Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-*
    Kurde poleciałam z Tym Arabem :-D
    Olciaa oby teraz z górki ;)
    Jeżeli chodzi o utyczki tego typu że jestem nie zauważona to z mojej strony był to żart jeśli to o mnie chodziło ;)

Wczoraj mój syn przyniósł 5 z polskiego. Kurde musi mieć fajną panią bo wiecie napisała mu w zeszycie koło oceny taką uwagę " Łał jak miło wstawiać takie oceny, przepraszam za pokreslenie ale już zapomniałam jak wstawia się piątki w technikum. Oby tak dalej) :)
    Mała rzecz a cieszy :)

Ja od rana czekałam na Pana bo reklamację na łóżko składałam ( mój mąż się zawsze śmieje że ja na wszystko składam, ale takie moje prawo konsumenta ;))
    Przyjechał 200 km i się pyta o co chodzi. Mówię że skrzypi i sprężyna wyszła i jak by kosztowało 400 zł to bym zrozumiała ale za 3500 to oczekuję czegoś więcej. No i ten kazał mi POKAZAĆ. Pokazałam sprężyny a skrzypienie to ewentualnie mogę pokazać ale jak Pan się położy ze mną bo ja za lekka jestem ;)
    Kurwa 5 minut był reklamację uznał, chyba nie był Arabem i się przestraszył haha ;-)

Viola999, Mila123, nick nieaktualny, Wojcinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:04

• Mila123 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki Martynko naprawde sie ciesze ze sie wszystko pozytywnie wyjasnilo i ze nie musialas sie dlugo stresowac :-)
    Kate jak z mebelkami dzwonili?
    A mi maz wczoraj zdjal karton i worki z ubrankami starszego syna i bardzo sie zdziwilam ze tych ubranek tak malo tzn na 9 do 18 miesiecy jest sporo ale takich bodziakow pajacykow czy spiochow mam lacznie 6 ( w sumie) przypomnialo mi s ie ze troche rozdalam bo po mnie jeszcze kolezanki rodzily ale szczerze powiem ze wlasnie sie o obudzilam z reka w nocniku jak to sie mowi. Myslalam ze mam tego bardzo duzo i brakuje mi raczej rzeczy pielegnacyjnych a musze kompletowac cala wyprawke... trzeba bedzie spac tylek i ruszyc na zakupy w polowie stycznia chce juz miec wszystko kupione nie wiem jak my to zrobimy ale ten czas tak szybko leci...

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Nie oszukujmy się chciałaś go brać na tej zepsutej sprężynie

Znasz mnie jak Nikt ;-)

• kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:47

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Hej dziewczynki :-*
    Kurde poleciałam z Tym Arabem :-D
    Olciaa oby teraz z górki ;)
    Jeżeli chodzi o utyczki tego typu że jestem nie zauważona to z mojej strony był to żart jeśli to o mnie chodziło ;)

Wczoraj mój syn przyniósł 5 z polskiego. Kurde musi mieć fajną panią bo wiecie napisała mu w zeszycie koło oceny taką uwagę " Łał jak miło wstawiać takie oceny, przepraszam za pokreslenie ale już zapomniałam jak wstawia się piątki w technikum. Oby tak dalej) :)
    Mała rzecz a cieszy :)

Ja od rana czekałam na Pana bo reklamację na łóżko składałam ( mój mąż się zawsze śmieje że ja na wszystko składam, ale takie moje prawo konsumenta ;))
    Przyjechał 200 km i się pyta o co chodzi. Mówię że skrzypi i sprężyna wyszła i jak by kosztowało 400 zł to bym zrozumiała ale za 3500 to oczekuję czegoś więcej. No i ten kazał mi POKAZAĆ. Pokazałam sprężyny a skrzypienie to ewentualnie mogę pokazać ale jak Pan się położy ze mną bo ja za lekka jestem ;)
    Kurwa 5 minut był reklamację uznał, chyba nie był Arabem i się przestraszył haha ;-)
    Zuza nie wierzę że uciekł przed Toba :D Ale nic straconego jak przyjadą z nowym to każ od razu przetestować :D

caroline29 lubi tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • Kaaarooolina89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:45

Wizyta 19.04.2017r. godz. 10.30
    34bwrjjgb77ybsb7.png
    bfe3698c9b.png
  • Viriki Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Melduje test negatywny :(
    @ sie na razie nie rozkręcila tylko poplamilo troche a teraz cisza. Ale to 33dc wiec juz cos by wyszlo, 15dpo.

Można mnie wpisać na testowanie 10.01 wczesniej nie ma sensu sie nakrecac :(

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 - ładny wózeczek, kolor ładny i maluszkowi się spodoba na pewno :) ja sama nie wiem jaki kolor bym wybrała, pewnie taki, który się za bardzo nie brudzi ;p
    19ina90 - przyszły rok będzie Twój! ostatni raz do Ciebie przyszła @ :*
    Kuchcinka - przykro mi :( a może jednak jest jakaś szansa? :( :** a co do in vitro, to nie jest zły pomysł, a nawet wiele par jest szczęśliwych, że mają w końcu swoją upragnioną pociechę, nawet z in vitro :)
    Martynka1234 - aaaa wiedziałam, że będzie dobrze! bardzo bardzo bardzo się cieszę!! dzielna dziewczynka!!! :***
    A co do ubranek dla dziecka, to ja będę miała większość używanych, takie dzieci nie niszczą, ani nie brudzą, a szybko wyrastają, więc w połowie, to nawet chodzić nie będzie :) a wózek jeśli bym znalazła używany, to bym taki wzięła, ale musi być wygodny, poręczny do prowadzenia oczywiście :) Kurczę, codziennie, a nawet 2 razy dziennie mi się chce kupę ostatnio i gazy mam hehe sorki, nie obrzydzam? :D nigdy tak często mi się nie zdarzało xD naprawdę, sorki, że tak z samego rana, mam nadzieję, że podczas czytania tego, nie jecie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Olciaa czyli jednak cykl bezowulacyjny a luteine nadal bierzesz ? Moze ta lekarka wreszcie dobrze cie pokieruje bo co lekarz to inna teoria.
    X
    Ewelina2605 miałam pisac wczoraj ze sie nie odzywasz? Co u ciebie? Jak starania, kiedy testujesz?
    Hej ja w pracy taki kociol staram sie nadrabiac zaleglosci w czytaniu ale nie daje rady. Teraz czekam na @ ma byc 8-9 ale juz chcialabyn zeby przyszla bo mozna by szybciej do insemonacji podejsc boje sie ze przyjdzie kilka dni pozniej i nie zadzymy bo swieta beda. A Ty Caroline jak sie czujesz jak apetytbrzuszek rosnie :) Martynka fajnie ze z corcia wszystko dobrze pij tylko duzo wody ;)

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Kaaarooolina89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [ :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:47

Wizyta 19.04.2017r. godz. 10.30
    34bwrjjgb77ybsb7.png
    bfe3698c9b.png
  • Ewelina2605 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viriki wrote:
    Hej dziewczyny! Melduje test negatywny :(
    @ sie na razie nie rozkręcila tylko poplamilo troche a teraz cisza. Ale to 33dc wiec juz cos by wyszlo, 15dpo.

Można mnie wpisać na testowanie 10.01 wczesniej nie ma sensu sie nakrecac :([/QUO

Oj przykro mi tule mocno

Ja tez poprosze o dopisanie na 9.12

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Mila123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viriki przykro mi :-(

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• KateA92 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:11

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina2605 wrote:
    Hej ja w pracy taki kociol staram sie nadrabiac zaleglosci w czytaniu ale nie daje rady. Teraz czekam na @ ma byc 8-9 ale juz chcialabyn zeby przyszla bo mozna by szybciej do insemonacji podejsc boje sie ze przyjdzie kilka dni pozniej i nie zadzymy bo swieta beda. A Ty Caroline jak sie czujesz jak apetytbrzuszek rosnie :) Martynka fajnie ze z corcia wszystko dobrze pij tylko duzo wody ;)
    Cieszę sie ze z pelna para będziecie podchodzić do inseminacji, zdążycie napewno naszczescie Malo dni świątecznych w tym roku.
    Bedzie was prowadził ten lekarz od nieplodnosci co robil ci żabie on ma swoja klinikę?
    A ja czuje sie naprawde nieźle lekko ćmi Glowa, apetyt dopisuje staram sie ograniczać, wczesniej dokuczaly mi mdlosci od tygodnia lepiej, brzuszek no troszkę rośnie ale bardziej chyba od jedzenia :)

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :)

Dla Was z rana piosenka z dedykacją dla wszystkich staraczek :)
    https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Na pewno będziecie wiedziały o co chodzi :)

Martynka kochanie gratuluję córeczki :* Wiedziałam że wszystko będzie dobrze :*

Dziewczynki nie martwcie się negatywnymi testami następne już muszą być pozytywne!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:49

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Według lekarza kazdy mój cykl jest bezowulacyjny. Luteinę bralam, teraz 3 dzień po odstawieniu i temperatura spadła wiec @ tuż za rogiem.
    Dostalas jakies leki na wywołanie owulacji? Będziesz chodzić na monitoring?

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
‹‹ 924 925 926 927 928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ