Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczynki
Tusia do jutra będzie dobrze. Może tak jak pisałaś mięśnie Ci się naciagnęły i dlatego boli. U mnie niekiedy takie sytuacje się zdarzają i ja idę wtedy na masaż, często też naklejają mi plastry Kinesiotaping. (ulga jest na kilka miesięcy)
InBlue myślę że Romek wziął to na klate i wcale nie czuję się zaatakowany. On i Agnieszka wyrazili swoje zdanie i nikt postronny nie powinien komentować bo każdy ma prawo do swojej opinii
InBlue, Agnieszka93, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez tak myślę że Romek po prostu nie ma chwili wolnej
Zuza właśnie tak myslalam o masażu ale w sumie tylko maz mnie masowal właśnie przed chwilka trochę
Mam w razie co kogoś kto może przyjechać i pomasowac ale nie ma chyba aż takiej potrzeby mąż sobie nieźle radzi -
Z tymi tamponami to ja Wam polecam skończyć od tyłu w tej pozycji zostać z 5 minut później na brzuch na boczek się przekręcić i nogi na ścianę zarzucić na chociaż 5 minut i później położyć się spać. Ze mnie dopiero nad ranem jak wstawalam wylatywalo
Tampony chłonne są więc jeżeli nie wyleci to wiadomo wsiaknie, jeżeli ma coś tam dopłynac to i tak dopłynieAgnieszka93 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Tusia - mnie też coś połamało
w czwartek musiałam wyjsć wczesniej z pracy, bo nie mogłam juz siedziec ani stać. Do piątku przeszło, wczoraj tez było ok, a dzisiaj czuję znowu. Tylko że u mnie nie kręgosłup, a lewa strona pleców.
A dzisiaj muszę być na nogach, więc będę pięknie pachnieć Voltarenem
A może amol?
Nie wiem co za cholerstwo ale zawsze jak jesteśmy na Woli to mnie plecy od tego łóżka bolą ale nigdy aż tak więc mogę zwalić winę na łóżko haha
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dziewczyny ja teraz leżę z nogami w górze. Ale zajść można bez leżenia na pewno, ba ja tak miałam
Dwoje dzieci bez nóg w górze, bez leżenia z ptezerwatywą... Cud poczęcia poprostu
No właśnie z tymi nogami w górze to jakaś ściema jest bo jeden cykl co drugi dzień jak nie poduszka to nogi na ścianie i co i okres przyszedł równo w 28 dniu także nie wiem czy to pomaga mi bynajmniej nie bardzo -
Ja córkę mam bez nóg podnoszenia ba odrazu wstałam się wymyc
Bluebell nie przewialo właśnie
Ja dziś miałam sen ale nie erotyczny.
Widziałam swój wyres miałam od jutra trzy niższe temperatury później kolejne trzy di jeszcze niższe i pojawiła się @ -
olciaa wrote:Ja nie leżę...ale u mnie inny problem;) u mnie ten plemnik nie ma sie z kim spotkać wiec, choćby nawet wszystkie tam dopłynęły to ca najwyżej mogły by tam biwak rozbić, żaden do roboty sie nie weźmie ;(
Olcia a czy myślałas żeby zrobić badani na chlamydie?
Cykl wygląda na bezowulacyjny po temperaturach ale te Twoje krwawienia w środę cyklu są dziwne -
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:
Widziałam swój wyres miałam od jutra trzy niższe temperatury później kolejne trzy di jeszcze niższe i pojawiła się @
Tusia rozwiń to bo jestem ciekawa? Trzy razy czytałam i dalej nic nie wiem
Dziewczyny a macie po owulacji kłucie w cyckach nie tak cały czas ale tak falami?