Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki :-*
Kurde poleciałam z Tym Arabem
Olciaa oby teraz z górki
Jeżeli chodzi o utyczki tego typu że jestem nie zauważona to z mojej strony był to żart jeśli to o mnie chodziło
Wczoraj mój syn przyniósł 5 z polskiego. Kurde musi mieć fajną panią bo wiecie napisała mu w zeszycie koło oceny taką uwagę " Łał jak miło wstawiać takie oceny, przepraszam za pokreslenie ale już zapomniałam jak wstawia się piątki w technikum. Oby tak dalej)
Mała rzecz a cieszy
Ja od rana czekałam na Pana bo reklamację na łóżko składałam ( mój mąż się zawsze śmieje że ja na wszystko składam, ale takie moje prawo konsumenta)
Przyjechał 200 km i się pyta o co chodzi. Mówię że skrzypi i sprężyna wyszła i jak by kosztowało 400 zł to bym zrozumiała ale za 3500 to oczekuję czegoś więcej. No i ten kazał mi POKAZAĆ. Pokazałam sprężyny a skrzypienie to ewentualnie mogę pokazać ale jak Pan się położy ze mną bo ja za lekka jestem
Kurwa 5 minut był reklamację uznał, chyba nie był Arabem i się przestraszył hahaViola999, Mila123, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki Martynko naprawde sie ciesze ze sie wszystko pozytywnie wyjasnilo i ze nie musialas sie dlugo stresowac
Kate jak z mebelkami dzwonili?
A mi maz wczoraj zdjal karton i worki z ubrankami starszego syna i bardzo sie zdziwilam ze tych ubranek tak malo tzn na 9 do 18 miesiecy jest sporo ale takich bodziakow pajacykow czy spiochow mam lacznie 6 ( w sumie) przypomnialo mi s ie ze troche rozdalam bo po mnie jeszcze kolezanki rodzily ale szczerze powiem ze wlasnie sie o obudzilam z reka w nocniku jak to sie mowi. Myslalam ze mam tego bardzo duzo i brakuje mi raczej rzeczy pielegnacyjnych a musze kompletowac cala wyprawke... trzeba bedzie spac tylek i ruszyc na zakupy w polowie stycznia chce juz miec wszystko kupione nie wiem jak my to zrobimy ale ten czas tak szybko leci...
-
Zuza33 wrote:Hej dziewczynki :-*
Kurde poleciałam z Tym Arabem
Olciaa oby teraz z górki
Jeżeli chodzi o utyczki tego typu że jestem nie zauważona to z mojej strony był to żart jeśli to o mnie chodziło
Wczoraj mój syn przyniósł 5 z polskiego. Kurde musi mieć fajną panią bo wiecie napisała mu w zeszycie koło oceny taką uwagę " Łał jak miło wstawiać takie oceny, przepraszam za pokreslenie ale już zapomniałam jak wstawia się piątki w technikum. Oby tak dalej)
Mała rzecz a cieszy
Ja od rana czekałam na Pana bo reklamację na łóżko składałam ( mój mąż się zawsze śmieje że ja na wszystko składam, ale takie moje prawo konsumenta)
Przyjechał 200 km i się pyta o co chodzi. Mówię że skrzypi i sprężyna wyszła i jak by kosztowało 400 zł to bym zrozumiała ale za 3500 to oczekuję czegoś więcej. No i ten kazał mi POKAZAĆ. Pokazałam sprężyny a skrzypienie to ewentualnie mogę pokazać ale jak Pan się położy ze mną bo ja za lekka jestem
Kurwa 5 minut był reklamację uznał, chyba nie był Arabem i się przestraszył hahaAle nic straconego jak przyjadą z nowym to każ od razu przetestować
caroline29 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyKateA92 - ładny wózeczek, kolor ładny i maluszkowi się spodoba na pewno
ja sama nie wiem jaki kolor bym wybrała, pewnie taki, który się za bardzo nie brudzi ;p
19ina90 - przyszły rok będzie Twój! ostatni raz do Ciebie przyszła @ :*
Kuchcinka - przykro mia może jednak jest jakaś szansa?
:** a co do in vitro, to nie jest zły pomysł, a nawet wiele par jest szczęśliwych, że mają w końcu swoją upragnioną pociechę, nawet z in vitro
Martynka1234 - aaaa wiedziałam, że będzie dobrze! bardzo bardzo bardzo się cieszę!! dzielna dziewczynka!!! :***
A co do ubranek dla dziecka, to ja będę miała większość używanych, takie dzieci nie niszczą, ani nie brudzą, a szybko wyrastają, więc w połowie, to nawet chodzić nie będziea wózek jeśli bym znalazła używany, to bym taki wzięła, ale musi być wygodny, poręczny do prowadzenia oczywiście
Kurczę, codziennie, a nawet 2 razy dziennie mi się chce kupę ostatnio i gazy mam hehe sorki, nie obrzydzam?
nigdy tak często mi się nie zdarzało xD naprawdę, sorki, że tak z samego rana, mam nadzieję, że podczas czytania tego, nie jecie
Martka10 lubi tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Olciaa czyli jednak cykl bezowulacyjny a luteine nadal bierzesz ? Moze ta lekarka wreszcie dobrze cie pokieruje bo co lekarz to inna teoria.
X
Ewelina2605 miałam pisac wczoraj ze sie nie odzywasz? Co u ciebie? Jak starania, kiedy testujesz?Martynka fajnie ze z corcia wszystko dobrze pij tylko duzo wody
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Viriki wrote:Hej dziewczyny! Melduje test negatywny
@ sie na razie nie rozkręcila tylko poplamilo troche a teraz cisza. Ale to 33dc wiec juz cos by wyszlo, 15dpo.
Można mnie wpisać na testowanie 10.01 wczesniej nie ma sensu sie nakrecac[/QUO
Oj przykro mi tule mocno
Ja tez poprosze o dopisanie na 9.12
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Hej ja w pracy taki kociol staram sie nadrabiac zaleglosci w czytaniu ale nie daje rady. Teraz czekam na @ ma byc 8-9 ale juz chcialabyn zeby przyszla bo mozna by szybciej do insemonacji podejsc boje sie ze przyjdzie kilka dni pozniej i nie zadzymy bo swieta beda. A Ty Caroline jak sie czujesz jak apetytbrzuszek rosnie
Martynka fajnie ze z corcia wszystko dobrze pij tylko duzo wody
Bedzie was prowadził ten lekarz od nieplodnosci co robil ci żabie on ma swoja klinikę?
A ja czuje sie naprawde nieźle lekko ćmi Glowa, apetyt dopisuje staram sie ograniczać, wczesniej dokuczaly mi mdlosci od tygodnia lepiej, brzuszek no troszkę rośnie ale bardziej chyba od jedzeniaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej wszystkim
Dla Was z rana piosenka z dedykacją dla wszystkich staraczek
https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY
Na pewno będziecie wiedziały o co chodzi
Martynka kochanie gratuluję córeczki :* Wiedziałam że wszystko będzie dobrze :*
Dziewczynki nie martwcie się negatywnymi testami następne już muszą być pozytywne!
Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Według lekarza kazdy mój cykl jest bezowulacyjny. Luteinę bralam, teraz 3 dzień po odstawieniu i temperatura spadła wiec @ tuż za rogiem.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość