X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    coś w tym jest :-) im mniej się myśli o tym, tym szybciej się udaje :-) ach ta nasza psychika cooo ?! ;-)

No właśnie :P
    Aż mnie zastanawia - ja, mając teraz okres, mam sobie wmówić, że jestem w ciąży, mimo że wiem, że w niej nie jestem i wtedy zajdę. To jest nienormalne :D

klz9df9hm3p6vj95.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:05

nick nieaktualny, Bluebell1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Monia Białka Tatrzańska ;D powiem Wam, że już nie pamiętam kiedy tu tyle śniegu było... A już na pewno nie na Mikołaja :p Mam nadzieję, że wytrzyma do Świąt i w końcu będą białe :D Rok temu u nas w wigilię było +15 stopni, halny wiał, to było tak cieplutko, że bez kurtki jeździłam po sklepach jeszcze. Beznadzieja.

Anq, byłam tam ze 2 lata temu, macie tam taką fajną górę do zjeżdżania, gdzie w tym okresie co ja byłam był sztuczny śnieg. Fajny tam jest klimat :)

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Mamusia_Ksawusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Kurwa. Pojechałam do bierdonki bo miały być moje ukochane donuty z cukrem, które wrzucają może 2 razy w roku. Jak zobaczyłam pusty kartonik po nich to myślałam, że się popłacze. Wróciłam do domu i jak wjeżdżałam do bramy to mnie zniosło na muldzie śniegu na słupek i porządnie wgięłam drzwi w aucie :/ z płaczem weszłam do domu, napisałam mężowi smsa co się stało, a on dzwoni do mnie czemu płaczę, to tylko auto, nic się nie stało, zrobi się bez problemu. Kochany jest... :)

o widzisz promocja w bierze tez na inne donuty i udało się dorwać tej najpyszniejsze z kremem orzechowym ;) z tym że byłam tak ok 9 rano

anqu05 ale super! u nas ledwo "kapło" śniegiem :/

Semiramida znam podobną historię, znajoma wybierała się na operację serca

74dip07wq093hfek.png

860ip07wa0euhgkg.png

20161001650123.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Monia Białka Tatrzańska ;D powiem Wam, że już nie pamiętam kiedy tu tyle śniegu było... A już na pewno nie na Mikołaja :p Mam nadzieję, że wytrzyma do Świąt i w końcu będą białe :D Rok temu u nas w wigilię było +15 stopni, halny wiał, to było tak cieplutko, że bez kurtki jeździłam po sklepach jeszcze. Beznadzieja.

Zazdroszczę takich widoków i takiej pokrywy śnieżnej :) a u nas deszcz pada od rana

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    to ja już sobie zaczne wmawiać haha :-D bez kitu, tak będzie łatwiej :-P

No to my już musimy zacząć, skoro za 4 tygodnie testujemy :D Inaczej nie ma szans na dwie kreski, haha :P

nick nieaktualny, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq, czy te donuty są z jakimś nadzieniem?

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:00

uwo93e3kugumthmw.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:00

uwo93e3kugumthmw.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam na trochę, pranie muszę rozwiesić i chyba zabiorę się za sprzątanie szuflad... :( Już ponad pół roku po ślubie a ja jeszcze się za to nie zabrałam, masakra (choć pomijam fakt, że tam są same rzeczy mojego męża, ale on tak posprzątał, że parę rzeczy wyrzucił a resztę wpierdzielił z powrotem :( )

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:05

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq - Tak dokładnie, to pewnie Kotelnica :)
    Zazdroszczę, że mieszkasz w górach .Możesz tonami jeść oscypki, które uwielbiam :P

Opisz mi te donuty, bo mój mąż akurat dziś o 7 rano poleciał po donuty, tylko one są z takim fajnym nadzieniem i są polane różowym lukrem. Są pyszne :P

klz9df9hm3p6vj95.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    anq, czy te donuty są z jakimś nadzieniem?

kooocham wszelkie budyniowe nadzienia <3 :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 14:01

• Semiramida Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem gdzie wy mieszkacie, ale u mnie nie ma śniegu ani trochę:D czyściutkie niebo, slońce świeci.

vzljt53xa0e6x859.png
    crysb201monk59rl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Semiramida wrote:
    nie wiem gdzie wy mieszkacie, ale u mnie nie ma śniegu ani trochę:D czyściutkie niebo, slońce świeci.

jestem u tesciow , a to juz jest mazowieckie i sniegu po kostki :-D

Wojcinka lubi tę wiadomość

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anq u mnie w biedrze jest pełno, dawaj :)

Kurde przypomniało mi się jak ja facetowi w dupe wjechalam, jemu nic a ja pół przodu rozwalone. Więc zaryczana wpadłam do męża na warsztat że jakiś facet cofnął i mi przyłożył. Darł się że numerów nie spisałam ;)...Po kilku godzinach się przyznałam :) Ja zawsze jak coś się stanie mam w głowie że meżulek naprawi i nie trzeba będzie nikomu płacić i to mnie kiedyś zgubi :)

Ink@ dawaj gdzie te zdjęcia można pooglądać ;)

U mnie też śniegu jak na lekarstwo :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 14:16

Bluebell1984, nick nieaktualny, Wojcinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    No to masz odpowiedź :) wymień koniecznie - najlepsza dla Ciebie będzie taka, którą można prać w temp. 90-95 stopni. Szukaj w nazwie Medicare - jest bardzo dobra ;)

Dzięki za polecenie poszukam sobie takiej :)

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:01

uwo93e3kugumthmw.png
  • Semiramida Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    jestem u tesciow , a to juz jest mazowieckie i sniegu po kostki :-D
    Ja pochodzę z mazowieckiego, ale teraz jestem w kuj-pom. I nie ma ani grama śniegu :D

W ogóle jak o jedzeniu mowa, to polecam chipsy vinegret w czarnej paczce z Netta <love love love>

vzljt53xa0e6x859.png
    crysb201monk59rl.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:01

uwo93e3kugumthmw.png
‹‹ 956 957 958 959 960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ