Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Juz myślałam ze gdzieś przepadłas
dobrze ze wreszcie dostałaś sie do tej lekarki, ty to dopiero stoczyłaś bój o tę wizytę
w ciazy to ja jestem od 14 miesięcy ale urojonej jak większość z nas tu na forum
To byłby cud większy od zmartwychwstania gdyby sie powiodła ta IUI wiec nie robię sobie juz nadziei, zwłaszcza po dzisiejszych wynikach, a dodatkowo jest juz 8dpo a ja nic nie czuje. W cyklu w którym zaciążyłam juz dawno na tym etapie wiedziałam ze cos sie dzieje a teraz cichosza...
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:54
-
Pokoik śmieszny mi tam się kojarzył z burdelowym
Bardzo miła obsługa pani wszystko powiedziała dostaliśmy kluczyki do pokoju i poszliśmy działać
W ogóle smielismy się z mężem bo zamiast na Rakowiecka pojechaliśmy na Raclawicka - dobrze ze jedna od drugiej blisko. Później zaparkowalam szukaliśmy tej kliniki bo schowana nieco w głębi ale udało się weszliśmy o 18:40 bo jeszcze ankiety bzdety itd i po 19 wyszliśmy z kliniki.
Później pojechaliśmy po moja mame i przy okazji kupiłam sobie buciki bo byłam dziś w zamszowych i szlak je trafił
Śniegu tyle i chlapa odrazu ze mi przemokły.
To chyba tyle no padam na pyskEffy lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Pokoik śmieszny mi tam się kojarzył z burdelowym
Bardzo miła obsługa pani wszystko powiedziała dostaliśmy kluczyki do pokoju i poszliśmy działać
W ogóle smielismy się z mężem bo zamiast na Rakowiecka pojechaliśmy na Raclawicka - dobrze ze jedna od drugiej blisko. Później zaparkowalam szukaliśmy tej kliniki bo schowana nieco w głębi ale udało się weszliśmy o 18:40 bo jeszcze ankiety bzdety itd i po 19 wyszliśmy z kliniki.
Później pojechaliśmy po moja mame i przy okazji kupiłam sobie buciki bo byłam dziś w zamszowych i szlak je trafił
Śniegu tyle i chlapa odrazu ze mi przemokły.
To chyba tyle no padam na pyskWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:54
-
Tusia_87 wrote:Acha wyniki w środę po 16 wiec mąż odbierze je w czwartek po pracy bo w środę utknalby w korkach. W czwartek tez odbiorę moje wyniki z dzisiaj.
Kuchcinka mam pytanie odnośnie badań nasienia oni też badają właśnie ile jest ml tego wszystkiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:54
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:54
Effy lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:OF course, jest podana ilośc i normy ile powinno byc
potem masz podana ilośc plemników na cały ejakulat i ilośc na mililitr. Wszystko będziesz miała ładnie rozpisane
No to jestem ciekawa ile tego wszystkiego tam wyliczabo ja tak na oko mogę powiedzieć że było ok 7ml nie wiem czy to dobrze czy źle
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:No to jestem ciekawa ile tego wszystkiego tam wylicza
bo ja tak na oko mogę powiedzieć że było ok 7ml nie wiem czy to dobrze czy źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:55
-
hejka dziewczynki
właśnie dołączyłam do Was
Bardzo proszę was o wyrozumiałość być może jest gdzieś post ale nie umiem wyszukać...
Czy są tutaj może babeczki które piły mieszankę ziół Ojca sroki nr 3 i się udało ?????
Mi została "stwierdzona" brak owulacji... mieszkam w uk i tutaj z tymi lekarzami to jakaś masakra postanowiłam sama się wziasc za siebie i znalazłam te ziółka pije już właśnie 3 szklankę i jestem pełna nadziei bardzo proszę o jakiś komentarz kogoś komu się udało całuje was i dziękuje za wszystkie odpowiedzi dobranoc :*:*
-
nick nieaktualny
-
Sonia1992 wrote:hejka dziewczynki
właśnie dołączyłam do Was
Bardzo proszę was o wyrozumiałość być może jest gdzieś post ale nie umiem wyszukać...
Czy są tutaj może babeczki które piły mieszankę ziół Ojca sroki nr 3 i się udało ?????
Mi została "stwierdzona" brak owulacji... mieszkam w uk i tutaj z tymi lekarzami to jakaś masakra postanowiłam sama się wziasc za siebie i znalazłam te ziółka pije już właśnie 3 szklankę i jestem pełna nadziei bardzo proszę o jakiś komentarz kogoś komu się udało całuje was i dziękuje za wszystkie odpowiedzi dobranoc :*:*
Ja piłam 3 cykle ale się nie udało za to owulacje wróciły ale nie wiem czy dzięki ziołom czy dzięki temu że przestał mu duphaston je blokować
Witaj