Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:53
Viola999, Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:100 procentowa ZDROWA dziewczynka!!!!!
Kuchcinka wpisz mi do tabelki corcie!!!
Potem was nadrobie i napisze wiecej!
Kamien z serca))))) dziekuje za wsparcie!!!!
Martynka to cudowna wiadomość!!!!gratuluje Córci :* rośnijcie zdrowo
-
Zuza masz rację z tym dzieleniem się. Przyznaję.
Kuchcinka - to nie wyrok, to tylko przeciwciała, niepłodność idiopatyczna jest chyba gorsza bo nie wiadomo jak ani co leczyć także wiem, ze to dla Ciebie zerowe pocieszeni, ale może miałyśmy się spotkać na tym forum, żeby udowodnić, że i tak nam wyjdzie pomimo przeciwciał w wynikach.
Viola - uważaj bo jeszcze wezmę Cie na serio z tym zakredytowaniem i co zrobisz
Podbrzusze mnie pobolewa drugi dzień. Pocieszam się, że jeśli to @ o tydz szybsza to przynajmniej i starania będą szybsze.Tylko czemu ta temp tak leci sukcesywnie skoro jest prg. Wbrew logice.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 20:15
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
-
Kuchcinka wrote:Kolejne co znalazłam : Anty- Zona pellucida: przeciwciała skierowane przeciwko otoczce przejrzystej komórki jajowej, które hamują wnikanie plemników do wnętrza jajeczka, nawet w przypadku sztucznej inseminacji.
To była moja ostatnia IUI...
Kuchcinka. Byłaś w ciąży. Ja też. Immunologia jest młodą nauką. Przeciwciała można wyciszyć.według OM
.
Zuza33, Viola999, Martka10, Ink@, Effy, stella_88 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Rozmawiałam z mężem o moim wyniku, mówi ze oczywiście sie martwi ale z drugiej strony gamoń jest w niebowziety ze problem nie leży juz tylko po jego stronie, każe mi teraz wszystkich oddzwonić i poinformować wszystkich którym powiedziałam o jego słychać wynikach
Nie no Kuchcinka twój mąż wymiataViola999, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Rozmawiałam z mężem o moim wyniku, mówi ze oczywiście sie martwi ale z drugiej strony gamoń jest w niebowziety ze problem nie leży juz tylko po jego stronie, każe mi teraz wszystkich oddzwonić i poinformować wszystkich którym powiedziałam o jego słychać wynikachwedług OM
Kuchcinka wrote:Kolejne co znalazłam : Anty- Zona pellucida: przeciwciała skierowane przeciwko otoczce przejrzystej komórki jajowej, które hamują wnikanie plemników do wnętrza jajeczka, nawet w przypadku sztucznej inseminacji.
To była moja ostatnia IUI...według OM
Viola999 wrote:Nie no Tuska przesadza ona tam chyba dwa razy musiała;)
A Kuchcinka kochanie co ty nie wierzyz w rzeczy niemozliwe.. nie przesadzaj:P nie takie rzeczy robiłas by teraz ze słabymi wynikami ni dać rady dziecka zrobić
Ona myśli że cały pojemniczek trzeba i zaciąga jak wino wężem z beczkiViola999, Ink@, Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane kobietki... Mam pytanie i nadzieję że ktoś mi pomoże.... Wspomnę że chciałabym mieć chłopczyka. O godzinie 8 test z paska negatywny o godzinie 20 pozytywny... Od pół godziny ból brzucha i krzyża. Może nerwy.... Kiedy powinnam serduszkowac się z mężem aby był chłopczyk.?pozdrawiam i przesyłam buziaki
Elwira
-
Elwira.eli wrote:Kochane kobietki... Mam pytanie i nadzieję że ktoś mi pomoże.... Wspomnę że chciałabym mieć chłopczyka. O godzinie 8 test z paska negatywny o godzinie 20 pozytywny... Od pół godziny ból brzucha i krzyża. Może nerwy.... Kiedy powinnam serduszkowac się z mężem aby był chłopczyk.?pozdrawiam i przesyłam buziaki
Dziewczyno nie do nas te pytania. My tu bzykamy się jak króliki od pierwszego do ostatniego dnia cyklu żeby był chłopczyk, dziewczynka lub parka
Ale jak chcesz chłopca to wejdź na T-time i tam instuuja co i jakInk@, Wojcinka, Martka10, Elwira.eli lubią tę wiadomość