Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
onaa123 wrote:Martka10 - super i powodzenia dla syna
Zuza33 - :* a Ovarin jak najbardziej kup, mi pomógł jak widać :**
A kiedy pierwsza wizyta u lekarza najlepiej? Ostatnią @ miałam 12.10, czyli wychodzi mi, że jestem w 6tcStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Ja również staram się dawać parę zl a to na WOŚP a to na fundację Pomagam i inne.. po prostu serce mi się kraje jak patrzę na te chore dzieci..
Bezdomnych też mi zawsze szkoda
Ja podobnie tyle ile moge to tez sie staran lepiej tak pomoc niz na pierdoly wydacInBlue lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:06
Lili91, kania901, stella_88, InBlue lubią tę wiadomość
-
Ja jestem ogromna zwolenniczka pomagania! W tamtym roku organizowałam szlachetna paczkę i to było CUDOWNE uczucie, w tym roku tez to na pewno powtórzę. Telefon od Pani która dziękowała za jedzenie i ubrania dla dzieci i szczęście tych dziewczynek z najprostszych zabawek bylo uczuciem nie do opisani.
Na WOŚP daje i bede zawsze dawać, uwazam ze Owsiak jest wspaniałym człowiekiem i dostaje wręcz kurwicy jak słyszę tych wszystkich krytykujących. Tak jak Zuza pisze, wystarczy przejść sie gdzies to szpitala i zobaczyć ile z tyć sprzętów jest ufundowanych przez WOŚP. I ja uwazam ze on powinien za takie pomaganie dostawać cos w rodzaju pensji bo to nie jest cos co mozna zorganizować w dzien czy dwa.
Nie oceniam tych którzy nie pomagają czy nie chcą pomagać ale ja na pewno nie przestane. My z narzeczonym co miesiąc przelewamy 1% naszej pensji na jakis cel, zwykle na dzieci. Dla nas to niewiele a komuś moze bardzo pomocWojcinka, kania901, InBlue lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Właśnie znalazłam coś fajnego: 9 wstydliwych rzeczy które robi każda para z długim stażem!
Można poczytać o tym tutaj: http://wiemy.to/post-2578-9-wstydliwych-rzeczy-kt-re-robi-ka-da-para-z-d-ugim-sta-em-te-tak-mia-a-ze-swoim-facetem-.html
Ja się uśmiałam
A co do fundacji to ja też uważam, że Wośp uratowało życie niejednemu dziecku i nigdy nie wiadomo, czy nie uratuje życia mojego dziecka. Jak ktoś mi mówi, że jest glodny też pojde i kupie jedzenie, ale kasy nie dam.Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Wizytę mam za tydzień, tylko, że ja jestem na stażu w sklepie spożywczym i nie wiem co dalej będzie? Dźwigam ciężkie rzeczy często. to towary, to inne... a przecież nie powiem jeszcze w pracy o ciąży, dopiero jak lekarz potwierdzi
Kochana ja miałam @ tez 12.10 także mamy identycznie, dzis zaczynamy 6 tydzień
Ja mam wizytę we wtorek 22.11 moze bedzie serce widać juz -
Ja za trzy dni bede wybierała rodzine do kolejnej szlachetnej paczki
w zeszłym roku udało nam sie z narzeczonym zebrac ponad 5tys zł! Mnóstwo znajomych sie dorzuciło, nawet obcy ludzie sie dokładali, byłam pod mega wrażeniem
kupiliśmy rodzinie nowy piec grzewczy, mnóstwo jedzenie, ubrania dla dzieci, pościel, ręczniki i każdemu drobny upominek. Polecam wam ta akcje
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:07
Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Ja za trzy dni bede wybierała rodzine do kolejnej szlachetnej paczki
w zeszłym roku udało nam sie z narzeczonym zebrac ponad 5tys zł! Mnóstwo znajomych sie dorzuciło, nawet obcy ludzie sie dokładali, byłam pod mega wrażeniem
kupiliśmy rodzinie nowy piec grzewczy, mnóstwo jedzenie, ubrania dla dzieci, pościel, ręczniki i każdemu drobny upominek. Polecam wam ta akcje
gratuluje!!! ❤️❤️❤️
InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny