Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka no powiem Ci ze jak nie kijem to pałą. Jestes twarda jak stal...ale patrz bylas w ciazy przy zlych wynikach meza...los tak chcial ze musieliscie starac sie od nowa...ale udalo sie jakby na przekór medycynie i teraz tez tak bedzie. A przeciez moze teraz masz pod sercem dzidziusia !! Wynik na granicy normy to nie wyrok, leki pomogą. ..nie martw sie. Pomysl ze wiele kobiet ma taka przypadlosc i urodzily dzieci nie wiedzac o tym! Wszystko bedzie dobrze. Za tydzien bedziemy świętować Twoje dwie kreski...mieliscie pod górkę ale zawsze tak jie bedzie.wszystko bedziecie mieć wynagrodzone. Sciskam Cie mocno i przesylam resztki mojej sily, mi dzis nie potrzeba bo moj kon nie świnka, w blocie grzebac sie nie chce
Wojcinka, Tasza lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:Dasz radę co to za przeciwności.. musicie walczyć a ja razem z Wami:)
Tasza jak wezmę kredyt Kuchcince to wezmę wiecej najwyżej:)
TYlko warunek mój musicie spełnić
Weź już wszystkim invitro zasponsoruj co będziesz się szczypać
I zniżkę nam dadzą jak grupowe będzieMartka10 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:
Kurczę czekam na Martynkę jak na zbawienie dosłownie...
Pewnie jej trochę zejdzie. Mieszka pod Elblagiem. Zanim dojedzie, zanim ją zbadają.... A mi jakoś też nic nie idzie bo myślę o niej..,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:38
Viola999 lubi tę wiadomość
-
No a mąż kolację miał???
Czy było obojętnie?
Mój łaskawca wielki sam sobie usmażył wczorajsze naleśniki normalnie uszami klaskać.. czerwony dywan mu do zlewu rozłożę, bo obawiam się, że nie pomysli by talerz po sobie wynieść..Effy, Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:No a mąż kolację miał???
Czy było obojętnie?
Mój łaskawca wielki sam sobie usmażył wczorajsze naleśniki normalnie uszami klaskać.. czerwony dywan mu do zlewu rozłożę, bo obawiam się, że nie pomysli by talerz po sobie wynieść..
Mój nie miał....
U mnie Kochana na kolację to trzeba zasłużyćInk@ lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Lepiej
spac mi sie chce, bo drzemki popoludniowej nie mialam :d
Jak to by moja babcia powiedziała :
Boże widzisz i nie grzmisz.. Spała by i spała, ciąża to nie choroba. 50 lat temu to kobiety na wykopkach w ziemniakach rodziły!! "
Idź przespij się Kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no super odzew!
martynka1234 GRATULUJĘ! marzy nam się córa
martynka10 i tak nie prowadzę, nie sprawdzam śluzu i nie mierz e temperatury, nigdy tego nie robiłam... nie chcę się nakręcać, i tak jestem wystarczająco nakręcona... musze wyluzuwać, tylko jak, jak w okół same ciąże??? grrr -
Martynka1234 wrote:100 procentowa ZDROWA dziewczynka!!!!!
Kuchcinka wpisz mi do tabelki corcie!!!
Potem was nadrobie i napisze wiecej!
Kamien z serca))))) dziekuje za wsparcie!!!!
SUPER
Tego wczorajszego lekarza za jaja powiesić!!!!Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość