Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Czyli, że jak temperatura spadnie przed @, to nie musi oznaczać, że @ jednak przyjdzie? A jak ten spadek przez kilka następnych dni też jest, a @ nie ma?
Jasne, że mimo spadku temp możliwa jest ciąża. Ale jeśli spadek utrzymuje się zbyt długo mimo ciąży, to każdy normalny gin będzie kazał zbadać progestron, ponieważ zbyt niski jego poziom może zagrażać ciąży. A niska temp (dobrze mierzona) wskazuje jego spadek. Ale musi to być dość spory spadek np 3-4 kreski na termometrze a nie jakieś minimalne spadki kóre są oczywiście normą. -
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Teraz znowu mierzyłam tempke, czyli 2 godz później i wyszło mi 37.02, ale w sumie to wcześniej mierzyłam przez te kilka dni właśnie koło 9 rano, to nie wiem który pomiar jest prawidłowy
Temp mierzymy tylko rano przed wstaniem z łóżka. I tylko wtedy jest to dobra temp.
Zajrzyj na pierwszą stronę. Tam jest to ładnie opisane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Temp mierzymy tylko rano przed wstaniem z łóżka. I tylko wtedy jest to dobra temp.
Zajrzyj na pierwszą stronę. Tam jest to ładnie opisane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:To dzisiaj mierzyłam o 7 rano przed wstaniem z łóżka i wyszło 37.0, czyli, że wcześniejsze pomiary i ta co teraz koło 9 mierzyłam znowu, to są nieprawidłowe?
Jeśli były to pomiary po wstaniu z łóżka to raczej są nieprawidłowe. Każdy ruch może sztucznie zawyżyć temp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Czesc
U mnie zaczety 9 tydzien i pierwsze wymioty zaliczone
A snilo mi sie, ze urodzilam piekna, zdrowa, duza dziewczynke przez cc, bo soe zle ulozyla, wiec jak sny sie czyta odwrotnie, to czekaja mnie kolejne starania o dziewczynke
A to rano wymioty a później oby cały dzień spokojua może jak raz że będzie dziewczynka oby oby trzymam kciuki :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Oby oby zobaczymy
Mi się śnił jakiś facet teraz już go nie pamiętam ale że doszło do czegoś tam między nami wiem że sen ociekal seksem śniły mi się też dziki, wilki i myśliwy ze polował na nie....nie mogę jeść na noc bo mi się pierdoły śniąNatka2 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja właśnie leze pod kocykiem i zimno mi. Od 7-8 juz bylam w pracy o 11.30 zaczynam znowu.
Śnieg leży dalej niedużo ale jest, na szczęście na drodze nie bylo ślisko.
Viola ja nadal 3mam kciuki i wierze że sie udało :*
Martynka rzeczywiście brzusio już bardziej widoczny, śliczny :*
Natka ja w piatek, sobotę i wczoraj tez miałam bliskie spotkania z muszelkądzis na razie spokój i oby tak zostało
InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Witam dziewczynki!
Viola szkoda ze dzis nie testowalas
Kate, mialas racje, brzuch nagle jak wystrzelil to go zatrzymac nie moge! Dzis raczej za duzo mnie na forum nie bedzie, cos ostatnio czasu brac
A to moj brzusio
-
Ale fajny brzusio
Sama mojego nie mogę sie juz doczekać
Wczoraj mnie trochę wzdęło, sama nie wiem po czym ale brzuch miałam większy niż zwykle i mój maź to zauważył. Powiedział ze w ciąży na pewno bedzie pięknyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 09:58