Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:no wolę dać 6 zeta za jajca wsiowe, niż te sklepowe..
mam dobrą mete u koleżanki
Ink@ lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
MyE wrote:Hej miśki !
Od wczoraj mam ubaw po pachy z męża. Wczoraj nie poszedł do firmy, bo jak się okazało całą noc ślęczał nad kompem...
Dre się na niego pół nocy, że ma iść spać, bo ileż można, ale on oczywiście swoje.
Rano wstaje. Śniadanie uszykowane. I to nie takie jakieś zwykłe. Normalnie full wypas zdrowa, ekologiczna żywność. Na małym talerzyku ułożone tabletki.
Pytam co to. A on, że w nocy do całodobowej apteki pojechał i mi kupił "wieśka" (wiesiołek kuźwa) i magnez i że on już wszystko wie. I wyciąga mi kajecik naszej córki z kucykami kuźwa pony, bo po ciemku nie mógł znaleźć zeszytu a bał się że nas obudzi i mi pokazuje swoje bohomazy z których za cholere nic nie rozumiem...
I się zaczęło...
"Ty już nie musisz się o nic martwić. Ja sobie szybkie przeszkolenie ginekologiczne zrobiłem i wszystko wiem."
Naczytał się jak badać szyjkę i mi paluchy teraz codziennie będzie wkładał, bo on wie, bo widział na filmiku i na zdjęciach i już po prostu wie i nie ma dyskusji.
Kupił 5 zgrzewek wody mineralnej dla dzieci. I mam wypijać 3 litry dziennie. I chodzi za mną z tymi kucykami i notuje każdą wypita szklankę, każdą tabletkę a nawet kiedy idę się wysiusiać, żeby wiedzieć kiedy po owu pojawi się częstomocz...
Budzik sobie nastawił dziś rano i mi będzie temperaturę badał. Mówie mu żeby spadał, że przecież mam okres. Ale on jest już wielki Pan ginekolog... CAŁY CYKL TRZEBA BADAĆ i nie przetłumaczysz..
O matko i wszystko przez to, że powiedziałam mu że za mało się stara.
Już mi zapowiedział, że mam go informować kiedy będę miała ochotę na seks, bo on MUSI kawę przed wypić. Rozumiecie?
-Kochanie mam ochotę
-Czekaj najpierw kawa
Joba z nim dostanę.
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mila123 wrote:Hej dziewczyny a ja tak z innej beczki jakie macie pomysly na prezenty dla rodziny? Najbardziej interesuja mnie pomysly dla mezow/partnerow.
więc prezent mam z głowy
Za to mam problem z wybraniem prezentu dla syna, coś kreatywnego bym chciała, muszę przejść się po sklepach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 11:03
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila123 wrote:Hej dziewczyny a ja tak z innej beczki jakie macie pomysly na prezenty dla rodziny? Najbardziej interesuja mnie pomysly dla mezow/partnerow.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Hej dziewczyny a ja tak z innej beczki jakie macie pomysly na prezenty dla rodziny? Najbardziej interesuja mnie pomysly dla mezow/partnerow.
Ja wychodzę z założenia, że każdy facet to dziecko.
Dodatkowo mój jest mechanikiem samochodowym.
Kupiłam mu nieduży model samochodu, który jeździ do 120 km/h.
Uznałam, że taka rozrywka go zafascynuje a lepsze to niż coś co sam mógłby sobie kupić.
Skąd ten pomysł?
Kiedyś kolega takim jeździł i zawsze zbierało się koło niego po 20-30 dorosłych facetów, którzy chcieli chociaż poparzeć
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Mi się wydaje, że mogłaś miec owulację w 12 dc. Może to wina termometru albo stresu? Nie przejmuj się tym aż tak, to algorytmy zaznaczają owulację na wykresie. W swoich jajnikach nie masz algorytmów
Myślałaś żeby zbadać progesteron jeszcze około 22-23 dc?
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
U mnie prezenty obmyslone już
Syn dostanie telefon, córka gitarę, mąż komplet kluczy nasadowych, tato wielbiciel straży dostanie polar z imieniem i nazwą straży, mama dostanie nową kuchenkę gazową a ja pewnie dostanę piżame, szlafrok, perfume albo 300 zł zwinięte w rulonikInk@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
anq05 wrote:Ina ja mam to samo
choć mam jedna słabość... Buty. Nie ma za ze drogie, jak sie zakocham to kupuje
Aco do prezentów to mogłabym miliony wydawać gdybym miała xD juz nie wspominając o rzeczach dla dziecka :p jak faktycznie urodzę córkę to zbankrutuje przysięgam. Tyle cudnych rzeczy jest na dziewczynki. Bo np jak jade cos synkowi kupić to juz czasem muszę pochodzić i pooglądać zanim znajdę cos fajnego.
Ale musi byc ktoś taki w związku chyba, bo mojemu mężowi kiedyś spodobały sie okropnie adidasy ale nie on nie kupi bo za drogie. Pojechałam na drugi dzień i mu kupiłam. Zono no cos ty, tyle kasy bla bla bla. Chodzi w nich trzeci rok teraz i wiesz, miałaś racje dziękuje
Mój mąż znowu w ogole nic nie żałuje, jak buty do pracy za 400 to lekką reką wydał, bo mocniejsze i będzie miał na dłużej ( i faktycznie mocne są bo już ponad rok nosi i śladu nie widać ), w tym roku 3 kurtki już !! katastrofa - plaszcz bo na wszystkich świętych, w sierpniu jesienna, a teraz zimowa . Ale dłużej pobędziemy razem to ja go oducze oszczedzac:D chociaz nie jest mi zkoda jak sobie on coś kupuje, w końcu sam na to zarabia. ja swoją wypłatę odkładama przynajmniej część co miesiąc
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Matko bosko w końcu was nadrobiłam!
Po pierwsze Forumowiczka, kończ tę wstrętną @ i czas na staranka, żebyście mieli grudniowy prezent.
Po drugie jak mieszkałam w Polsce baaardzo często robiliśmy z mężem zakupy w Biedrze, bo na inne nas nie było stać, jak mieliśmy trochę więcej kasy, to staraliśmy się iść do rzeżnika czy coś, ale to rzadko i zaznaczę, że oboje pracowaliśmy i mieliśmy dobre pensje. No cóż Polska. Jak mieszkałam z rodzicami zawsze, ale to zawsze robilam zakupy u rzeżnika, świeży twaróg, jajka od gospodarza itd. A teraz nam na szczęście już niczego nie brakuje i w życiu nie wrócę do PL -.-
Po trzecie Viola już Ci pisałam, że teraz ma być seks co dwa dni przez cały cykl!
Po czwarte jest mi tak niedobrze, że już sama nie wiem co robić, jem na siłe i nic nie pomaga.
Po piąte -
nick nieaktualnyMyE wrote:Hej miśki !
Od wczoraj mam ubaw po pachy z męża. Wczoraj nie poszedł do firmy, bo jak się okazało całą noc ślęczał nad kompem...
Dre się na niego pół nocy, że ma iść spać, bo ileż można, ale on oczywiście swoje.
Rano wstaje. Śniadanie uszykowane. I to nie takie jakieś zwykłe. Normalnie full wypas zdrowa, ekologiczna żywność. Na małym talerzyku ułożone tabletki.
Pytam co to. A on, że w nocy do całodobowej apteki pojechał i mi kupił "wieśka" (wiesiołek kuźwa) i magnez i że on już wszystko wie. I wyciąga mi kajecik naszej córki z kucykami kuźwa pony, bo po ciemku nie mógł znaleźć zeszytu a bał się że nas obudzi i mi pokazuje swoje bohomazy z których za cholere nic nie rozumiem...
I się zaczęło...
"Ty już nie musisz się o nic martwić. Ja sobie szybkie przeszkolenie ginekologiczne zrobiłem i wszystko wiem."
Naczytał się jak badać szyjkę i mi paluchy teraz codziennie będzie wkładał, bo on wie, bo widział na filmiku i na zdjęciach i już po prostu wie i nie ma dyskusji.
Kupił 5 zgrzewek wody mineralnej dla dzieci. I mam wypijać 3 litry dziennie. I chodzi za mną z tymi kucykami i notuje każdą wypita szklankę, każdą tabletkę a nawet kiedy idę się wysiusiać, żeby wiedzieć kiedy po owu pojawi się częstomocz...
Budzik sobie nastawił dziś rano i mi będzie temperaturę badał. Mówie mu żeby spadał, że przecież mam okres. Ale on jest już wielki Pan ginekolog... CAŁY CYKL TRZEBA BADAĆ i nie przetłumaczysz..
O matko i wszystko przez to, że powiedziałam mu że za mało się stara.
Już mi zapowiedział, że mam go informować kiedy będę miała ochotę na seks, bo on MUSI kawę przed wypić. Rozumiecie?
-Kochanie mam ochotę
-Czekaj najpierw kawa
Joba z nim dostanę.Nie ma co.....
MyE lubi tę wiadomość
-
Kurde czytałam i zapomniałam co miałam napisać:
1) NIE PRZEBIJECIE MNIE - mam kury, tzn moja mama ma i zawsze mam świeże jaja
2) Warzywa ze swojego ogrodka - to się nazywa ekologia
3) Natka jak ten czas leci <głaszcze_Twój_piękny_brzuszek>
4)Viola nie wiem co bierzesz, ale widzę ze spore dawki
5) Paula super prezent dla dziecka widziałam u mojej chrzesnicy - globus interaktywny, sama sie chetnie nim bawiłamjak znajde to dam Ci linka
Ink@, Natka2 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka