X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-*
    Kurde poleciałam z Tym Arabem :-D
    Olciaa oby teraz z górki ;)
    Jeżeli chodzi o utyczki tego typu że jestem nie zauważona to z mojej strony był to żart jeśli to o mnie chodziło ;)

Wczoraj mój syn przyniósł 5 z polskiego. Kurde musi mieć fajną panią bo wiecie napisała mu w zeszycie koło oceny taką uwagę " Łał jak miło wstawiać takie oceny, przepraszam za pokreslenie ale już zapomniałam jak wstawia się piątki w technikum. Oby tak dalej) :)
    Mała rzecz a cieszy :)

Ja od rana czekałam na Pana bo reklamację na łóżko składałam ( mój mąż się zawsze śmieje że ja na wszystko składam, ale takie moje prawo konsumenta ;))
    Przyjechał 200 km i się pyta o co chodzi. Mówię że skrzypi i sprężyna wyszła i jak by kosztowało 400 zł to bym zrozumiała ale za 3500 to oczekuję czegoś więcej. No i ten kazał mi POKAZAĆ. Pokazałam sprężyny a skrzypienie to ewentualnie mogę pokazać ale jak Pan się położy ze mną bo ja za lekka jestem ;)
    Kurwa 5 minut był reklamację uznał, chyba nie był Arabem i się przestraszył haha ;-)

Viola999, Mila123, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:04

• Mila123 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki Martynko naprawde sie ciesze ze sie wszystko pozytywnie wyjasnilo i ze nie musialas sie dlugo stresowac :-)
    Kate jak z mebelkami dzwonili?
    A mi maz wczoraj zdjal karton i worki z ubrankami starszego syna i bardzo sie zdziwilam ze tych ubranek tak malo tzn na 9 do 18 miesiecy jest sporo ale takich bodziakow pajacykow czy spiochow mam lacznie 6 ( w sumie) przypomnialo mi s ie ze troche rozdalam bo po mnie jeszcze kolezanki rodzily ale szczerze powiem ze wlasnie sie o obudzilam z reka w nocniku jak to sie mowi. Myslalam ze mam tego bardzo duzo i brakuje mi raczej rzeczy pielegnacyjnych a musze kompletowac cala wyprawke... trzeba bedzie spac tylek i ruszyc na zakupy w polowie stycznia chce juz miec wszystko kupione nie wiem jak my to zrobimy ale ten czas tak szybko leci...

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Nie oszukujmy się chciałaś go brać na tej zepsutej sprężynie

Znasz mnie jak Nikt ;-)

• kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:47

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Hej dziewczynki :-*
    Kurde poleciałam z Tym Arabem :-D
    Olciaa oby teraz z górki ;)
    Jeżeli chodzi o utyczki tego typu że jestem nie zauważona to z mojej strony był to żart jeśli to o mnie chodziło ;)

Wczoraj mój syn przyniósł 5 z polskiego. Kurde musi mieć fajną panią bo wiecie napisała mu w zeszycie koło oceny taką uwagę " Łał jak miło wstawiać takie oceny, przepraszam za pokreslenie ale już zapomniałam jak wstawia się piątki w technikum. Oby tak dalej) :)
    Mała rzecz a cieszy :)

Ja od rana czekałam na Pana bo reklamację na łóżko składałam ( mój mąż się zawsze śmieje że ja na wszystko składam, ale takie moje prawo konsumenta ;))
    Przyjechał 200 km i się pyta o co chodzi. Mówię że skrzypi i sprężyna wyszła i jak by kosztowało 400 zł to bym zrozumiała ale za 3500 to oczekuję czegoś więcej. No i ten kazał mi POKAZAĆ. Pokazałam sprężyny a skrzypienie to ewentualnie mogę pokazać ale jak Pan się położy ze mną bo ja za lekka jestem ;)
    Kurwa 5 minut był reklamację uznał, chyba nie był Arabem i się przestraszył haha ;-)
    Zuza nie wierzę że uciekł przed Toba :D Ale nic straconego jak przyjadą z nowym to każ od razu przetestować :D

caroline29 lubi tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • Kaaarooolina89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:45

Wizyta 19.04.2017r. godz. 10.30
    34bwrjjgb77ybsb7.png
    bfe3698c9b.png
  • Viriki Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Melduje test negatywny :(
    @ sie na razie nie rozkręcila tylko poplamilo troche a teraz cisza. Ale to 33dc wiec juz cos by wyszlo, 15dpo.

Można mnie wpisać na testowanie 10.01 wczesniej nie ma sensu sie nakrecac :(

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 - ładny wózeczek, kolor ładny i maluszkowi się spodoba na pewno :) ja sama nie wiem jaki kolor bym wybrała, pewnie taki, który się za bardzo nie brudzi ;p
    19ina90 - przyszły rok będzie Twój! ostatni raz do Ciebie przyszła @ :*
    Kuchcinka - przykro mi :( a może jednak jest jakaś szansa? :( :** a co do in vitro, to nie jest zły pomysł, a nawet wiele par jest szczęśliwych, że mają w końcu swoją upragnioną pociechę, nawet z in vitro :)
    Martynka1234 - aaaa wiedziałam, że będzie dobrze! bardzo bardzo bardzo się cieszę!! dzielna dziewczynka!!! :***
    A co do ubranek dla dziecka, to ja będę miała większość używanych, takie dzieci nie niszczą, ani nie brudzą, a szybko wyrastają, więc w połowie, to nawet chodzić nie będzie :) a wózek jeśli bym znalazła używany, to bym taki wzięła, ale musi być wygodny, poręczny do prowadzenia oczywiście :) Kurczę, codziennie, a nawet 2 razy dziennie mi się chce kupę ostatnio i gazy mam hehe sorki, nie obrzydzam? :D nigdy tak często mi się nie zdarzało xD naprawdę, sorki, że tak z samego rana, mam nadzieję, że podczas czytania tego, nie jecie :)

Martka10 lubi tę wiadomość

• kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Olciaa czyli jednak cykl bezowulacyjny a luteine nadal bierzesz ? Moze ta lekarka wreszcie dobrze cie pokieruje bo co lekarz to inna teoria.
    X
    Ewelina2605 miałam pisac wczoraj ze sie nie odzywasz? Co u ciebie? Jak starania, kiedy testujesz?
    Hej ja w pracy taki kociol staram sie nadrabiac zaleglosci w czytaniu ale nie daje rady. Teraz czekam na @ ma byc 8-9 ale juz chcialabyn zeby przyszla bo mozna by szybciej do insemonacji podejsc boje sie ze przyjdzie kilka dni pozniej i nie zadzymy bo swieta beda. A Ty Caroline jak sie czujesz jak apetytbrzuszek rosnie :) Martynka fajnie ze z corcia wszystko dobrze pij tylko duzo wody ;)

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Kaaarooolina89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [ :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:47

Wizyta 19.04.2017r. godz. 10.30
    34bwrjjgb77ybsb7.png
    bfe3698c9b.png
  • Ewelina2605 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viriki wrote:
    Hej dziewczyny! Melduje test negatywny :(
    @ sie na razie nie rozkręcila tylko poplamilo troche a teraz cisza. Ale to 33dc wiec juz cos by wyszlo, 15dpo.

Można mnie wpisać na testowanie 10.01 wczesniej nie ma sensu sie nakrecac :([/QUO

Oj przykro mi tule mocno

Ja tez poprosze o dopisanie na 9.12

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Mila123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viriki przykro mi :-(

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• KateA92 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:11

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina2605 wrote:
    Hej ja w pracy taki kociol staram sie nadrabiac zaleglosci w czytaniu ale nie daje rady. Teraz czekam na @ ma byc 8-9 ale juz chcialabyn zeby przyszla bo mozna by szybciej do insemonacji podejsc boje sie ze przyjdzie kilka dni pozniej i nie zadzymy bo swieta beda. A Ty Caroline jak sie czujesz jak apetytbrzuszek rosnie :) Martynka fajnie ze z corcia wszystko dobrze pij tylko duzo wody ;)
    Cieszę sie ze z pelna para będziecie podchodzić do inseminacji, zdążycie napewno naszczescie Malo dni świątecznych w tym roku.
    Bedzie was prowadził ten lekarz od nieplodnosci co robil ci żabie on ma swoja klinikę?
    A ja czuje sie naprawde nieźle lekko ćmi Glowa, apetyt dopisuje staram sie ograniczać, wczesniej dokuczaly mi mdlosci od tygodnia lepiej, brzuszek no troszkę rośnie ale bardziej chyba od jedzenia :)

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :)

Dla Was z rana piosenka z dedykacją dla wszystkich staraczek :)
    https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Na pewno będziecie wiedziały o co chodzi :)

Martynka kochanie gratuluję córeczki :* Wiedziałam że wszystko będzie dobrze :*

Dziewczynki nie martwcie się negatywnymi testami następne już muszą być pozytywne!

Martka10 lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:49

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Według lekarza kazdy mój cykl jest bezowulacyjny. Luteinę bralam, teraz 3 dzień po odstawieniu i temperatura spadła wiec @ tuż za rogiem.
    Dostalas jakies leki na wywołanie owulacji? Będziesz chodzić na monitoring?

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
‹‹ 924 925 926 927 928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ