Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hehe chyba rzeczywiście troche za wcześnie na testowanie dla Ciebie
aż musiałam w tabelkę spojrzeć bo cos mi sie nie zgadzało
który to dpo u Ciebie?
Szczerze to sama nie wiem Hehehhe w każdym razie jest 21dc poprzedni cykl trwał 37 dni -
Kuchcinka wrote:Słyszałyście o tej kobiecie co zaszła w druga ciaze będąc w ciazy 10 dni pozniej? U Niej obydwie ciaze były z jednego stosunku i plemniki rekordowo przeżyły aż 10 dni wiec jak widać cuda sie zdarzają
Tak miała dwie owulacje i to nie w jednym dniu co potwierdza sytuacje mojej koleżanki również i moim zdaniem to wcale nie jest rzadkie zjawiskoa częste własnie kiedy są dwujajowe dzieciatka.
I u mnie patrząc np na testy owulacyjne mogłam mieć dwie owulcje
Tym bardziej mając PCO
https://parenting.pl/portal/zaszla-w-ciaze-bedac-w-ciazy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:58
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:53
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:53
Agnieszka93, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka93 wrote:haha nie pomoge
Nie czaje
Właśnie ja też tego nie czaje nie wiem co autor (wychowawca ) miał na myśli pisząc to hahahah. Pomijając fakt ze babka ma coś z głową to zadawać dzieciom 7 stron w jednych cwiczeniach dwa zadania w innych ćwiczeniach i taka praca na papierze A1! Gdzie ja nigdy w takim formacie nic nie robiłam haha.
Ale nadal nie kumam jak mam to zrobić bo syn na pewno tego robić nie będzie haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kur... Jak my coś wymyślimy to pierwsze miejsce jak nic
A no i jeszcze najlepsze " Praca o tematyce zdrowotnej " co mają władcy mórz do zdrowia???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:19
Ink@, InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Posejdon i Neptun to ten sam koleś tylko w różnych mitologiach weź narysuj trojzab fale ptaszki delfina jakaś literę grecka brodę białą i chyba się nauczycielka domyśli że chodzi o Boga morza.
Tylko to musi być rebus wiec musza się zgadzać litery oj u nas tez juz całą rodzina w to wciągnięta haa -
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:A może chodzi o to żeby jeść wszystko z morza bo zdrowe
No być może czyli krolami morz i oceanow są ryby i inne owce morza?
Masakra.
Tytuł rebusu mógłby być wtedy
"Jedz owoce morza "
Albo
"Będziesz zdrowy będziesz zdrowa jedząc owce morza"
Czarna dziura normalnie -
nick nieaktualny