Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Migreny są straszne ja tak samo nie do życia wymiotowac się chce jeżeli migrena pojawiała się wcześniej brałam odrazu CINIE 50 dwa cykle temu miałam migrenę i się męczył am bo pojawiła się po owulacji i nie chcialam nic brać wiadomo dlaczego
A dziś tez bym wzięła ketonal na ten kręgosłup ale się boje może się uda kto wie i lecę na paracetamolu -
nick nieaktualny
-
Kate inblue
Leżę sobie cały dzień boli ale wstawać mogę mam nadzieje ze to tylko sobie coś naciagnelam bo ten ból rano się pojawił jak się obudziłam i przekrecalam żeby wziąć termometr.
Czuje tak jakbym miała mięśnie wokół kręgosłupa spięte.zobaczymy co to tam będzie dalej oby przeszło szybko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Dziewczyny macie czasem wątpliwości? Tak mnie dziś naszło że może jedno dziecko mi wystarczy...już jest taki fajny, "odchowany" , pożegnaliśmy pieluchy, nie trzeba karmić....
może to jakaś chwila słabości...
Mysle ze to kwestia chwilowego poddania się. Ja osobiście raz myślałam czy warto dalej brnac w to wszystko dalej ale to dlatego że cale miesiące tylko pod starania były podporządkowane ciągle rozmowa o dziecku czy si uda czy mamy ochotę na seks to mnie zaczynało dobijac dlatego teraz w ogóle nie rozmawiamy o tym czy się uda czy nie co będzie to będzie i tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ink@ oj mam haha
Stella tak to bywa najczęściej ze ludzie się nastawiaja ze szybko się uda a to wcale nie jest takie chop siup jakby się wydawało i wtedy wielki zawód rozczarowanie. Popatrzcie na mnie co ja mam powiedzieć udawało si za pierwszym razem a tu zaraz będzie rok i nic cisza.
Dlatego trzeba sobie dać na luz żeby nie zwariowaćInk@ lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:długo juz bierzecie leki??? ja z zoną dopiero zaczynamy i zobaczymy co bedzie
Taki poważny zestaw podobny do Waszego od ponad pół roku. Wcześniejsze leczenie zaliczyli Nam do dawek typu placeboJakiś czas zajęło mi wyrównanie organizmu, teraz czekanie czy dawki są w stanie spowodować a potem podtrzymać ciążę. A Wy?
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tusia_87 wrote:Ja wszamałam łazanki niedawno na kolacje kurczak w 5 smakach maz mnie dziś rozpieszcza a teraz winko
Tusia ostatnio jak byliśmy z córką w CZD to na przeciwko jest kuchnia Chińska, Wietnamska. Matko do dziś czuję smak makaronu, ryżu, krewetek.... U nas niestety nie ma takiego dobrego jedzenia. Ostatnio mąż się śmiał że jak zajdę w ciążę to mnie tam zabierze.... Więc tak czekam z niecierpliwością
Stella ja mam wątpliwości za każdym razem jak się nie uda, że może już za późno, że dzieci duże a później koło owu znowu się nakręcamInBlue, Tasza lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:Taki poważny zestaw podobny do Waszego od ponad pół roku. Wcześniejsze leczenie zaliczyli Nam do dawek typu placebo
Jakiś czas zajęło mi wyrównanie organizmu, teraz czekanie czy dawki są w stanie spowodować a potem podtrzymać ciążę. A Wy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:11