto po pobraniu:0
Skomplikowana sprawa
Dlategeo nie pędze tak na betę.. cycki mnie bolą więc jak dale mnie test ma dwie kreski i koniec kropka;)
Viola - to ja laboratorium otwarte mam od 7.00 do 19.00 i tak też można w tych godzinach pobrać krew. A wyniki na kompie potem odczytuje.według OM
Annie1981 wrote:Tusia. Testy owu przy PCOS nie beda wychodzily dobrze.
Tempka sie tak nie przejmuj, w zeszlym cyklu tez nie bylo skoku a mialas potwierdzona owulke, wiec trzeba wierzyc, ze teraz jest tak samo, tym bardziej, ze mialas bol owulacyjny
Domyślam się ale u mnie wczesnej wychodziły dobrze i pokrywały się z owulacjąnie ma na to regoly
-
Viola999 wrote:Tasza grzej termometr:)
... potrzebowałabym takiej sąsiadki. Na kawę. Na ciastko. Żeby złapać znów dystans do wszystkiegoViola999, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
Tusia_87 wrote:Domyślam się ale u mnie wczesnej wychodziły dobrze i pokrywały się z owulacją
nie ma na to regoly
Bo nie ma. Też miałam okresy, ze tak jakby - wychodziły dobrze. Ale kto to wie. Teraz lecę na temp., dodaję do tego monitoring jak daję rade na grafiku wpasować się w wizytę.według OM
Viola999 wrote:Kochanie a daleko mieszkasz? Ja Zamość
Zawsze jak coś mam obok działke pustą mogę odsprzedać
...daleko. 459km.Ponad 4h jazdy w jedną stronę. Z kamperem musiałabym jechać na tą działkęi koczować aż wyrównam do normy założonej.
według OM
Natka2 wrote:U mnie testy owu byly 15 16 17 pozytywne, wg mnie owu byla 17dc, wg USG 15 a wg owufriend 18 dc:D takze komu wierzyc
Tusia. Współżyć cały miesiąc, co 2 dni i nie zastanawiać się komu wierzyćwiem - dobrze mi mówi się. Też deliberuję, co miesiąc kiedy by to mogło być.
według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs