Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:56
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Zmykam stad kochane moje, Martynka ty tez marsz spać
córcia musi odpocząć bo jutro kończy 20tyg życia płodowego
buziaki :*
Dobranoc i do jutra :-*Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Super! No faktycznie brzmi rozsądnie i rzeczowo, taki lekarz który wszystko tłumaczy to skarb
A Tusia to nie byłaby sobą gdyby nie wlazła z mężem do tego pokoikuhehe
Najważniejsze że Martynka jest juz spokojna myślę że taki spokój w ciąży i życie maleństwa jest bardzo ważny
Kuchcinka oczywiścieja bym nie weszła?
-
Martynka1234 wrote:100 procentowa ZDROWA dziewczynka!!!!!
Kuchcinka wpisz mi do tabelki corcie!!!
Potem was nadrobie i napisze wiecej!
Kamien z serca))))) dziekuje za wsparcie!!!!
najważniejsze ze wszystko dobrze
trzymajcie sie kochaniutkie.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
szygas wrote:raz bylismy i tam wiecej nie pojedziemy " TYCH LEKARZY" podejscie bylo takie ze dla zony podali nasienie z stanem zapalnym i w efekcie tego u zony tez infekcja sie wdarła. inny lekarz jak zobaczyl moje wyniki ( ze mam duzo leukopcytów) to powiedzial ze nie bylo to profesjonalnie wykonany zabieg tylko zeby kase zarobic za inseminacjęStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Tusia jestem dumna z twojego męża
X
Kuchcinka przykro mi ze znowu cos na drodze ale mysle ze trafiłaś na dobrych lekarzy i szybko podejmą konkretne leczenie a w głębi serca mam nadzieje ze to nie potrzebne bedzie byc moze juz sie udalo czekamy tylko na wieść o || kreskach.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Tusia_87 wrote:Warszawe zasypało dzieci wczoraj miały frajdę na noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 07:49
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Olciaa czyli jednak cykl bezowulacyjny a luteine nadal bierzesz ? Moze ta lekarka wreszcie dobrze cie pokieruje bo co lekarz to inna teoria.
X
Ewelina2605 miałam pisac wczoraj ze sie nie odzywasz? Co u ciebie? Jak starania, kiedy testujesz?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w nowym dniu. Kilka spraw miałam omówić
1. Zuza mój mąż nie jest arabem, raczej chodziło o koniaA tak serio to oj nie chciałabym araba za męża...
2. Martynka super , że wszystko dobrze, wiedziałam że tak będzie w końcu wszystkie trzymałyśmy kciuki
3. Tusia no mąż na medalRzadko się zdarza by facet sam tak chętnie u lekarzy coś załatwiał...Tylko jak powiedziałaś że 7 ml to mnie zaniepokoiło, bo to za dużo, podchodzi w jakąs hipospermię czy coś takiego...Poczytaj:)
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30