Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobitki co do facetow to zgadzam sie z Wami ze z nimi trzeba na spokojnie. U mnie bylo tak ze juz po tym jak sie dowiedzialam ze lewy niedrozny to rozmawi z mezem ze moze byc inseminacja i co to jest wiec nie bardzo wiem o co mu chodzi nic moze dojrzec musi. A co do zwolnienia pracownika to na umowe ciezko jest zwolnic trzeba znales dosc dobry powod ale dla chcacego nic trudnego niestety. U mnie w pracy nie jest zle jak chodzi o szefa nie robi akcji a juz troche dziewczyn w ciazy bylo. Wspolczuje jak ktos ma slabego szefa a pewnie wiekszosc takich
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Dziewczyny, pytanie z innej beczki.
Jaki macie stosunek do przelewania pieniedzy na konta chorych dzieci?
Mialam wczoraj burzliwa rozmowe z kolezanka ktora chyba stwierdzila, ze jestem jakas bez serca.
Ja np nie pomagam w ogole. Nie dlatego, ze mam gdzies cierpienia dzieci, ale dlatego, ze nie mam zwyczajnie tyle pieniedzy. A nie mam tez serca, zeby wybierac dzieci, ktorym dam, a ktorym nie dam. Po prostu w ogole nie wchodze na takie strony.
To samo tyczy sie bezdomnych zebrakow. Jest eiele oszustow i ja po prostu nie daje nikomu, bo nie bede sie zastanawiac czy to oszust czy nie.
Czy jestem zla?Ink@ lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
A najgorsze było dla mnie jak jeżdżac w tramwaju w Częstochowei ( gdy tam mieszkałam) na stacji wsiadala rumunka z małymi dzieciakami, ona stała i pilnowała, a te dzieci wysłane na obchód żeby żebrać...
Sylwia13 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:06
kania901, Zuza33, Veni, Lili91, anq05, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:06
-
Co do pomagania ja zawsze na Wielką Orkiestrę daję. Kwoty nie są ważne bo jak Kuchcinka pisze niech każdy da po 5 zł i.się nazbiera.
Córka leżała w szpitalach bardzo często. Jak miała operację na serce lezałyśmy 2 miesiące. Zawsze ale to zawsze była w szpitalach aparatura sponsorowana przez WOŚP. Nie interesuje mnie czy organizatorzy coś z tego mają czy nie
Najważniejsze, że gdyby nie ich sprzęt mojego jak i innych dzieci nie dało by się uratować.
Jeśli chodzi o zwolnienia kobiet w ciąży to patrzę na to oczami pracodawcy. Wolałabym żeby kobieta powiedziała mi o tym choćby dopiero test ciążowy zrobiła niż potem bym miała mieć wyrzuty sumienia że jej się coś stało.
Lepiej się dowiedzieć wcześniej bo można zorganizować jakieś zastępstwoInBlue, Lili91, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny