Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Mam tak, bywa i tak, że jak kaszle zbyt gwałtowanie to muszę trzymać się za brzuch na cześć posiadania po cc guzka endmetrialnego, bo też boli.
Natka, jedyne co możesz zrobić to porozmawiać z dyrekcją o tej sytuacji, może oni zdyscyplinują ojca. Tutaj w szkole do 4 klasy dzieci są odbierane przez osoby dorosłe. Nikt nie wypuści dziecka samego.
Dziewczyny dziękuję za dobre słowa. Jestem dumna z mojego syna, bo świetnie sobie poradził podczas 2 próbnych dni w szkole i mimo niecałych 6 lat podjął męską decyzję o zmianie szkoły.
Zdecydowaliśmy z mężem, że poszukamy nowej szkoły, ale jeśli syn powiedziałby, że chce zostać w starej uszanowalibyśmy to. Na szczęście mądrze wybrał tą lepsząLili91 lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Caroline to normalne na początku
pamiętam jak nieraz kichnelam i aż zginalam się w pół bo tak zaklulo heh z czasem przejdzie
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Martka10 wrote:Tasza mam tak samo przy kichaniu, aż czasami krzycze z bólu.
Natka, jedyne co możesz zrobić to porozmawiać z dyrekcją o tej sytuacji, może oni zdyscyplinują ojca. Tutaj w szkole do 4 klasy dzieci są odbierane przez osoby dorosłe. Nikt nie wypuści dziecka samego.
Dziewczyny dziękuję za dobre słowa. Jestem dumna z mojego syna, bo świetnie sobie poradził podczas 2 próbnych dni w szkole i mimo niecałych 6 lat podjął męską decyzję o zmianie szkoły.
Zdecydowaliśmy z mężem, że poszukamy nowej szkoły, ale jeśli syn powiedziałby, że chce zostać w starej uszanowalibyśmy to. Na szczęście mądrze wybrał tą lepszą
Martka10 - ja to czasami jak ubiorę zbyt obcisłą spódnicę czy leginsy to na wieczór wręcz czuję odrętwienie w miejscu, gdzie jest ten guzek. Mam nadzieję,że jak zajdę w ciążę to usuną mi go podczas cesarki i nie spowodują tego, co jest teraz moim udziałem.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Musze zmienić suwaczek z odliczaniem do owu bo będzie szybciej wedle wszelkiego prawdopodobieństwa. Oby tylko nie było odwrotnie potem. Ja przesunę, a na koniec na nowo będę przestawiać na stare daty.według OM
Natka2 wrote:Martka tutaj jest tak samo, dlatego soe zastanawiam dlaczego te nauczycielki sa takie nienormalne, ze dziecko samo puszczaja, porozmawiamz dyrekcja moze to cos da, ja sie tym nie denerwuje i nie ma to wplywu na mnie czy moje zycie, ale jest to irytujace jak codziennie musisz dluzej zostac i czekac na ojca dziecka ktory zwyczajnie ma wszystko w dupie, a mi zal tego malego jak widze, ze ma lzy w oczach gdzie tata i wgl. Dlatego musza tego ojca zdyscyplinowac.
Caroline ja tak mialam jak w ciazy noe bylamze sie zwijalam z bolu jajnika jak kichnelam, teraz kicham ze 100 razy dziennie i nic, ale i tak sie zginam w pol jak kicham, bo sie boje, ze wlasnie zaboli tak
Aaaa Kuchcinka, nie chce Cie martwic i kazda ma inaczej, ale mam taaaaaki tradzik, ze ja pierdziele! Gorzej jak nastolatka! A z 1 dzieckiem jak pupa niemowlakaeh...
Natka mówią, że dziewczynka zabiera mamie urodę - więc może córka?według OM
Szczerze mówiąc mi jest płeć obojętna, może mnie też pryszczami obsypać, mogę utyć. Potem się tym zajmę - po porodzie. Teraz niech w końcu w grudniu wyjdzie test i utrzyma się.
Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Martka tutaj jest tak samo, dlatego soe zastanawiam dlaczego te nauczycielki sa takie nienormalne, ze dziecko samo puszczaja, porozmawiamz dyrekcja moze to cos da, ja sie tym nie denerwuje i nie ma to wplywu na mnie czy moje zycie, ale jest to irytujace jak codziennie musisz dluzej zostac i czekac na ojca dziecka ktory zwyczajnie ma wszystko w dupie, a mi zal tego malego jak widze, ze ma lzy w oczach gdzie tata i wgl. Dlatego musza tego ojca zdyscyplinowac.
Caroline ja tak mialam jak w ciazy noe bylamze sie zwijalam z bolu jajnika jak kichnelam, teraz kicham ze 100 razy dziennie i nic, ale i tak sie zginam w pol jak kicham, bo sie boje, ze wlasnie zaboli tak
Aaaa Kuchcinka, nie chce Cie martwic i kazda ma inaczej, ale mam taaaaaki tradzik, ze ja pierdziele! Gorzej jak nastolatka! A z 1 dzieckiem jak pupa niemowlakaeh...
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTasza wrote:Martka10 - ja to czasami jak ubiorę zbyt obcisłą spódnicę czy leginsy to na wieczór wręcz czuję odrętwienie w miejscu, gdzie jest ten guzek. Mam nadzieję,że jak zajdę w ciążę to usuną mi go podczas cesarki i nie spowodują tego, co jest teraz moim udziałem.
-
Słyszałyście dziewczyny?
Sieć sklepów Biedronka zwraca się z prośbą do klientów, którzy posiadają maskotki kolekcji „GANG ŚWIEŻAKÓW”, aby jak najszybciej odizolowali od nich dzieci i dokonali ich zwrotu w dowolnym sklepie sieci Biedronka, gdzie następnie zabawki zostaną podane szczegółowych badaniom na obecność alergenów.
Biedronka nosi się z zamiarem całkowitego wycofania „Świeżaków” z rynku po napływających zgłoszeniach o przypadkach, gdzie w trakcie zabawy maskotką u kilku dzieci wystąpiły podrażnienia na dłoniach i ramionach.
Duże prawdopodobieństwo choroby skóry!
„Nie dotarły do nas informacje o incydentach, które wymagałyby udzielenia pomocy medycznej, jednak ze względu na bezpieczeństwo dzieci Biedronka profilaktycznie wycofuje ten produkt z rynku” – czytamy w komunikacie. Natomiast jeden z anonimowych dermatologów wypowiedział się na temat obrażeń dzieci, iż są to ewidentne objawy alergiczne
Maskotki „Gang świeżaków” wprowadzone do sprzedaży były we wszystkich sklepach Biedronka od połowy Sierpnia tego roku. Zabawki można oddawać w każdym sklepie Biedronka, gdzie następnie zostaną przewiezione do laboratorium w Warszawie.
Biuro prasowe Biedronka na chwilę obecną wstrzymuje się z udzieleniem szczegółowych informacji na temat zaistniałej sytuacji.
tekst ze strony dziennikpolski.prv.pl/szczecin/swiezaki-pod-mlotek/według OM
Martka10 wrote:Tasza, życzę Tobie II kreseczek i urodzenia dziecka. Powiem Tobie już miałam operację, usuwali mi 3 guzy endometrialne i poprawa była tylko w pierwszym miesiącu po zabiegu
Bo to odrasta. Walka z wiatrakami, ale zawsze jakaś minimalna ulga.według OM
nick nieaktualny
-
Martka10 wrote:Niestety, może kiedyś wymyślą skuteczny lek
Czuję ulgę teraz na progesteronie. Dużo mniej dokucza. LDN tez to wyciszyło w znacznej mierze.Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
Hej moje drogie.. Poratujcie bo dopiero 4 czy 5 dpo a ja już się doczekać testowania nie mogę... Boże jak to się dłuży,
Gdzie tam do testowania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:15
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
Paula24 wrote:Hej moje drogie.. Poratujcie bo dopiero 4 czy 5 dpo a ja już się doczekać testowania nie mogę... Boże jak to się dłuży,
Gdzie tam do testowania...
...to pomyśl, ze ja mam jeszcze dłużejjesteś już niedaleko - gdybyś się uparła to za 5 dni dałabyś rade betę. To raczej Paula, gdzie tam mi do testowania :0
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny