Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:olciaa - ja brałam ovarin od połowy cyklu
Monia1028 - trzymaj się kochana :* będzie wszystko dobrze, musi!:*a na usg śliczny maluszek :*
KateA92 - śliczne imię wybraliścieu mojej koleżanki też jest taki fajny Fabianek
stella_88 - nawet tak nie myśl! ja też już byłam pewna, że pójdę do kliniki niepłodności i nagle się trafił cud w najmniej spodziewanym momencie, a ja będę za Was trzymała mocno kciuki :*
A czy u któreś na początku ciąży były takie żółte plamki na majtkach, na wkładce? bo u mnie często i nie wiema pro po ovarinu, czy ja mogę go nadal brać? a co do objawów, to nie mam raczej, tylko czasami mnie w cycku pogniecie, czy w brzuchu, ale to mało, bardziej chyba się męczę i jem sporo nawet
i te piekące usta, aż czerwone, choć smaruję, to słabo pomaga, i ciągle myślę, czy wszystko w porządku, ehh..
-
Zuza33 wrote:Tusia rozwiń to bo jestem ciekawa? Trzy razy czytałam i dalej nic nie wiem
Dziewczyny a macie po owulacji kłucie w cyckach nie tak cały czas ale tak falami?
No w sensie to był mój sen
Śnił mi się mój wykres i temperatura spadała schodkami w dół aż w końcu pojawiła się @ na końcuAgnieszka93, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Nie nie jest mi badanie potrzebna na to cholerstwo
. Nigdy jej nie miałam, a po badaniu Hsg dostałam antybiotyki zapobiegawczo m.in tez i działają na chlamydie.
Krwawienie spowodowane torbielą i cykl bezowulacyjny potwierdzony przez lekarza. I nie krwawienia! Buuu! Bo to tylko w tym cyklu.
No to tyle dobrze ze znasz powód tego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:A mi dzis temperatura odbiła
i boli jak na @ lewy jajnik boli tez a zawsze prawy bolal w okolicy owulacji
A nie mówiłam ?
Z tymi snami akurat w to nie wierzę ze na odwrot je sie czyta w snie właśnie widziałam mój wykres i idealnie 1 grudnia była @.
Może na Andrzejki sobie powrozymy kiedyś wróżylam i wyszło mi dziecko z długimi włosami czyli dziewczynka i byłam później w ciąży z Oliwia haha.Agnieszka93, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:mi się często śni, że rodzę albo w ciąży jestem.. trza śnić na odwrót
Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:58
Agnieszka93, Natka2, Zuza33, Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:O żesz kuźwa!
Jeden dzień mnie nie był a wy już sobie przygarnęłyście rodzynka!
Witam Pana i życzę powodzenia
Aguś, Martynka ja was proszę dziewczynki, bo po klapsie dostaniecie!
Nie zmuszajcie mnie do tego, bo dopiero pazokcie zrobiłam i trochu mi ich szkoda.
Co do in-vitro ja mam to gdzieśKażdy ma prawo do swojego zdania i postępuje według swoich przekonań. Rozumiem jedną i drugą stronę.
Stella oby @ nie przyszła!
Ja również często myślę, że to może zły pomysł, że znów pakować się w pieluchy, nieprzespane noce... A później pomyśle o takim małym robaczku i aż mi serce podskakuje i lece do męża żeby owu nie przegapić.
2 ostatnie dni miesiączki a ja już go w obroty wzięłam żeby mieć pewność
A tak poza tym to dzień dobry
no ba ile tu kobitek
hehehe troszke nieswojo czuje sieWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 - 7.11
Tasza - 8.11
Kuchcinka - 8.11
Ewelina2605 - 10.11
Bluebell1984 - 12.11