Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Haha no mega duzo
im wiecej tym chyba lepiej pytanie ile plemników w tym nasieniu pływa
ale u was to na bank miliardy
No tak na oko bo wiesz rozlewam perfumy na mililitry wiec tak by mi mniej więcej pasowało hihi no nie mogę się doczekać wyników i męża i moich.
Ach doczytalam ze masz problem immunologiczny nie znam się całkowicie na ttm ale wierzę że będziesz przykładem tego ze mając to cholerstwo zajdziesz w upragnioną ciaze :-*Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:55
-
.
-
Kuchcinka wrote:Właśnie w innym wątku związanym z klinika w której sie leczymy dziewczyna napisała ze tez ma te przeciwciała i jej sugerują od razu in vitro... zobaczymy. Na razie czekam na odp na maila, którego wysłałam do koordynatora medycznego w klinice, umawiam sie do lekarza i liczę po cichu ze jednak wydarzy sie za tydzień cud,
A ja myślę po cichu ze najpierw lekarze spróbują farmakologi a dopiero później ew im vitro ale jednak mam nadzieje ze za tydzień ujrzysz dwie piękne kreseczkiWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze musze to napisać mąż juz śpi to nie przeczyta bo jakby przeczytał to by w piórka obrosł za bardzo. Jestem z niego tak dumna ze nawet sprawy sobie nie zdajecie. To on sam juz ze dwa miesiące temu powiedział ze może by zrobił te badania nasienia dziś poszedł ja do siebie do tego pokoju odwalilismy co mieliśmy zadowoleni wyszliśmy no szczerze? Myślę że nie każdy facet tak sam z siebie chętnie by to zrobił ba on sam wczoraj poleciał do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do tego urologa dziś zadowolony do niego poszedł, powtorze jeszcze raz jestem z niego taka dumna
Widać ze nie tylko on przeżywa i stara się zrobić wszystko żeby było dobrzeMartka10, Mila123, Ink@, Mamusia_Ksawusia, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Hej dziewczyny tak pobieżnie was nadrobiłam. Wróciłam z pracy podbrzusze coraz bardziej dokucza ale też w pracy dzisiaj się nie ociagalam niech albo ta @ wredna paskudna przyjdzie albo wyjdą dwie krechy bo idzie zwariować.
Dombrusia lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Po drugie dziewczynki no co to za nastroj, ze wy tu ciagle o tym olewaniu i zapominaniu
sluchajcie, czasami sa sprawy wazne i wazniejsze. Czasami jak ktoras ladowalam w szpitalu czy tak jak dzis ja mialam wazna wizyte czy Kuchcinka odebrala wazne wyniki to po prostu nie da sie nadrabiac wszystkich postow, czasem po prostu czyjes pytanie umknie, czasem czyjas odpowiedz sie zagubi. Ile razy moje pytania gdzies tam zostaly przemilczane, ale ja szybko po prostu o nich zapominalam i zadawalam kolejne
czasem po prostu tak jest. Ja teraz od wczoraj po prostu nie mialam glowy do niczego, jak juz jednej odpisalam to zaraz myslalam o czyms innym. Teraz zwyczajnie juz sie pogubilam, kto co jak i dlaczego, ale juz mam nadzieje ze bede na bierzaco
)
A teraz co do mojej corci kochanej. Serduszko bije 150 uderzen na minute, lekarka powiedziala, ze to super. Czasem faktycznie cos tam sie zadzialo, ale powiedziala mi, ze bron boze mam sie tym nie martwic, ze to normalne. Wszystko idealne , wszystko piekne wiec tylko sie cieszyc. Dzidzia wazy 388g juzwiec dwa razy wiecej niz w suwaczku haha. Jedyne co to mam troche malo wod plodowych i dzidzia ma tez bardzo malo miejsca, kazala pic 12 szklanek wody dziennie ale nie dalo sie zrobic ani zdjec ani usg 4d bo dzidzia jest tam mocno scisnieta i nic nie widac. Lekarka powiedziala, ze jak zaczne eiecek pic to bedzie lepiej i jeszcze mi brzuszek urosnie to troszeczke sie jej zrobi luzniej. Ogolnie z usg jest kilka dni wieksza. Tylko biedulka taka scisnieta
Martynka to cudowna wiadomość
Córeczka ma mieszkanko ciasne ale własnejeszcze zdarzy urosnąć pij dużo :-*
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:56